xaerialtwistx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρετώ! Έχω στο σπίτι μου ενα δικτυο απο 4 υπολογιστές, αλλά θελω να περιορισω την ταχυτητα που τρώνε οι 3 από αυτοί. Οπότε με ενδιαφερει να αγορασω ενα router που θα περιλαμβάνει κάποια τετοια επιλογη (να περιορίζει την ταχυτητα με βαση τη mac address της καθε συσκευης που ειναι συνδεδεμενης επανω του). Δεν με ενδιαφερουν software λύσεις γιατί δεν χρησιμοποιω ενα μονο λειτουργικο ουτε κραταω τον υπολογιστη 24 ωρες ανοικτο, θελω οι αλλοι 3 να περιοριζονται μονιμα. Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει router που να μπορει να ενεργοποιει/απενεργοποιει την συνδεση σε συγκεκριμενες ωρες για να λαβω και αυτο υπόψιν μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 να απενεργοποιει την συνδεση ειχα δει τα Linksys.για το αλλο θεμα για bandwidth manager ξερω οτι καποια zyxel εχουν bandwidth manager ενω αν θυμαμαι καλα τa vigor(draytek) εχουν τετοιες επιλογες.software μπορει να γινει και τοπικα σε καθε pc αρκει να μην κλεινει καποιος το προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα