Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ελεος ΟΛΟΙ καλοι ειναι πλεον. Ο καθεις με οποιον βολευεται. Εγω προσωπικα θεωρω τον chrome τον πιο ολοκληρωμενο browser απο αποψη υπηρεσιων.

Αλλα εχει πλακα να δουλευεις ie η firefox και να χρησιμοποιεις τη μηχανη αναζητησης google η τη μεταφραση σελιδων google google maps και gmail.

Δημοσ.

Χαίρομαι που πέφτει ο Chrome, πραγματικά τον θεωρώ το απόλυτο εργαλείο κατασκοπίας και πολύ λίγο σαν Browser.

Οτι και να κανεις σε αυτη τη ζωη, η Google θα σε κατασκοπευει καλως ή κακως! Δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που μπορει να ζησει χωρις το google search!! ή και το youtube ακομα! Οποτε εισαι καταδικασμενος... :)

Το λιγος σαν browser να το δεχτω σαν επιχειρημα, αν και διαφωνω απολυτα μαζι σου, απλα ειναι φτιαγμενος με την φιλοσοφια της Google: όσο πιο λιτος, απεριττος και ελαφρυς μπορει να ειναι! Πραγμα που πολυ ανθρωποι το θελουνε!

Δημοσ.

IE10 και ξερό ψωμί... που λέει ο λόγος...
O IE10 είναι ένας πάρα πολύ καλός browser...
Επίσης τον βρίσκω τρομερά γρήγορο... 

Κατα τα άλλα... Opera ftw... :P

Δημοσ.

ρε ποτε θα καταλαβατε οτι δεν προκειται πλεον για πολεμο αναμεσα σε browsers αλλα πολεμο αναμεσα σε υπηρεσιες/οικοσυστηματα; και αυτος ο πολεμος αφορα αποκλειστικα τις Microsoft/Google και Apple?

o Firefox, ο Opera και οι υπολοιποι browsers δεν προσφερουν υπηρεσιες και δεν ανταγωνιζονται αμεσα τους browsers των μεγαλο-εταιρειων, απλως αποτελουν μια εναλλακτικη λυση προσβασης στο ιντερνετ.

Γιατι νομιζετε η Google πληρωνει τους Firefox και Opera να χρησιμοποιουν την δικια της search engine ως default η γιατι οι Apple και Microsoft περιοριζουν την λειτουργια 3rd party browsers, ταχα για λογους ασφαλειας;

it's all about the services, not the software.

Δημοσ.

το είχα ξανά ακούσει αυτό και μου έκανε εντύπωση. Στην αρχή δοκίμασα ΞΑΝΑ το ΙΕ αλλά μου φάνικε ακόμα πιο χάλια απο παλιά, οπότε άρχησα να ρωτάω τους πάντες γύρο μου σχετικά με τις προτιμήσεις τους στους browser και ολοι απαντούσαν chrome-firefox (μόνο η μάνα μου έχει ακόμα ΙΕ χωρις να ξέρει κανεις το γιατί. Οπότε πως τα βγάλανε αυτά τα νούμερα για την άνοδο του ΙΕ?

(σαν το Waterfox κανένα).....

• Like 1
Δημοσ.

Ο ΙΕ10 σε windows 8 είναι πολύ ικανοποιητικός και αξίζει να τον δοκιμάσετε. Μετά από χρόνια χρήσης του chrome τον έσβησα γιατί είχα διάφορα προβλήματα. Σαν πρώτο έχω τον firefox (για τα addons) και χρησιμοποιώ πολύ συχνά και τον ΙΕ

Δημοσ.

Το λιγος σαν browser να το δεχτω σαν επιχειρημα, αν και διαφωνω απολυτα μαζι σου, απλα ειναι φτιαγμενος με την φιλοσοφια της Google: όσο πιο λιτος, απεριττος και ελαφρυς μπορει να ειναι! Πραγμα που πολυ ανθρωποι το θελουνε!

μονο ελαφρυς δεν ειναι ο Chrome..

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά από την μέρα που εγκατέστησα τα windows 8 , χρησιμοποιώ ως default browser τον ΙΕ , τον βρίσκω αρκετά πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ από τον chrome...

Δημοσ.

Ο Firefox έχει γίνει μαούνα πια. Πολύ φόρτωμα.

Προσωπικά κρατάω Firefox 3.6.28 + πολλά αγαπημένα add-ons.

Φορτώνει γρήγορα και με 400 tabs ανοιγμένα  δεν μου κολλάει.

Απο θέμα ασφάλειας τίποτα στον κόσμο δεν νικάει τον συνδυασμό Firefox + NoScript !

Ψέματα υπάρχει ακόμα καλύτερος συνδυασμός: Sandboxie+Firefox+Noscript.

Δημοσ.

Ποιας εταιρίας τα στατιστικά είναι σωστά δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Net Applications και StatCounter όμως έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά.

Η Net Applications μετράει μοναδικούς επισκέπτες ενώ η StatCounter προβολές σελίδων.

Αυτό πάντως που βλέπω είναι ότι στη λίστα που δίνει η StatCounter, η κατανομή είναι άθλια σε σχέση με τον αριθμό χρηστών internet κάθε χώρας. Άρα και τα αποτελέσματα δεν θα είναι λάθος; Λογικά ναι.

Δημοσ.

Στην Κίνα ας πούμε τα δεδομένα που συλλέγει η StatCounter είναι 17 φόρες ποιο λίγα σε σχέση με της ΗΠΑ, όταν οι χρήστες internet στην Κίνα είναι οι διπλάσιοι.

Και για μαντέψτε... ακόμα και με την ίδια την StatCounter ο IE παίζει μόνος του στην Κίνα. Δείτε.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.

Κι εγώ Firefox χρησιμοποιούσα μέχρι που μου 'βγαλε αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει (ούτε με "εκτέλεση ως διαχειριστής" φτιάχνει, ούτε με uninstall και πάλι install)

FF.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...