Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Ειχα θεσει καταλαθος την επιλογη να μην γινεται ουτε

ελεγχος για updates ουτε να εγκαθιστανται στον υπολογιστη μου.

Χθες αλλαξα τις ρυθμισεις και κατεβασε μια σορεια απο ενημερωσεις.

Γυρω στις 70. Γινονται εγκατασταση κλεινω το πσ. Σημερα με ενημερωσε

οτι υπαρχουν διαθεσιμες αλλες 18 σημαντικες ενημερωσεις.

Το θεμα ειναι τις χρειαζομαστε ή οχι? Και τελικα ποιοες ειναι απαραιτητες 

απο αυτες και ποιες οχι? 

Δημοσ.

Οι ενημερώσεις είναι άκρως απαραίτητες για ένα λειτουργικό σύστημα, άλλωστε εξαρταται ορισμένες φορές και η σταθερότητα του λειτουργικού από αυτές.  :)

• Like 3
Δημοσ.

Παρατηρησα οτι μετα τα updates υπαρχει καποιες στιγμες λιγο μεγαλυτερη χρηση της cpu.

Υπαρχει περιπτωση οι ενημερωσεις να επηρεασαν τη λειτουργια του επεξεργαστη?

Μιλαμε για καποια spikes στο 10 - 15 % χρησης επεξεργαστη οταν πριν εκει συνηθως βρισκοταν 

στο 3%..Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται να βρηκε καινουργιες ενημερωσεις σημερα 

καποιες εκ των οποιων ειναι του 2011 , οταν χθες κατεβασε 72 ενημερωσεις.! :huh:

Δημοσ.

Γενικά καλες οι ενημερώσεις αν και προσωπικά τις αποφεύγω, αλλα πολλές φορές καλο ειναι να επιλέγουμε εμεις αυτα που θέλουμε απο τις ενημερώσεις για να μην μπαίνουν άχρηστα / άσκοπα πράγματα μεσα

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι μετα τα updates υπαρχει καποιες στιγμες λιγο μεγαλυτερη χρηση της cpu.

Υπαρχει περιπτωση οι ενημερωσεις να επηρεασαν τη λειτουργια του επεξεργαστη?

Μιλαμε για καποια spikes στο 10 - 15 % χρησης επεξεργαστη οταν πριν εκει συνηθως βρισκοταν 

στο 3%..Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται να βρηκε καινουργιες ενημερωσεις σημερα 

καποιες εκ των οποιων ειναι του 2011 , οταν χθες κατεβασε 72 ενημερωσεις.! :huh:

Υπάρχουν και ενημερώσεις για τις ενημερώσεις :)

Δημοσ.

Προσωπικά, επιλέγω τις ενημερώσεις των windows και, κυρίως, αυτές που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία και την ασφάλειά του.

Αποφεύγω πχ τις ενημερώσεις του Office επειδή ποτέ δεν ξεκαθάρισα εάν η ελληνική έκδοση που χρησιμοποιώ, μπορεί να δεχτεί τις (πιθανά) αγγλικές ενημερώσεις που βλέπω στον κατάλογο.

• Moderators
Δημοσ.

Αποφεύγω πχ τις ενημερώσεις του Office επειδή ποτέ δεν ξεκαθάρισα εάν η ελληνική έκδοση που χρησιμοποιώ, μπορεί να δεχτεί τις (πιθανά) αγγλικές ενημερώσεις που βλέπω στον κατάλογο.

Οτι εμφανιζεται στο Windows Update σου, προκυπτει μετα απο ελεγχο του συστηματος σου και τα updates αναφερονται στο δικο σου συνδυασμο λειτουργικου+software. Μπορεις να τις βαλεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ κατεβάζω πάντα όλες τις ενημερώσεις, αλλά για να μην με ενοχλούνε συνέχεια κάνω το εξής: Την πρώτη φορά φροντίζω να έχω χρόνο στην διαθεσή μου και κατεβάζω ΟΛΕΣ τις ενημερώσεις, την πρώτη φορά προφανώς θα μου πάρει κάποια ώρα. Αφού το κάνω τότες απενεργοποιώ τις "αυτόματες ενημερώσεις" για να μην με ενοχλούνε. Φροντίζω μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο να τις ενεργοποιώ και να κατεβάζω όσες καινούριες ενημερώσεις έχουν βγει. Απλώς επειδής έχω φροντίσει την 1η φορά να έχω κατεβάσει όλες, μα όλες, τις ενημερώσεις, τότες τις επόμενες φορές δεν έχω και τόσες πολλές οπότε δεν μου παίρνει και πολύ ώρα για να τις κατεβάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...