Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω το εξής πρόβλημα:

Αφού χρησιμοποίηση την SD κάρτα της φωτογραφικής μου μηχανής για να περάσω στο netbook ενός φίλου κάποιες φωτογραφίες αυτή κόλλησε τον ιό "newfolder.exe". Δηλαδή οι φάκελοι εμφανίζονταν ως .exe με μέγεθος 700ΚΒ και κάτι. Την έβαλα στο λάπτοπ μου και μετά από ένα scan το avast εντόπισε την απειλή και την διέγραψε. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι ο φάκελος τον οποίο χρησιμοποιεί η μηχανή (ο μόνος που υπήρχε στην κάρτα) δεν εμφανίζεται γιατί έχει χαρακτηριστεί ως κρυφός. Πρέπει να ενεργοποιήσω την επιλογή "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" για να τον δω. Ακόμα κι έτσι, με δεξι κλικ στον φάκελο->Ιδιότητες δε μπορώ να αλλάξω την ιδιότητα του ως κρυφός.

Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Backup τα αρχεια που εχει μεσα και φορματ στην καρτα.

Αν το ιδιο προβλημα το εχεις και με αλλα κρυφα αρχεια, δηλαδη το να σε γειωνει παρα την αλλαγη που κανεις, κανε ενα σκαναρισμα με το mbam καλου κακου.

Δημοσ.

Backup τα αρχεια που εχει μεσα και φορματ στην καρτα.

Αν το ιδιο προβλημα το εχεις και με αλλα κρυφα αρχεια, δηλαδη το να σε γειωνει παρα την αλλαγη που κανεις, κανε ενα σκαναρισμα με το mbam καλου κακου.

Βλέπω τον φάκελο όταν ενεργοποιώ την "εμφάνιση των κρυφών φακέλων" απλά δε μπορώ να τον κάνω ξανά φανερό. Το mbam τι είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...