Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χερε κοσμε του insomnia.. εδω και πολυ καιρο ψιλο ψαχνομαι να αγορασω ενα καινουργιο pc μετα απο αρκετο καιρο κατεληξα σε 2.. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αναγνωρισω ποιο ειναι καλητερο και σε τι..πιστευω οτι ειναι και τα δυο εξησου καλα.. εαν εχεται καμια παραπανω γνωμη πειτε μου.. 

1ο pc 

Γραφικά: Nvidia GeForce GT630 (€70)

CPU: Intel Pentium G870 (€77)
Σκληρός Δίσκος: Western Digital WD5000AUDX  500GB (32MB Cache, 7200RPM, Sata III) (€65)
Οθόνη: LG E1911S 18,5’’ (€89)
Mainboard: Gigabyte B75M-D3H (€68)
Μνήμη: Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz (€25)
Τροφοδοτικό: Corsair VS 450Watt (€49)

Συνολικό κόστος: €443

2o pc

Γραφικά:AMD Radeon HD 7770 - 1 GΒ GDDR5 - PCI-Express 3.0 106€

CPu:AMD CPU AD580KWOHJBOX, X4, FM2 (AD580KWOHJBOX)  120€

Σκληρός Δίσκος:Western Digital Caviar Blue 320 GB SATA ( WD3200AAKX ) 52€

Οθόνη:Philips E-line 227E3LHSU - Οθόνη υπολογιστή - LED - 21.5" 130€

Mainboard:Asrock FM2A75 Pro4-M 66€

Μνήμη:KINGSTON HYPER X BLU DDR-3 4GB 1333MHZ KHX1333C9D3B1/4G 25€

Τροφοδοτικό:DEER 500W 12cm Fan 24€

TOTAL= 524

θα ηθελα να μαθω ποιο απο τα 2 ειναι καλητερο και γιατι...;; πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο και η χρηματικη διαφορα αλλα εσεις ξερεται...καλητερα :)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στα 2 υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις που καταδεικνύουν λάθος αγορά. Π.χ Deer500w,gt630,lg 18,5" κ.λ.π.

Καλό θα ήταν να συμπληρώσεις την προτεινόμενη φόρμα στο section των αναβαθμίσεων.

Δημοσ.

Κανένα για πολλούς λόγους. Όπως σωστά είπε ο TEOKOS συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα:

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Απ ότι καταλαβαίνω το πρώτο είναι από πλαισιο και το δεύτερο απο eshop. Μόνο από αυτά μπορείς?

Δημοσ.

AMD A8 5600K

ASROCK A75 PRO 4 M

G. SKILL 8GB DDR3 1866Mhz

SAMSUNG 22X SATA 

KINGSTON V300 120GB SSD SATA III

HITACHI 7K1000C 500GB SATA II

SHARKOON MS140 USB III

BEQUIET 300WATT

LG IPS 234V 23"

------------------------------------------------------

Σύνολο: 595€ 

Αν μπορείς να δώσεις και 20€ παραπάνω βάλε τον 5800K που είναι καλύτερος.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :550 max ουτε ευρω παραπανω..

Χρήση υπολογιστή : κυριος game 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: games..!!

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.
Ναι χρηαζομαι μια..
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

ηχεια εχω.. ποντικι εχω..οπως και πληκτρολογιο.. οποτε οχι..
Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
μπορω πιστευω να κανω αγορα απο το internet περιοχη Αρτα
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
Δεν εχω κανενα προβλημα...απλα παραπανω κοπος για εμενα θα ειναι
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Εγω θα το στησω μονος μου...
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο 
οχι δεν χρηαζομαι.

επισης δεν χρηαζομαι case και dvd 

Απ ότι καταλαβαίνω το πρώτο είναι από πλαισιο και το δεύτερο απο eshop. Μόνο από αυτά μπορείς?

το πρωτο δεν θυμαμαι επακριβως... και το 2ο ειναι δικο μου.. δικια μου η συνθεση δλδ

Δημοσ.

AMD A8 5600K

ASROCK A75 PRO 4 M

G. SKILL 8GB DDR3 1866Mhz

SAMSUNG 22X SATA 

KINGSTON V300 120GB SSD SATA III

HITACHI 7K1000C 500GB SATA II

SHARKOON MS140 USB III

BEQUIET 300WATT

LG IPS 234V 23"

------------------------------------------------------

Σύνολο: 595€ 

Αν μπορείς να δώσεις και 20€ παραπάνω βάλε τον 5800K που είναι καλύτερος.

ωραιο συστηματακι εβγαλα το κουτι το dvd και τον ssd :) και ειναι στα μετρα μου.. τι γνωμη εχεται? (χωρις καρτα..)

Δημοσ.

Oριστε στα 555 ευρω απο το visionstudio. Μπορουμε να ριξουμε και αλλο την τιμη αλλα δεν συμφερει.

Επεξεργαστης: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32736&cat=2&sub=382&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Μητρικη: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32091&cat=3&sub=383&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

post-247983-0-47403500-1360016022_thumb.png

Δημοσ.

Δεν συμφερει. Δες τη συνθεση που σου εκανα. ΕΙναι οτι καλυτερο παιρνεις με το budget σου.

Δημοσ.

Oριστε στα 555 ευρω απο το visionstudio. Μπορουμε να ριξουμε και αλλο την τιμη αλλα δεν συμφερει.

Επεξεργαστης: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32736&cat=2&sub=382&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Μητρικη: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32091&cat=3&sub=383&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

ωραιο το συστημα πολυ καλα αλλα ξερεις τι με χαλαει? οτι η οθονη δεν εχει HDMI.. 

Δημοσ.

ωραιο το συστημα πολυ καλα αλλα ξερεις τι με χαλαει? οτι η οθονη δεν εχει HDMI.. 

Εχει DVI-D επομενως δεν χρειαζεσαι την HDMI, η ποιοτητα εικονας ειναι ιδια και με τους δυο τροπους συνδεσης.

Οριστε με HDMI: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30345&cat=10&sub=0&pmanuf=48&sort=undefined&step=undefined αλλα αφενως ειναι ακριβότερη και θα ξεπερασεις τα 550 ευρω, αφετερου ειναι κριμα αν αποφασισεις να τα δώσεις να μην προτιμησεις αυτην: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33022&cat=10&sub=0&pmanuf=182&sort=undefined&step=undefined που ειναι μεγαλυτερη και κοστιζει λιγότερο.

Γενικα εχεις πολυ μικρο budget για να κολλας σε τετοιες λεπτομερειες, ειδικα απο τη στιγμη που το pc προοριζεται για gaming και επομένως πρεπει να δοθει βαρος στο hardware.

Τελος εχε υποψιν σου οτι η συνθεση του adtakh με τον Α8 ειναι πολυ υποδεεστερη όσον αφορα τις gaming επιδόσεις.

Δημοσ.

HDMI δεν χρειάζεσαι στην οθόνη σου από την στιγμή που δεν έχει πάνω της Ηχεία !!!! 

Το HDMI το μόνο παραπάνω που δίνει από το DVI-D είναι ότι περνά και ήχο .

Δες και αυτό :

captureomc.png

Μαζί με 23"άρα οθόνη γιατί στα 21" δεν πας με 1920x 1080p βγάζεις τα μάτια σου !

http://www.skroutz.gr/s/388661/Philips-236V3LAB.html

• Like 2
Δημοσ.

Αdtakh και εγω ειχα το διλημμα της οθονης, αλλα νομιζω πως η 7770 δεν ειναι αρκετα δυνατη για να υποστηριξει ολα τα παιχνιδια σε 1080p, σε αντιθεση με την 650ti. Επισης η υλοποιηση 7770 της MSI στο computerbeast κοστιζει το ιδιο και εχει ενα χρονο παραπανω εγγυηση.

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω αλλά να μπορεί να βλέπει κιόλας ...  :-D Δεν τις πάω τις 21.5 καθόλου ούτε να κάτσω μπροστά τους δεν μπορώ... 

Καμιά άλλη συμπίεση κόστους ?

Γιατί δεν πάει σε ASROCK A75 DSG  με 4GB RAM για αρχή και να βάλει μεγαλύτερη κάρτα με 23" οθόνη?  :unsure:

Για την MSI δεν το ήξερα ! +1 στην MSI λοιπόν σε οποιαδήποτε υλοποίηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...