Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα nexus και το έδωσα. Ο κυριότερος λόγος ήταν η άθλια οθόνη. Απο ανάλυση είναι ΟΚ, αλλά απο χρώματα δεν παλευέται, εντελώς ξεπλυμένα. Για να καταλάβετε διαφορά βάλτε το δίπλα σε ενα ipad (οποιοδήποτε, όχι απαραίτητα retina)

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είχα nexus και το έδωσα. Ο κυριότερος λόγος ήταν η άθλια οθόνη. Απο ανάλυση είναι ΟΚ, αλλά απο χρώματα δεν παλευέται, εντελώς ξεπλυμένα. Για να καταλάβετε διαφορά βάλτε το δίπλα σε ενα ipad (οποιοδήποτε, όχι απαραίτητα retina)

επειδή το ίδιο έχω διαβάσει και για το nexus 4 σε διάφορα forum , ενώ πολλοί που το έχουν λένε ότι είναι μια χαρά , μήπως είναι μερικά μοντέλα προβληματικά ?

Δημοσ.

τελικα παραδωση θα γινει στις 8 η 11 του μηνα?εμενα παντως μου ειπαν 8

Σήμερα μου ήρθε mail και μήνυμα ότι θα παραλάβω αύριο (στο σπίτι με αντικαταβολή)

Δημοσ.

Μου ήρθε SMS παραδόθηκε στη κούριερ σημερα για να μου ερθει αύριο ωραία:-)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

παρελαβα και εγω πολυ ωραιο το nexus 7 τα χρωματα ειναι μια χαρα μερικοι ειναι πολυ ιδιοτροποι τι να πω

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ τα χρώματα το ειχα παρει στις γιορτές. Πεταμένα λεφτά. Ευτυχώς το εδωσα 260.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο αλλιως παρτε το ipad retina θεωρω πεταμενα λεφτα για τα κινεζικα ainol

Δημοσ.

Ισα ισα για τα λεφτά του είναι χάλια ! Αν το ειχαν στα 120 ευρώ τότε θα το ελεγα ανετα κ γω ! Ομως στα 270 με τίποτα. Εκανα μεγάλο λαθος και το πηρα τότε.

Αποστολή από το Galaxy S 3 The King με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ΧΑΛΙΑ τα χρώματα το ειχα παρει στις γιορτές. Πεταμένα λεφτά. Ευτυχώς το εδωσα 260.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Τι λες ρε φιλε σοβαρα? Τι περιμενες οτι αγορασες τηλεοραση? Βαλτο διπλα διπλα με ενα samsung tab 2 και ενα ipad mini στις ιδιες ιντσες και ελα να ξαναμιλησουμε

Επισης απο τι διαβασα παρακατω το ηθελες με 120 ευρω. Πανε βρες 4πυρινο και 32gb storage σε αυτα τα λεφτα που θες (-100 απο τη συγκεκριμενη προσφορα του thread) και ξαναελα να μιλησουμε

Δημοσ.

Τι λες ρε φιλε σοβαρα? Τι περιμενες οτι αγορασες τηλεοραση? Βαλτο διπλα διπλα με ενα samsung tab 2 και ενα ipad mini στις ιδιες ιντσες και ελα να ξαναμιλησουμε

Επισης απο τι διαβασα παρακατω το ηθελες με 120 ευρω. Πανε βρες 4πυρινο και 32gb storage σε αυτα τα λεφτα που θες (-100 απο τη συγκεκριμενη προσφορα του thread) και ξαναελα να μιλησουμε

μπορει να μην του αρεσαν τα χρώματα τι να κάνουμε. παντως και σε πολλα forum το αναφερουν οποτε κατι σημαίνει φαντάζομαι. 

Δημοσ.

Καταρχάς χαλαρωσε και μιλα καλύτερα στους μεγαλύτερους σου. Επισης τα εχω βαλει διπλα διπλα με το galaxy tab 2 και το galaxy εχει καλύτερη οθονη . Η Samsung ακομα και στις lcd ειναι καλύτερη.

Αποστολή από το Galaxy S 3 The King με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...