Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ Firefox χρησιμοποιούσα μέχρι που μου 'βγαλε αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει (ούτε με "εκτέλεση ως διαχειριστής" φτιάχνει, ούτε με uninstall και πάλι install)

FF.jpg

γιατι δεν ξανακανεις εγκατασταση? η λεει παλι το ιδιο? να το διαγραψεις τελειως και το επανεγκαταστησεισ επισης?

Δημοσ.

Μετά απο αρκετά χρόνια ff πήγα σε chrome και έχω βρει την υγειά μου.

Τελευταία κάθε update του ff με απογοήτευε όλο και περισσότερο μου φαινόταν ο browser πιο βαρύς (οχι ότι ο chrome είναι ελαφρύς) αλλά ο κύριος λόγος της μετάβασης μου από ff-->chrome ήταν το απίστευτο lag του ff σε ιστοσελίδες φορτωμένες με flash υλικό,προσπάθησα πολύ να τον κρατήσω κάνοντας νέο προφίλ μπας και ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά τπτ το μόνο που μου λείπει από τον αλεπουδιάρη είναι τα αμέτρητα addons του.  

Δημοσ.

Με τέτοιο ποσοστό που έχουν τα XP λογικό είναι να είναι πρώτος ο IE 8. Για μένα ο opera δε συγκρίνεται με κανέναν, αλλά δεν έχει τη διαφήμιση των άλλων οπότε δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει αντίστοιχο μερίδιο αγοράς. Ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη οτι θα τον αγόραζε το FB και αυτό θα ήταν το τέλος του.

Δημοσ.

Ο Firefox έχει γίνει μαούνα πια. Πολύ φόρτωμα.

Προσωπικά κρατάω Firefox 3.6.28 + πολλά αγαπημένα add-ons.
Φορτώνει γρήγορα και με 400 tabs ανοιγμένα  δεν μου κολλάει.

Απο θέμα ασφάλειας τίποτα στον κόσμο δεν νικάει τον συνδυασμό Firefox + NoScript !

Ψέματα υπάρχει ακόμα καλύτερος συνδυασμός: Sandboxie+Firefox+Noscript.

η υποστηριξη του Firefox 3.6 εχει σταματησει εδω και μηνες, με αποτελεσμα να αποτελει πλεον ενα απαρχαιωμενο software με πολλα κενα ασφαλειας.
ο Firefox στην τρεχουσα εκδοση μονο μαουνα δεν ειναι. Εκτος του οτι αποτελει ενα συγχρονο browser που  υποστηριζει απροβληματιστα σχεδον ολες τις νεες τεχνολογιες του ιντερνετ, προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια και ιδιωτικοτητα απο οτι ο 3.6.
Με αυτο το δεδομενο, οι επιδοσεις του οσο αφορα την ταχυτητα του και την καταναλωση πορων, ειναι κατι παραπανω απο αψογες.
Επισης σχεδονα ολα τα addons απο τον 3.6, υπαρχουν και για τον FF18,ειτε με το να εχουν ανανεωθει ειτε με το να εχουν αντικασταθει απο αλλα.

Γνωμη μου ειναι να βαλεις τον FF18 σε ενα δικο του καινουργιο,καθαρο προφιλ και απο κει να τον διαμορφωσεις σιγα σιγα αναλογα με τις αναγκες σου.
Κρατα τον 3,6 στο δικο του προφιλ, για να τον χρησιμοποιεις οποτε σου χρειαστει σε κατι συγκεκριμενο.

Στο λεω αυτο απο προσωπικη εμπειρια, και εγω αρχικα ημουν κατα του νεου FF4 μεχρι που τον εβαλα και τελικα τον εχω υιοθετησει πλήρως και δεν ξανακοιταξα ποτε ξανα πισω τον 3.6

Μετά απο αρκετά χρόνια ff πήγα σε chrome και έχω βρει την υγειά μου.
Τελευταία κάθε update του ff με απογοήτευε όλο και περισσότερο μου φαινόταν ο browser πιο βαρύς (οχι ότι ο chrome είναι ελαφρύς) αλλά ο κύριος λόγος της μετάβασης μου από ff-->chrome ήταν το απίστευτο lag του ff σε ιστοσελίδες φορτωμένες με flash υλικό,προσπάθησα πολύ να τον κρατήσω κάνοντας νέο προφίλ μπας και ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά τπτ το μόνο που μου λείπει από τον αλεπουδιάρη είναι τα αμέτρητα addons του.

εχεις βαλει τον FF18 σε καθαρο προφιλ και την τελευταια εκδοση του flash, και αντιμετωπιζεις lag σε σελιδες φορτωμενες με flash videos?
μπορεις να δωσεις μερικα λινκς  τετοιων sites?

Δημοσ.

IE 9/10 > ff/chrome.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Το chrome πλέον δεν κάνει για καμία εργασία.

Το ff έχει κάποιες βελτιώσεις αλλά και πάλι 10.

Ο IE έχει γίνει πολύ γρήγορος, σταθερός και δεν κρασαρει/κολλάει όπως οι αποπάνω.

Και δεν χρησιμοποιώ Google, Φτιάξε τις ρυθμίσεις στο Bing και είσαι κομπλέ. Και αν δεν σου αρκεί μπες yahoo.

Και το YouTube το χρησιμοποιώ όταν δεν έχει κάποιο βίντεο το vimeo και αλλά sites σαν αυτό.

Δημοσ.

Οτι και να κανεις σε αυτη τη ζωη, η Google θα σε κατασκοπευει καλως ή κακως! Δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που μπορει να ζησει χωρις το google search!! ή και το youtube ακομα! Οποτε εισαι καταδικασμενος... :)

Το λιγος σαν browser να το δεχτω σαν επιχειρημα, αν και διαφωνω απολυτα μαζι σου, απλα ειναι φτιαγμενος με την φιλοσοφια της Google: όσο πιο λιτος, απεριττος και ελαφρυς μπορει να ειναι! Πραγμα που πολυ ανθρωποι το θελουνε!

Καλά δεν θα έλεγα ότι πλέον είναι ελαφρύς... Σε osx που τον χρησιμοποιοώ τρώει γίγα.. μνήμης όχι αστεία... Καλά προφανώς ο Safari είανι για πέταμα και ο IE έχει βελτιωθεί πολύ... Opera είχα βολευτεί σε win....

Πάντως σε πολλούς ο chrome έχει θεματάκια επιδόσεων με flash(se windows) Σε εμένα μερικά με javascript 

Δημοσ.

Ο IE ειναι super fast τον χρησιμοποιω τωρα 2 μηνες και πηγαινει πολυ καλα σε win8 χωρις κολληματα χωρις καθυστερησεις τπτ,Το μονο κακο που εχει αλλα δεν φταιει ο ιδιος ο browser ειναι που δεν εχει adblock,Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο αν ξερει καποιος ας μας πει...

Δημοσ.

Ο IE ειναι super fast τον χρησιμοποιω τωρα 2 μηνες και πηγαινει πολυ καλα σε win8 χωρις κολληματα χωρις καθυστερησεις τπτ,Το μονο κακο που εχει αλλα δεν φταιει ο ιδιος ο browser ειναι που δεν εχει adblock,Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο αν ξερει καποιος ας μας πει...

Πρόσθεσε μια λίστα από εδώ.

Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, σε μειονεκτική θέση βρίσκεται ο Chrome, με την πτώση του να αγγίζει το 0.56%, ισχυροποιώντας έτσι στην τρίτη θέση τον Firefox.

1_browsermarketshare.jpg

Από την εικόνα ο firefox είναι δεύτερος κ ο chrome τρίτος στα συγκεκριμένα στατιστικά. σε άλλα στατιστικά μπορεί να υπάρχει άλλη κατάταξη. Πλέον εδώ και καιρό, ο καθένας χρησιμοποιεί όποιον browser θεωρεί ότι τον βολεύει και τον εξυπηρετεί σε χαρακτηριστικά μιας και σε ταχύτητα έχουν βελτιωθεί όλοι.

Δημοσ.

Κι εγώ Firefox χρησιμοποιούσα μέχρι που μου 'βγαλε αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει (ούτε με "εκτέλεση ως διαχειριστής" φτιάχνει, ούτε με uninstall και πάλι install)

FF.jpg

γιατι δεν ξανακανεις εγκατασταση? η λεει παλι το ιδιο? να το διαγραψεις τελειως και το επανεγκαταστησεισ επισης?

Το να το διαγράψω τελείως-τελείως έχω ένα θέμα γιατί έχω όλα τα bookmarks αποθηκευμένα και τα περισσότερα σημαντικά και δεν ξέρω από ποιο φάκελο να τα πάρω και να τα αποθηκεύσω....

Δημοσ.
μπες σε safe mode:

αν εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα, τοτε αυτο προκαλειται απο εξωτερικο παραγοντα, πχ firewall, antivirus, καποια ρυθμιση στα network settings των windows,κτλ.

αν ομως δουλευουν οι σελιδες, τοτε το προβλημα το δημιουργει καποια ρυθμιση η addon στον browser.

σε αυτη την περιπτωση ειτε προσπαθεις να προσδιορισεις το εσωτερικο αιτιο στον browser και να το εξαλειψεις, ειτε δημιουργεις ενα νεο καθαρο προφιλ,κανοντας reset τον browser:

τα προσωπικα σου δεδομενα οπως Bookmarks,Browsing history,Passwords,Cookies και Web form auto-fill information, αποθηκευονται σε ενα backup του παλιου σου προφιλ που δημιουργειται στο desktop του συστηματος σου.

αν τα χρειαζεσαι στο νεο σου προφιλ, μπορεις να τα μεταφερεις απο το backup προφιλ, με την διαδικασια που εξηγειται εδω:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...