imblish Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης και δεν ξερω τι φτεει ? λογικα φταιει η μητρικη αλλα αν καποιος ξερει να μ πει εχω ενα συστημα με mb: gigabyte h55m-s2 cpu : i5 650 3.2 ghz ram: 8gb δεν θυμαμαι στα ποσα τρεχουν gfx: hd 5670 gigabyte 1g και ενα 600αρι τροφοδοτικο ... το προβλημα μου ειναι οταν κλεισω τον υπολογιστη και τον ανοιξω αργει πολυ να κανει το "μπιπ" το αρχικο καμμια φορα κανει και κανα 2 ρεσταρτ μεχρι να μπει στα windows 7 ( α ναι windows 7 64bit pro) και εχθες μου εβγαλε ενα μυνημα οτι εψαχνε κατι driver παω στην διαχειρηση και βλεπω ενα warning στο intel® management engine interface το οποιο λεει Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10) εχει κανεις καμμια ιδεα ? να δοκιμασω να δω αν εχει κανα Update για το bios ?
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή μπορεί να ειναι πολλά πράγματα άρχισε με ενα reset στο bios , αν δεν φτιάξει παλι δοκίμασε να κανεις update στο bios αν υπάρχει πιο καινούργιο και αν παλι έχεις θέμα δοκίμασε να αλλάξει θέσεις τις ram η να το αφήσεις με λιγότερη ram επάνω να δεις , γενικά να πάιξει με τα dimms
imblish Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 το interface management τι ειναι και δεν τρεχει ? εντομεταξυ παω να κανω Update στην bios και το προγραμα λεει δεν μπορει να τρεξει στα 64βιτ ... καλη φαση ...
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Κάνε ενα reset στο bios πρώτα και μετα δοκίμασε αν μπορείς να κανεις update. Βρήκα και αρκετές πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόβλημα Site: http://www.pcguide.com/vb/showthread.php?50697-Intel-Management-Engine-Interface-not-starting">εδω
imblish Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) εκανα reset στο bios τα ιδια ... αλαξα τις μνημες αφησα την 1 μονο παλι τα ιδια ... 5 λεπτα να ξεκινησει αφου κανει κανα 2 ρεσταρτ χωρις να διξει τιποτα στην οθονη ουτε "μπιπ" ... και ο management interface δεν ξεκινα ... δεν μπορω να κανω update το bios γιατι δεν τρεχει το προγραμα στα 64αρια ... edit: ειδα απο το hwinfo οτι εχω το τελεφταιο bios αρα δεν ξερω θα ξαναδοκιμασω τις μνημες Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από imblish
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το bios update δεν το κάνεις μεσα απο τα windows ( τουλάχιστον το αποφεύγουμε γιατι αν γίνει καμια διακοπή την ώρα που κανει το update.....) αλλα μεσα απο το ιδιο το bios και βάζει το αρχείο μεσα σε ενα usb stick. Αφού εχεις το τελευταίο τοτε δεν χρειάζεται, παίξε λιγο με τις μνήμες αλλα ρίξε και μια ματια στο link που σου έδωσα να δοκιμάσεια και τα αυτα που λένε, αν και οι περισσότεροι ειχαν θέμα με τις ram
imblish Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ναι δεν ξερω αν μ ξεφυγε κατι αλλα ολοι λενε το ιδιο α.μνημες β.bios update
dimuscrossfire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 να πω εγώ την γνώμη μου?μην πειράξεις ούτε μνήμες ούτε bios ούτε τίποτα.έλεος με αυτά το bios update.μόδα το έχετε κάνει και καταστρέφεται τις μητρικές χωρίς λόγο. ξε-σύνδεσε ότι usb συσκευή έχεις. άσε μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι στα usb του.και άνοιξε τον υπολογιστή.λογικά προσπαθεί να μπουτάρει από κάποια άλλη συσκευή για αυτό αργεί και σου κάνει restart
John-lamia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 αν σου το κανει μονο στην αρχη και μετα στρώνει ειναι καθαρά θεμα τροφοδοτικού, πρεπει να εχεις χαλασμένο πυκνωτή σε 12αρα έξοδο. φτιαχνεται, δεν ειναι τιποτα. εκτος και αν η μητρικη σου εχει επανω τις ηλεκτροστατικούς πυκνωτές, τοτε ισως να ευθύνεται καποιος απο εκει. αυτο στο κανει στην αρχη γιατι το pc και ολα του τα κυκλώματα ειναι κρύα, μολις πιασει κάποια θερμοκρασια στρώνει μετα. ( αλλα οχι για πολυ, κατι θα παρεις στο χερι κάποια στιγμή ). τώρα τελευταία είχες τίποτα διακοπές ρεύματος στο σπίτι ? ( συγνώμη αν σε τρομάζω, δεν ειμαι πάντως σίγουρος για το αν ειναι αυτο το πρόβλημα )
siropio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Να προσφέρω και εγώ μια ιδέα αν και όχι τόσο mainstream όσο οι άλλες αλλά πατάει στα συμπτώματα και είναι και μη κοστοβόρα για να δοκιμάσεις.Μήπως παίζει πρόβλημα με την μπαταρία της μητρικής? Μήπως δεν πατάει καλά ή είναι τελιωμένη? Αν ναι τότε σε κάθε reboot σκανάρει από την αρχή και για αυτό αργεί. Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν στα κάνει αυτά όταν ξανα-boot-ρεις από Safe Mode. Και τελευταίο 8GB RAM σε πόσα modules τις έχεις 2, 4? Κάνε όλους τους συνδυασμούς βγάλε-βάλε για να τσεκάρεις αν είναι η μνήμη το πρόβλημα.
imblish Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 να πω εγώ την γνώμη μου?μην πειράξεις ούτε μνήμες ούτε bios ούτε τίποτα.έλεος με αυτά το bios update.μόδα το έχετε κάνει και καταστρέφεται τις μητρικές χωρίς λόγο. ξε-σύνδεσε ότι usb συσκευή έχεις. άσε μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι στα usb του.και άνοιξε τον υπολογιστή.λογικά προσπαθεί να μπουτάρει από κάποια άλλη συσκευή για αυτό αργεί και σου κάνει restart δεν εχω τιποτα περισιο στο υπολογιστη συνδεδεμενο μονο ενα καλωδιο για το κινητο το οποιο ομως δεν ειναι συνδεμενο ειναι σκετο αν σου το κανει μονο στην αρχη και μετα στρώνει ειναι καθαρά θεμα τροφοδοτικού, πρεπει να εχεις χαλασμένο πυκνωτή σε 12αρα έξοδο. φτιαχνεται, δεν ειναι τιποτα. εκτος και αν η μητρικη σου εχει επανω τις ηλεκτροστατικούς πυκνωτές, τοτε ισως να ευθύνεται καποιος απο εκει. αυτο στο κανει στην αρχη γιατι το pc και ολα του τα κυκλώματα ειναι κρύα, μολις πιασει κάποια θερμοκρασια στρώνει μετα. ( αλλα οχι για πολυ, κατι θα παρεις στο χερι κάποια στιγμή ). τώρα τελευταία είχες τίποτα διακοπές ρεύματος στο σπίτι ? ( συγνώμη αν σε τρομάζω, δεν ειμαι πάντως σίγουρος για το αν ειναι αυτο το πρόβλημα ) εγω δεν νομιζω να φταιει η θερμοκρασια γιατι το πισι το εχω ανοιχτο σχεδον συνεχεια ... ενα ρεσταρτ κανω να βαλω κανα update και κανει τα ιδια δεν εχω δηλαδη διαφορα οταν εχω να το ανοιξω 2 μερες η σε απλο ρεσταρτ... αυτο το ψιλο κανει απο την πρωτη μερα σχεδον ασχετο δηλαδη με διακοπες... ξεκιναει λιγο δουλευει το ανεμιστηρακι σταματαει ξανααρχιζει δουλευει απλα λιγο και μετα αρχιζω να βλεπω τιποτα στην οθονη πως μπορει να φτιαχτει αυτο με το τροφοδοτικο ?βασικα μπορω να το τεσταρω καπως? Να προσφέρω και εγώ μια ιδέα αν και όχι τόσο mainstream όσο οι άλλες αλλά πατάει στα συμπτώματα και είναι και μη κοστοβόρα για να δοκιμάσεις. Μήπως παίζει πρόβλημα με την μπαταρία της μητρικής? Μήπως δεν πατάει καλά ή είναι τελιωμένη? Αν ναι τότε σε κάθε reboot σκανάρει από την αρχή και για αυτό αργεί. Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν στα κάνει αυτά όταν ξανα-boot-ρεις από Safe Mode. Και τελευταίο 8GB RAM σε πόσα modules τις έχεις 2, 4? Κάνε όλους τους συνδυασμούς βγάλε-βάλε για να τσεκάρεις αν είναι η μνήμη το πρόβλημα. σε 2 dimms ειναι τοσα εχει η μητρικη οτι και να κανω αργει να ξεκινησει τωρα τελειωμενη μπαταρια δεν νομιζω η μητρικη ειναι σχεδον καινουργια θα δοκιμασω να την βγαλω τελιως θελω να τονισω οτι ολα αυτα τα κανει πριν καν αρχισει να διχνει τιποτα στην οθονη δηλαδη δεν παει να bootarei τιποτα δεν εχει ξεκινησει καν
siropio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δλδ δεν παίρνεις κανενα output, μόνο μαύρη οθόνη και αμέσως τρως τα restart? Αν παίρνεις έστω και ελαχιστο output δοκίμασε το εξής. Αν έχεις τη δυνατότητα δοκίμασε να boot-αρεις και από διαφορετικό δίσκο. Μπορει ο header να μη βρίσκει τον boot sector αμέσως λόγω βλάβης. Πχ να είχε πέσει πριν στον βάλουν.
imblish Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν βλεπω output μεχρι να ακουσω το "μπιπ" της ραμ ... ανοιγω , ακουω μονο το ανεμιστηρακι να ανεβοκατεβαζει στροφες (δεν ξερω γιατι) δεν βλεπω τιποτα κανει ενα τσαφ κλινει ξαναανοιγει και μετα αρχιζω και βλεπω στην οθονη
grcodex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας Μια ερώτηση μήπως και ξέρετε και με βοηθήσετε Μου έφεραν τι προηγουμενη εβδομάδα ακριβώς την ίδια πλακέτα και το ίδιο επεξεργαστή και το μονο που πρόσθεσα ήταν οι μνήμες dual channel 2x4 το πρόβλημα που έχω είναι ότι με το που το βάζο στο ρεύμα δουλεύει το τροφοδοτικό το ανεμιστηράκι του cpu και ακούω και τον σκληρό και δεν δίνη εντολή να άνοιξη η οθόνη και να προχωρήσει και όλα αυτά χωρίς να πατήσω καν το κουμπί τις εκκίνησης μήπως ξέρει κάποιος το τι θα μπορούσε να είναι
Eloy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Σιφγουρέψου οτι δεν είναι κολλημένο το κουμπίi on/off στην πρόσοψη του κουτιού σου (ο μηχανισμός του ελατηρίου δηλαδή). Αν η κάρτα γραφικών δεν είναι χαλασμένη, τότε βγάλτην και ξαναβάλτην 2-3 φορές,, κούνα την λίγο πάνω-κάτω όταν είναι μέσα στο σλότ (μπορεί να έχει ίχνη σκόνης εκει μέσα και να μην κάνει κάπου επαφή - μου έχει τύχει αρκετές φορές) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα