Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με αφορά το ενσωματωμένο TV tuner (όχι ότι δεν είναι ευπρόσδεκτο), απλά θέλω μια οθόνη full HD, με LED φωτισμό και κατά προτίμηση IPS/VA panel, η οποία να διαθέτει ανακλαστική (glossy) επιφάνεια.

Όσες έχω εντοπίσει από τα (ελάχιστα διαθέσιμα) δείγματα στα καταστήματα είναι matt, ενώ στις 32" και άνω βλέπω αρκετά glossy μοντέλα.

Ούτε οι υπάλληλοι, ούτε καμία αναζήτηση στο internet κατάφερε να με βοηθήσει, αφού σχεδόν ποτέ δεν αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους αν είναι matt ή gloss.

Ο λόγος που την αναζητώ είναι ότι έχω παρατηρήσει στο MacBook μου, όπου είναι glossy, λιγότερη κούραση στα μάτια μου μετά από πολύωρη χρήση σε σχέση με ένα ίδιο ακριβώς μοντέλο με matt.

Μάλλον η ανάκλαση με κάνει να αλλάζω εστίαση ασυναίσθητα ανά κάποιο διάστημα, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αυθυποβάλλομαι.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα του είμαι ευγνώμον. Παρακαλώ να μην μεταφερθεί στις τηλεοράσεις γιατί δεν ψάχνω απαιραιτήτως με tuner και επίσης οι πιθανότητες να λάβω απάντηση εκεί μικραίνουν.

Δημοσ.

Κοιταξε τη καινουργια σειρα S(22,23,24,27 ιντσων) της dell.Ολα με ips panel εκτος απο το 24 που ειναι με va.Εγω πηρα την S2340L αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος με το θεμα του bleeding και μαλλον θα στραφω στην S2440L με va.Με το va εχεις σαφως καλυτερο contrast και μαυρο και υστερουν λιγο σε γωνιες θεασεις και αποδοση χρωματων.Επισης το 24αρι και 27αρι εχουν glossy απο ακρη σε ακρη στην οθονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...