Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για διαθεσιμότητα, αλλά αν θέλει κάποιος, πρόκειται να επιστρέψω το Nexus.

Έχει μισό απόγευμα χρήσης, χωρίς καν την πρώτη φόρτιση..

Το ΜΜ δέχεται επιστροφή, δεν ξέρω αν θα είναι με επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό.

Εάν πάντως κάποιος ενδιαφέρεται ας μου γράψει απόψε.

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω για διαθεσιμότητα, αλλά αν θέλει κάποιος, πρόκειται να επιστρέψω το Nexus.

Έχει μισό απόγευμα χρήσης, χωρίς καν την πρώτη φόρτιση..

Το ΜΜ δέχεται επιστροφή, δεν ξέρω αν θα είναι με επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό.

Εάν πάντως κάποιος ενδιαφέρεται ας μου γράψει απόψε.

Θες να μας πεις τον λογο?

Δημοσ.

Μου είπε ο υπάλληλος ότι έχει επιστροφή χρημάτων προχθές που πήγα πάντως αν θες.

Ωραία ευχαριστώ!

Ο μόνος λόγος που το επιστρέφω είναι το μέγεθος οθόνης. Μετά από πολύ λιγη ώρα κατάλαβα πως θέλω μεγαλυτερο.

Δημοσ.

Παιδιά και μένα πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πώς "λογικά" περιμένουν στις 8 του μηνός αλλά παράδοση από 11, 12 ... και βλέπουμε.

Καλή η προσφορά αλλά ξαφνικά τα 222€ μου φάνηκαν πολλά πλέον για 7ρι tablet (ακόμη και αν λέγεται nexus) οπότε ακύρωση από εμένα.

Δεν μου "κάθεται καλά" ειδικά και όταν υπάρχει και αυτό όπως επισήμανε και ένας φίλος στην αρχή του thread

Link.png Site: http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-dual-camera-16gb.html">Ainol FTW !

Δημοσ.

Παιδιά και μένα πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πώς "λογικά" περιμένουν στις 8 του μηνός αλλά παράδοση από 11, 12 ... και βλέπουμε.

Καλή η προσφορά αλλά ξαφνικά τα 222€ μου φάνηκαν πολλά πλέον για 7ρι tablet (ακόμη και αν λέγεται nexus) οπότε ακύρωση από εμένα.

Δεν μου "κάθεται καλά" ειδικά και όταν υπάρχει και αυτό όπως επισήμανε και ένας φίλος στην αρχή του thread

Link.png Site: http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-dual-camera-16gb.html">Ainol FTW !

Σκεφτομαι να το παρω αυτο που παραθεσες το θεμα ειναι αν θα ερτηει κ ποτε βγαινει στα 177 ευρω αλλα δεν ξερω ποσα ακομα ειναι τα μεταφορικα.....Αυτο ειναι σαν το Ipad σε χαρακτηριστικα?

Δημοσ.

Nexus 7 vs Ainol Novo 9

Πως τα βλέπω εγώ...

9.7 vs 7.0 είναι τεράστια διάφορα σε μέγεθος

Υψηλότερη ανάλυση και PPI στο Ainol

Επίσης τεράστια διάφορα στη μνήμη. 2GB vs 1GB

Χαμηλότερη τιμή το Ainol

Προβλήματα στο software του και θέματα με ποιότητα κατασκευής.

Πολύ κακή λήψη Wifi. Μεγάλα παράπονα σε αυτό.

το Nexus έχει κάποια ατού

Ποιοτική κατασκευή. Έχουν διορθωθεί τα θέματα των πρώτων παρτίδων C70 και C80.

Υποστήριξη από τη Google. Κάθε νέα έκδοση Android την έχεις πρώτος

Περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

Απεριόριστη custom υποστήριξη. ROMs και kernels που κάνουν τα παντα. Overclock της CPU πανω απο τα 1.8GHz και της GPU σε εξωφρενικά νούμερα.

Και το κυριώτερο: ενώ το service της Asus στην Ελλάδα φημίζεται για το καλό after sales, στην περίπτωση του Ainol αν πάθει κάτι την πάτησες.

Δημοσ.

Nexus 7 vs Ainol Novo 9

Πως τα βλέπω εγώ...

9.7 vs 7.0 είναι τεράστια διάφορα σε μέγεθος

Υψηλότερη ανάλυση και PPI στο Ainol

Επίσης τεράστια διάφορα στη μνήμη. 2GB vs 1GB

Χαμηλότερη τιμή το Ainol

Προβλήματα στο software του και θέματα με ποιότητα κατασκευής.

Πολύ κακή λήψη Wifi. Μεγάλα παράπονα σε αυτό.

το Nexus έχει κάποια ατού

Ποιοτική κατασκευή. Έχουν διορθωθεί τα θέματα των πρώτων παρτίδων C70 και C80.

Υποστήριξη από τη Google. Κάθε νέα έκδοση Android την έχεις πρώτος

Περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

Απεριόριστη custom υποστήριξη. ROMs και kernels που κάνουν τα παντα. Overclock της CPU πανω απο τα 1.8GHz και της GPU σε εξωφρενικά νούμερα.

Και το κυριώτερο: ενώ το service της Asus στην Ελλάδα φημίζεται για το καλό after sales, στην περίπτωση του Ainol αν πάθει κάτι την πάτησες.

Και 2 χτυπητές ελλείψεις ... HDMI & υποδοχή κάρτας μνήμης ... 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όσους τους ενδιαφέρει είδα στο media market πριν λίγο nexus 7 32gb 3G στα 339 ευρω πολλά κομμάτια..

Σε ποιο καταστημα?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όσους τους ενδιαφέρει είδα στο media market πριν λίγο nexus 7 32gb 3G στα 339 ευρω πολλά κομμάτια..

Παίρνει κανονική sim;
Δημοσ.

Το ηθελα απειρα,να φανταστεις ειχαν παει οι γονεις μου εξωτερικο και τους ειχα ζητησει να το παρουν(αλλα επειδη ειναι λιγο μεγαλοι σε ηλικια δεν ειχαν ιδεα και δεν πηραν τιποτα).Τωρα που εχουν ρηξει την τιμη μου φαινονται και εμενα πολλα,μην ξεχνατε πως προσφατα βγηκε ανακοινωση πως εχουν στα "σκαρια" καινουριο nexus  ταμπλετ.ΕΝΑ hdmi να ειχε το περνα με κλειστα τα ματια πραγματικα.

Δημοσ.

642 γραμμάρια είναι υπερβολικά βαρύ για tablet... Για μένα είναι μεγάλο μείον αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...