Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτη την θηκη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801258, αν συνδεσω καποιον 2,5" πανω της θα εχω καποιο προβλημα; (ξερω οτι υποστηριζει 3,5" μονο αλλα συνεδεσα και 2,5" και δεν ειχε θεμα) Σας ρωτω αν εχω καποιο προβλημα σχετικα με το ρευμα ή αν κάποια στιγμη με καψει τον σκληρό ή χειρότερα μου χαλάσει την θήκη.

Δημοσ.

Δεν θα έχει πρόβλημα.. Αρκεί να μην κουνιέται και σου σπάσουν οι υποδοχές.. Δεν ξέρω πόσο καλά θα σφίγγει τον 2,5άρι.. 

Δημοσ.

Δεν θα έχει πρόβλημα.. Αρκεί να μην κουνιέται και σου σπάσουν οι υποδοχές.. Δεν ξέρω πόσο καλά θα σφίγγει τον 2,5άρι.. 

Θα τον εχω πανω στο γραφειο...για να βαλω καποια αρχεια θα ειναι, οχι για καθημερινη χρηση.

Δημοσ.

...κανένα απολύτως ζήτημα δεν θα έχεις. Το SATA interface είναι AKΡΙΒΩΣ το ίδιο, και για τους δύο form factors.

Αν θες για αν είσαι "πιό ήσυχος", βάλε κάτι σαν συμπλήρωμα (χαρτί τσαλακωμένο, σφουγγάρι/ whatever) μέσα στην θήκη, αφού κουμπώσεις τον σκληρό, για να..."κράτάει τα μπόσικα" (αν και σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις θέμα αν δεν βάλεις κάτι. Εξόν κι αν τον κουνάς σα φραπεδιέρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...