Προς το περιεχόμενο

Lenovo (i5 3210M, 6Gb Ram, 1TB, Nvidia GT 630) ~ 555 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Ειναι πολυ καλο laptop πιστευω αξιζει τα λευτα του. Δεν υπαρχει καποιο παρομοιο σε αυτα τα λευτα εδω στην Ελλαδα παρα μονο τα TurboX του πλαισιου....lol !

εγω που θελω ομως να το παρω με τιμολογιο για να γλιτωσω το φπα τι κανω που ειναι απο αγγλια?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν μπορείς να το δικαιολογήσεις σαν εταιρικό έξοδο, μπορείς να πάρεις χωρίς ΦΠΑ.  Κι αυτό επειδή το Amazon αποδίδει κανονικά ΦΠΑ 23% στο ελληνικό κράτος.  Παίρνεις πληροφορίες εδώ και κάνεις εγγραφή εδώ

ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει, ξανατσέκαρέ το.

• Like 1
Δημοσ.

Μα κι από το αμαζον μπορείς να ψωνίσεις κανονικά με τιμολόγιο.Χρειάζεται ίσως κάποια μικρή διαδικασία που δεν γνωρίζω,αλλά γίνεται πάντως στα σίγουρα.

Όποιος γνωρίζει παραπάνω ας ενημερώσει ή ρώτα τον λογιστή σου ή ψάξε στο φορουμ και στο google για "amazon ενδοκοινοτικές συναλλαγές"

edit:+1 και στον arxaggelo από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

εγω που θελω ομως να το παρω με τιμολογιο για να γλιτωσω το φπα τι κανω που ειναι απο αγγλια?

Αν υπάρχει λογιστής του λες ότι θες να μπορείς να κάνεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και οφείλει να ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Πληροφορίες επίσης εδώ - Δήλωση V.I.E.S.

Δημοσ.

Για να μπορεσεις να αγορασεις κατι απο Ευρωπαικη Ενωση, θα πρεπει εσυ σαν ελευθερος επαγγελματιας ή επιχειρηση, να εχεις κανει εναρξη ενδοκοινωτικων συναλλαγων στην ελληνικη εφορια

Εφοσον εχεις το παραπανω, πας στον λογαριασμο σου στο αμαζον και δηλωνεις το ΑΦΜ σου

Το αμαζον μεσα σε 48 ωρες εγκρινει και επιβεβαιωνει οτι το ΑΦΜ σου ειναι registered sto VIES

Απο κει και περα, οτι αγορα κανεις, την κανεις σε καθαρη αξια

Τις αγορες αυτες μετα θα πρεπει να τις δηλωνεις στην εφορια σε ειδικη κατασταση κατι που ο λογιστης σου ξερει 100%

Δημοσ.

Πολύ καλή η τιμή και τα χαρακτηριστικά του laptop. Με έχει βάλει σε σκέψεις για παραγγελία μιας και υπάρχει ανάγκη για κάποιο. :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και πάλι στα 555 περίπου. Όσοι πιστοί προσέλθετε.  Να επισημάνω ότι αναμένεται το καινούριο z500 (με οθόνη αφής και μεγαλύτερη ανάλυση) αλλά εξακολουθεί αυτό να είναι σε καλή τιμή, ειδικά σε σχέση με Ελλάδα.

Δημοσ.

Κι αυτό καινούριο είναι πάντως,το 2013 βγήκε νομίζω,μην καταλάβει κανένας ότι είναι παλιό μοντέλο προς αντικατάσταση.

Και μια διόρθωση,είναι ~570€ με ελληνικό φπα (492 λίρες).

Δημοσ.

Αλλα βλεποντως τις τιμες φωτεινοτητας του panel στα 220nt ειναι αρκετα κατω απο τη μεση κατηγορια

Και ελεγα τοσο καλη τιμη και να μην εχει 1 στραβο.

Και μαλιστα πολυ βασικος παραγοντας οσο ειναι μια οθονη που καθεσαι με τις ωρες απεναντι της.

Ας εβαζαν λιγοτερη μνημη,η το μισο σε χωρητικοτητα σκληρο,αλλα στην οθονη καμια εκπτωση δεν πρεπει να γινεται.

Απο εμενα τρωει ακυρο

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα επειδη βλεπω οτι δεν ενθουσιαστηκατε και ιδιαιτερα με το συγκεκριμενο εβγαλε το αμαζον στα 560 ευρω την εκδοση με την οθονη αφης και με gpu την Nvidia GeForce GT740

ΛΙΝΚ

Κατα την γνωμη μου η τιμη ειναι σουπερ για τα χαρακτηριστικα του.

Υγ. Οποιος θελει δεν αγοραζει γιατι τα μεταφορικα ειναι 9 ευρω και το παιρνει απο Ελλαδα.

Δημοσ.

Κακή περίπτωση πάντως δε το λές επουδενί με τέτοια χαρακτηριστικά και με το touschscreen που είναι λουκούμι για τα 8αρια.

Κι αν δεν απατώμαι Ελλάδα πάει στα 799 το ίδιο (ή και με χωρίς το touchscreen και την 740).

Δημοσ.

Αν κρινεις οτι απ οταν ποσταρα υπηρχαν 12 διαθεσιμα και τωρα υπαρχουν μονο 3 κατι καλο πρεπει να παιζει :P

Βεβαια στα αρνητικα του να επισημανουμε τα 3.2Kg του αλλα και την αναλυση της οθονης που δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...