Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποια προταση εως 1000

ειδα το lenovo  y500 αλλα ειναι εκτος Budget :( και ακουσα πως εχει προβληματα

το y580 ερχεται με χαλια αναλυση 768p

Δημοσ.

καποια προταση εως 1000

ειδα το lenovo  y500 αλλα ειναι εκτος Budget :( και ακουσα πως εχει προβληματα

το y580 ερχεται με χαλια αναλυση 768p

Οταν βγει το συγκεκριμενο παιχνιδι με το καλο..το ξανασυζηταμε..

• Like 2
Δημοσ.

Οταν βγει το συγκεκριμενο παιχνιδι με το καλο..το ξανασυζηταμε.

ναι ομως εγω χρειαζομαι ενα δυνατο laptop τωρα και προφανως πιστευω μια 660m η 650 θα το παιζει

Δημοσ.

ναι ομως εγω χρειαζομαι ενα δυνατο laptop τωρα και προφανως πιστευω μια 660m η 650 θα το παιζει

Εφοσον πιστευεις προφανως πως θα το παιζει τοτε παρε οτι θες..

Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω το Υ580 με την FullHD οθόνη. Περίμενε λίγο να δεις και τιμές από άλλους για το Υ500 ψιλίαζομαι θα είναι κανένα κατοστάρικο πρακάτω από την τιμή που είδες (εμπειρία με το δικό μου). Πάντως να ξέρεις ότι σε αυτή την κάρτα γραφικών οι επιλογές είναι περιορισμένες (Lenovo,Dell, Turbo-X δεν το συνιστώ το τελευταίο λόγω κακής εμπειρίας με το service τους,δεν είχαν ανταλλακτικά διαθέσιμα μετά από 2 χρόνια σε laptop, τα πρώτα 2 μια χαρά  service έχουν όπως έχω διαβάσει )  και στο έυρος τιμών δεν γίνεται τα πέσεις κάτω απο 1000 ( y580 1200-1300, inspirion 17r n7720 1200-1300, το πρώτο με 660m το  άλλο 650). Αν και δεν νομίζω ότι το y580 με την 768ρ  θα είναι κακό για παιχνίδια εκτός αν έχεις τόσο θέμα με την ανάλυση και το ότι είναι διπύρηνο με I5. Που έμαθες ότι το y500  έχει πρόβλημα νέο μοντέλο είναι ?

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω το Υ580 με την FullHD οθόνη. Περίμενε λίγο να δεις και τιμές από άλλους για το Υ500 ψιλίαζομαι θα είναι κανένα κατοστάρικο πρακάτω από την τιμή που είδες (εμπειρία με το δικό μου). Πάντως να ξέρεις ότι σε αυτή την κάρτα γραφικών οι επιλογές είναι περιορισμένες (Lenovo,Dell, Turbo-X δεν το συνιστώ το τελευταίο λόγω κακής εμπειρίας με το service τους,δεν είχαν ανταλλακτικά διαθέσιμα μετά από 2 χρόνια σε laptop, τα πρώτα 2 μια χαρά  service έχουν όπως έχω διαβάσει )  και στο έυρος τιμών δεν γίνεται τα πέσεις κάτω απο 1000 ( y580 1200-1300, inspirion 17r n7720 1200-1300, το πρώτο με 660m το  άλλο 650). Αν και δεν νομίζω ότι το y580 με την 768ρ  θα είναι κακό για παιχνίδια εκτός αν έχεις τόσο θέμα με την ανάλυση και το ότι είναι διπύρηνο με I5. Που έμαθες ότι το y500  έχει πρόβλημα νέο μοντέλο είναι ?

το προβλημα του y500 ειναι το touchpad και οτι δεν εχει drivers για την 650m sli

Δημοσ.

Το touchpad κρινοντας απο το δικο μου ειναι μια χαρα αν και για παιχνιδια χρειαζεσαι σιγουρα ποντικι.  Οσο για την καρτα η επεκταση ειναι 300 euro εσυ δεν ειπες μεχρι τα 1000 ? Με την sli μιλαμε για 1400 αν τα παρεις αμεσα drivers θα βγαλουν αλλα νομιζω οτι σε καλυπτει η μονη για αρχη. Το θεμα οθονη ?

Δημοσ.

Το touchpad κρινοντας απο το δικο μου ειναι μια χαρα αν και για παιχνιδια χρειαζεσαι σιγουρα ποντικι.  Οσο για την καρτα η επεκταση ειναι 300 euro εσυ δεν ειπες μεχρι τα 1000 ? Με την sli μιλαμε για 1400 αν τα παρεις αμεσα drivers θα βγαλουν αλλα νομιζω οτι σε καλυπτει η μονη για αρχη. Το θεμα οθο

Για την οθονη ειπαμε να ειναι full HD για κανενα λογο δεν σκαω το 1000αρι για 720p

Δημοσ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς ότι πληρώνεις παίρνεις. 3 λύσεις έχεις ;

1) Περιμένεις να βγεί το παιχνίδι και οι απαιτήσεις
2) Αγοράζεις κάτω απο 1000 το 580 με τα 720p
3) Ανεβαίνεις πανω απο τα 1000 (1200-1300) και πας για Lenovo Y500 k Y580 or Dell 17r n7720 ή Turbo-x με 1000-1100 και ότι συνεπάγεται αυτό.

Πιστεύω ότι το θέμα δεν μπορεί να αναλυθεί παραπέρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...