Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομη μια φορα το media markt φερνει οτι σαβουρα μενει απο την γερμανια

Εγω το εχω απο τον αυγουστο (e-shop) και δεν εχει κανενα προβλημα με την οθονη γιατι ειναι απο Αμερικη.

Το προβλημα που ειχε ηταν το γνωστο της πρωτης παρτιδας ξεκολουσε το digitizer .Με εγγυηση e-shop ειχε παει εξωτερικο και το ειχα πισω σε 1 βδομαδα

πόσο το είχες πάρει από το eshop?

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το εχω απο τον αυγουστο (e-shop) και δεν εχει κανενα προβλημα με την οθονη γιατι ειναι απο Αμερικη.

Το προβλημα που ειχε ηταν το γνωστο της πρωτης παρτιδας ξεκολουσε το digitizer .Με εγγυηση e-shop ειχε παει εξωτερικο και το ειχα πισω σε 1 βδομαδα

Καλά, κάτσε να δούμε αν και άλλα κομμάτια από το Mediamarkt είναι έτσι. Μπορεί απλά να έτυχε. Δε νομίζω το MM να ξέρει ποια κομμάτια είναι οι "σαβούρες" και να τα φέρνει Ελλάδα...

Ερώτηση στο φίλο που το πήρε σήμερα: Ήταν με Android 4.2 ή 4.1;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο με τις "σαβουρες"

Στα πρώτα κομμάτια ηταν μονο0 τα μοντελα 8/16.

Το 32 βγηκε αργοτερα και δεν ανηκει στις παρτιδες αυτες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη παρα λιγο να την πατησω, εχετε υποψην οσοι κανετε παραγγελια με αποστολη οτι θα περιμενετε την επομενη παρτιδα να ερθει, που απο οτι μου ειπαν θελει τουλαχιστον δυο βδομαδες.

Δηλαδη δεν προκειται να σας στειλουν αυτα που ειναι διαθεσιμα στα καταστηματα! Κι αυτο γιατι θεωρουν το online shop κατι το ξεχωριστο, κι αν παρατηρησατε για το Nexus λεει "Διαθεσιμο για αποστολη κατοπιν παραγγελιας", κι αυτο το ελεγε απο το πρωι!

Αρχικα ειχα κανει παραγγελια με αποστολη γιατι δεν ειχε διαθεσιμοτητα το μαγαζι που ηθελα. Κατι με ετρωγε ομως κι επειδη ξαφνικα ειδα διαθεσιμοτητα στο μαγαζι που ηθελα, τους πηρα τηλεφωνο και επιβεβαιωσαν οτι γραφω πιο πανω! Ετσι ακυρωσα την πρωτη παραγγελια κι εκανα καινουρια με παραλαβη απο καταστημα, και πηγα και το πηρα σημερα κιολας!

Ενημερωτικα ολα αυτα, προς ολους τους ενδιαφερομενους.

Επεξ/σία από KoGi
Δημοσ.

Απο τι φαινεται μονο ενας συναντησε προβλημα και αγορασαν καμια 20ρια. Καλη η αναλογια και ελπιζω την αλλη βδομαδα να υπαρχει ακομα

Τόσο γκαντέμης είμαι ή μήπως οι υπόλοιποι δεν το ελέγξανε καλά;

Θα πάω σήμερα στο mediamarkt αλλά δεν είμαι αισιόδοξος οτι θα βγάλω άκρη.

Δημοσ.

Οποιος είναι απο Θεσσαλονίκη και θέλει να το παρει απο καταστήμα ας έρθει πριβε να του γραψω λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Το οτι ειναι οτι σαβουρα εμεινε απο Γερμανια μπορεις να μας το δικαιολογησεις λιγο σε παρακαλω ; Επειδη 1 βρεθηκε ελλατωματικο σε οσους αγορασαν απο εδω μεσα σημαινει οτι το ΜΜ φερνει σαβουρες προϊόντα ; Αυτες οι λογικες που εχουν μερικοι εδω μεσα ειναι εντελως για τα πανυγηρια . Δηλαδη φιλος που πηρε το iMAC 27 το MD095 απο Αμερική και του καηκε η οθονη την 4η ημερα σημαινει οτι τα προϊόντα Apple είναι σαβουρες ;

Δημοσ.

Οποιος είναι απο Θεσσαλονίκη και θέλει να το παρει απο καταστήμα ας έρθει πριβε να του γραψω λεπτομέρειες.

Γιατι δε τις γραφεις εδω? Θελει καποια μυστικη διαδικασια? 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι θα μου το στείλουν από Δευτέρα γιατί δεν έχουν διαθεσιμότητα είδωμεν... 

Κι εμενα το ιδιο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...