Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς χαλαρωσε και μιλα καλύτερα στους μεγαλύτερους σου. Επισης τα εχω βαλει διπλα διπλα με το galaxy tab 2 και το galaxy εχει καλύτερη οθονη . Η Samsung ακομα και στις lcd ειναι καλύτερη.

Αποστολή από το Galaxy S 3 The King με τη χρήση Insomnia App

Να μιλησω καλυτερα σε μεγαλυτερους? Και που θες να ξερω την ηλικια σου πλακα κανεις? Μιλαμε για οτι να ναι στο μεγιστο βαθμο. Και η καταληξη σου περι samsung με καλυψε. Ειδα και την υπογραφη σου περι s3 the king.. Δε θα τσακωθω για ενα προιον τεχνολογιας αυτο ειναι το τελευταιο που θα κανω αλλα οταν παραθετουμε αποψεις τυπου πεταμενα λεφτα σε ενα σημειο που καποιοι προχωρησαν στην αγορα του και περιμενουν να παραλαβουν ειναι τουλαχιστον παραπλανητικο

Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ τα χρώματα το ειχα παρει στις γιορτές. Πεταμένα λεφτά. Ευτυχώς το εδωσα 260.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Τι λες ρε φιλε σοβαρα? Τι περιμενες οτι αγορασες τηλεοραση? Βαλτο διπλα διπλα με ενα samsung tab 2 και ενα ipad mini στις ιδιες ιντσες και ελα να ξαναμιλησουμε

Επισης απο τι διαβασα παρακατω το ηθελες με 120 ευρω. Πανε βρες 4πυρινο και 32gb storage σε αυτα τα λεφτα που θες (-100 απο τη συγκεκριμενη προσφορα του thread) και ξαναελα να μιλησουμε

120 δεν ειπα οτι θελω απλα σε αυτα τα χρήματα θα ηταν καλη η οθονη. Τωρα με τα 269 περίμενα κάτι καλύτερο.Αποστολή από το Galaxy S 3 The King με τη χρήση Insomnia App

Καταρχάς χαλαρωσε και μιλα καλύτερα στους μεγαλύτερους σου. Επισης τα εχω βαλει διπλα διπλα με το galaxy tab 2 και το galaxy εχει καλύτερη οθονη . Η Samsung ακομα και στις lcd ειναι καλύτερη.

Να μιλησω καλυτερα σε μεγαλυτερους? Και που θες να ξερω την ηλικια σου πλακα κανεις? Μιλαμε για οτι να ναι στο μεγιστο βαθμο. Και η καταληξη σου περι samsung με καλυψε. Ειδα και την υπογραφη σου περι s3 the king.. Δε θα τσακωθω για ενα προιον τεχνολογιας αυτο ειναι το τελευταιο που θα κανω αλλα οταν παραθετουμε αποψεις τυπου πεταμενα λεφτα σε ενα σημειο που καποιοι προχωρησαν στην αγορα του και περιμενουν να παραλαβουν ειναι τουλαχιστον παραπλανητικο

Ωραια οταν τα παραλλαβουν και το 60 τις εκατό φωναζει για την οθόνη να δούμε τι θα τους πεις ! ΜΑΣΤΟΡΑ !Αποστολή από το Galaxy S 3 The King με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Χαχαχα μιλαμε δινεις ρεστα ΜΠΑΡΜΠΑ!! Επειδη δε σου αρεσε εσενα ενα προιον κατα κανονα δε θα αρεσει και σε ενα ποσοστο του 60%. και γ@μω την απαραμιλλη λογικη του ελληνα δηλαδη. Τελος συζητησης απο μενα χαμενος χρονος

• Like 1
Δημοσ.

<p>224 δωσαμε οχι 270 μια χαρα ειναι για τα λεφτα του και ελαφρυ</p>

Εγω το πηρα οταν κυκλοφορησε φίλε.

Α επειδή ειναι ελαφρύ ειναι καλο ;;

Μάλιστα. ..

Δημοσ.

Φιλε Barman, θα ηθελα, εαν δεν κανει κοπο, να μου βρεις ενα tablet μεχρι 224 ευρω που να μην εχει χαλια χρωματα (κατα εσενα), να παιζει καλα το wifi, να εχει gps, να εχει hdmi κλπ και να μην ειναι ασηκωτο

Δημοσ.

<p>Φιλε Barman, θα ηθελα, εαν δεν κανει κοπο, να μου βρεις ενα tablet μεχρι 224 ευρω που να μην εχει χαλια χρωματα (κατα εσενα), να παιζει καλα το wifi, να εχει gps, να εχει hdmi κλπ και να μην ειναι ασηκωτο</p>

Στα λογια μου ερχεσαι φίλε. ...εχει πολλα θετικα αλλά το πιο βασικό είναι χάλια.

Δημοσ.

εγω παντως προτιμω να εχει, λεμε τωρα, "χαλια" οθονη (συμφωνα με τα δικα σου στανταρ) αλλα να παιζει καλα το wifi (βλ τα προβληματα που εχουν αλλες ταμπλετες)

Δημοσ.

<p>εγω παντως προτιμω να εχει, λεμε τωρα, "χαλια" οθονη (συμφωνα με τα δικα σου στανταρ) αλλα να παιζει καλα το wifi (βλ τα προβληματα που εχουν αλλες ταμπλετες)</p>

Δωσε τοτε 200 και παρτο :)

Δημοσ.

Εννοεις την ανάγνωση απο εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης φαντάζομαι (το otg δηλαδή) αφού 'μεταφορα' γίνεται και το καλώδιο που υπάρχει ηδη)...

ΥΓ. Περιμένω να δω σιγα-σιγα (η και γρηγορα-γρηγορα) το 60%+ να κραζει την οθόνη... Εγώ το έχω απο αρχές Οκτώβρη και μου φαίνεται παρα πολύ καλη πάντως ακόμα και δίπλα σε iPad 3 στέκεται παραπανω απο αξιοπρεπώς.

Δημοσ.

Παιδιά όποιος θέλει έχω προστατευτική μεμβράνη για το nexus 7 σε πολύ καλή τιμή ,όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ.

Δημοσ.

γιατι το ειχες παρει τοτε?σου περισσευουν μου φαινεται

εγω μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος ειναι γρηγορο και μικρο

Μάλιστα. ..

Δημοσ.

γιατι το ειχες παρει τοτε?σου περισσευουν μου φαινεται

εγω μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος ειναι γρηγορο και μικρο

Μάλιστα. ..

Γιατι άκουσα άσχετους απο εδω μέσα.Αποστολή από το Galaxy S 3 The King με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...