Προς το περιεχόμενο

Lenovo (i5 3210M, 6Gb Ram, 1TB, Nvidia GT 630) ~ 555 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προς το παρον τελος η προσφορα αλλα αν κρινω απο αλλες στις επομενες μερες θα ξαναβγαλει μολις στοκαρει.

Δημοσ.

Καθόλου κακό, περίμενα να βγει κάτι με Haswell επιτέλους, αλλά θα το έχω υπόψην μου. Δεν ξέρω με το touch τί έχουν κάνει, άλλα στο απλό να ξέρετε ότι η οθόνη είναι πολύ μέτρια ακόμη και σε σύγκριση με άλλες ίδιας ανάλυσης.

Δημοσ.

Προς το παρον τελος η προσφορα αλλα αν κρινω απο αλλες στις επομενες μερες θα ξαναβγαλει μολις στοκαρει.

Themo αν παρει το ματι σου τιποτα στειλε κανενα pm ρε φιλε αν μπορεις μηπως και προλαβω.

Αυτο εδω ειχε βαλει στα 399 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CA10FXO/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

στο απλό να ξέρετε ότι η οθόνη είναι πολύ μέτρια ακόμη και σε σύγκριση με άλλες ίδιας ανάλυσης.

Ειναι αληθεια τοσο μετρια η οθονη?

Μερικα παλικαρια που το ειχαν παρει θυμαμαι οτι ειχαν πει αρκετα καλα λογια για την οθονη.

Δημοσ.

Καλά λόγια, αποκλείεται.  Αν εννοούσαν ότι δεν είναι τόσο αίσχος όσο λένε πολλοί, ναι. Και μάλλον αυτή είναι η αλήθεια.  Η οθόνη του απλού Ζ500 (όχι του touch) είναι από τις πλέον αδιάφορες που έχω δει.  Το έχω περιεργαστεί πολλές φορές σε Media Markt, δίπλα σε άλλα.  Από την άλλη, κοιτάζοντας και τα άλλα δίπλα του, σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν έχει ουσιαστική διαφορά.  Μετρια μεν, αλλά κάποιοι τα παραλένε ότι είναι τραγική, κατά τη γνώμη μου.  Περί ορέξεως, από την άλλη...

Δεν ξέρω εάν στα touch άλλαξαν πανελ, υπόψη ότι βγήκαν και πολλούς μήνες μετά τα non-touch.    

Δημοσ.

Thanks arxaggelos αν μπορεσω θα παω να το δω και απο κοντα.

Ειχα την εντυπωση οτι ειναι καλο μηχανημα χωρις σημαντικο μειονεκτημα αλλα μου φαινεται αρκετα σημαντικο το οτι η οθονη δεν λεει πολλα πραγματα.

Αν μπορει να μας πει περισσοτερα κανενα παλικαρι που να το εχει καλα θα ηταν.

Δημοσ.

Πάντως και η έκδοση με i3 παρουσιάζει κάποιο ένδιαφέρον για κάποιον που μπορεί να έχει φαγωθεί να πάρει touch. Καμία σχέση με την παραπάνω τιμή του i5 βέβαια.

amazon.png?force=1&zero=0&w=725&h=440&de

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Ι3 επέστρεψε στο αμαζον και πάλι στα 470 ευρώ περίπου (μόνο Ι3 έφερε, όχι Ι5 ή Ι7).  Όσοι πιστοί προσέλθετε.  Προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλό deal, ειδικά εάν κάποιος χρειάζεται οθόνη αφής, παρόλο που εγώ δεν θα το πάρω γιατί χρειάζομαι κάτι πιό δυνατό.  Παρεμπιτπόντως, να ξέρετε ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα μόνο, αλλά και πάλι. 

Σε σχέση με τα σάπια pentium, Ι3 2ης γενιάς, celeron και το κακό συναπάντημα που θα πουληθούνε με το κιλό σε πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες τις επόμενες 2 εβδομάδες, μου φαίνεται έτη φωτός καλύτερο.

Δημοσ.

Ακριβώς για αυτό το λέω. Επειδή μάλλον δεν θα την ξαναβγάλει, λέω ότι το παραπάνω Ι3 είναι μια λύση πολύ πιό αξιοπρεπής από πολύ μεγάλο μέρος των λάπτοπ που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά έτοιμα για "σπρώξιμο" και ξεστοκ....συγγνώμη, καλοπροαίρετη πώληση ήθελα να πω, στο φρέσκο κρέας που χρειάζεται υπολογιστή σύντομα.

Παρεμπιτπόντως, το Ι5 δεν είχε ποτέ 339 λίρες, το χαμηλότερο που έπεσε ήταν 460.  Και πάλι πολύ καλή τιμή πάντως.

Edit: εκτός αν εννοείς το μοντέλο χωρίς touchscreen

Δημοσ.

Παρεμπιτπόντως, το Ι5 δεν είχε ποτέ 339 λίρες, το χαμηλότερο που έπεσε ήταν 460.  Και πάλι πολύ καλή τιμή πάντως.

Edit: εκτός αν εννοείς το μοντέλο χωρίς touchscreen

Ναι εννοω χωρις touchscreen

Αυτο εδω ηταν στις 339,00 λιρες.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CA10FXO/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...