georgeadams Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 amra01, τον εκτελωνισμό τον έκανε η UPS για λογαριασμό σου, και μεγάλο μέρος των χρημάτων που πλήρωσες ήταν το κόστος του εκτελωνισμού (σιγά μην το έκαναν δωρεάν). Δεν σε ενημέρωσαν για το κόστος αυτό πριν τον εκτελωνισμό? Την μοναδική φορά που συνέβει σε μένα κάτι αντίστοιχο (είχα παραγγείλει μερικά ανεμιστηράκια και ηχομονωτικό υλικό για το PC), με πήραν τηλέφωνο από την ACS και μου είπαν πως το δέμα έχει σταματήσει στο τελωνείο. Όταν τους είπα πως η αξία του ήταν περίπου 130 ευρώ, μου είπαν πως δεν με συμφέρει να τους πληρώσω να μου το εκτελωνίσουν αυτοί και μου έδωσαν τον κωδικό του δέματος για να πάω να το εκτελωνίσω μόνος μου στο Ελ. Βενιζέλος. Εκεί, μου έκανε εντύπωση πως όλοι με εξυπηρέτησαν. Και οι υπαλληλοι μου έδιναν προτεραιότητα ατις ουρές ως ιδιώτη έναντι των επαγγελματιών εκτελωνιστών, αλλά και οι εκτελωνιστές με βοήθησαν να συμπληρώσω σωστά τις διάφορες φόρμες και με κατεύθυναν στα σωστά γκισέ για να κάνω γρήγορα τη δουλειά μου. Ο "τελώνης" που έλεγξε το δέμα μου, αφού είδε τί περιήχε, έγραψε την ένδειξη "ατελώς" πάνω στη σχετική φόρμα και πλήρωσα μόνο 20 ευρώ ως "τέλος αποθήκευσης"...
Aias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Τελωνειο,απο οτι ξερω, μπορουν να κολλησουν δεματα που προερχονται απο χωρες που δεν ενταζονται στην ευρωπαικη ενωση.Οποτε πακετα απο την Αμερικη ή τον Καναδα πολυ πιθανον ειναι να σταματησουν στο τελωνειο και να χρειαζοναι εκτελωνισμο.
Dvs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Tora ta akoustika theorountai ilekrika eidi??? Afou entos EE den vazoun forous parageilte apo tin Agglia.... Exei times idies (sxedon) me USA kai glitonete kai to teloneio.....
Finn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Ειχα παραγγηλει 2 DVD τον Μαρτιο και σε 9 μερες τα ειχα κανονικα..τωρα περιμενω 15 μερες τωρα για τ ακουστικα..δε ξερω τι να κανω..
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Tora ta akoustika theorountai ilekrika eidi??? Afou entos EE den vazoun forous parageilte apo tin Agglia.... Exei times idies (sxedon) me USA kai glitonete kai to teloneio..... Πως δε βάζουν! Για ό,τι παίρνεις από on-line shop από Χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πληρώνεις τον ΦΠΑ που ισχύει στην χώρα αυτή (πχ από Αγγλία, πληρώνεις 17% ΦΠΑ). Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που δεν περνάνε από Τελωνείο...
Dvs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Miso gia na katalavo! Esto oti paragelno kati apo agglia.... I timi pou dinei to amazon einai me ton foro(17%) i xoris???? Foro pernoun mono ta ilektrika eidi? Ta vivlia pernoun foro?
Dvs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2003 Miso gia na katalavo! Esto oti paragelno kati apo agglia.... I timi pou dinei to amazon einai me ton foro (17%) i xoris???? Foro pernoun mono ta ilektrika eidi? Ta vivlia pernoun foro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.