gavros10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα Μπορει να χαλασε το media center που εχουμε (egreat) οποτε σκεφτομουν εναλλακτικες λυσεις Ψαχνοντας ειδα καποιους να εχουν βαλει αυτον τον μινι-υπολογιστη για αυτη την δουλεια. Ξερετε αν μπορει να ανταπεξελθει σε αυτη την δουλεια; Θελω να του συνδεσω εναν σκληρο δισκο, και να βλεπω τις ταινιες εκει. Ειναι φθηνο σαν λυση, μπορει να χρησιμοποιηθει σαν υπολογιστης και μπορει να κανει και αλλα πραγματα. Το εχει κανεις σας;
mad-proffessor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εχει πολυ περιορισμένο hardware, 1 usb,δεν έχει sata αμφιβάλλω αν θα κάνει και 1080p playback που λένε. Δεν έχει και wifi οπότε πρέπει να έχεις καλωδίωση στο δωμάτιο. Τώρα αυτο δείχνει να παίζει http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YQ7Ofssrm0s Αν έχεις κάποιον άλλο file server με ethernet διαμοιρασμό στο δίκτυο ίσως κάνει δουλειά, δε ξέρω τώρα να παλεύεις με usb εξωτερικό.
gavros10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 εκει που θελω να το βαλω, εχω και καλωδιο ethernet, τον σκληρο δισκο, ρευμα τα παντα. το wi-fi δεν το συμαθω ιδιαιτερα και ναι, με usb εξωτερικο την παλευω. θα το δω το βιντεακι
user024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το θέμα έχει πεθάνει, μάλλον, αλλά να γράψω για όποιον φτάνει εδώ από την έρευνα του site πως το raspberry pi *δεν* αναπαράγει αρχεία mpeg2 αν δεν αγοράσεις άδεια για αυτό (αυτό αποκλείει τα DVDs και τα αρχεία ISO αυτών, τα βάζεις να παίξουν και ακούγεται μόνο ο ήχος). Αναπαράγει ωστόσο mpeg4 (avi, mkv και τα λοιπά). Αν του βάλεις και κάποια διανομή με έτοιμο το xbmc, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πολλές λειτουργίες που θα χρησιμοποιούσες το egreat. (Μπορείς) Να του βάλεις επίσης κάποιο bittorrent client (όπως έχει το egreat) σαν το transmission, να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα του xbmc μέσω του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, αν το υποστηρίζει η τηλεόραση, μέσω HDMI. Μια Sony Bravia που έχω εδώ και πάνω από 4 χρόνια π.χ. το υποστηρίζει μια χαρά, παρά το ότι μεσολαβεί ενισχυτής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα