Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα σας οπωσ λεει και ο τιτλος θα ηθελα να μου πειτε τον τροπο για να μπορω να σωσω τισ επαφες μην καθισω και τισ κανω χειροκινητα.απλα για να τισ περασω στο νεο μου κινητο που θα παρω για να μπορεσω να πουλησω αυτο αν εχεισ καποιος τον τροπο ας με βοηθησει... ευχαριστω πολυ
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να τις περάσεις είτε στο Google είτε στο Outlook, να τις επεξεργαστείς και όταν πάρεις με το καλό το iphone, να κάνεις εισαγωγή. Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα backup ασφάλειας.
iMarilina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα σας οπωσ λεει και ο τιτλος θα ηθελα να μου πειτε τον τροπο για να μπορω να σωσω τισ επαφες μην καθισω και τισ κανω χειροκινητα.απλα για να τισ περασω στο νεο μου κινητο που θα παρω για να μπορεσω να πουλησω αυτο αν εχεισ καποιος τον τροπο ας με βοηθησει... ευχαριστω πολυ Kατέβασε από το app store το MyContacts backup, τις κάνει ένα vcf αρχείο και τις στέλνεις με εμαιλ στον εαυτό σου και μπορείς μετά να ανοίξεις την επισύναψη από το νέο τηλέφωνο. Αν πάρεις android, υπάρχει κα για iOS και για android το iDrive backup και μπορείς να το εγκαταστήσεις στο αειφον, κάνεις ένα δωρεάν λογαριαμό, κάνεις backup contacts και μετά κατεβάζεις την αντίστοιχη εφαρμογή στο άλλο κινητό και κάνεις restore contacts. Εναλλακτικά το vcf μπορείς και μέσω icloud αν έχεις σεταρισμένο που στις φυλάει, να πας στο www.icloud.com και στις επαφές και να πατήσεις το γρανάζι και να πατήσεις export και θα στις σώσει με τον ίδιο τρόπο που τις σώζει και το MyContacts. Υπερ-εναλλακτικά, φτιάξε ένα καθαρό google email account, κάνε backup εκεί και πέρασέ τις στο καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα