Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nexus media importer λέγεται η εφαρμογή που λειτουργεί με usb otg χωρίς να είναι rooted η συσκευή .

βασικά και με τον καινούριο astrofile explorer πάλι τα διαβάζει κανονικότατα,αν κάνω root θα μπορεί να βλέπει και ntfs?

Ωραια θα τα δοκιμασω, σας ευχαριστω πολυ. Ο παλιος astro file manager ειχε χαλασει στις τελευταιες εκδοσεις και τον εδιωξα. Για να δουμε τωρα την τελευταια.

Δημοσ.

Επίσης με το καλώδιο otg τα κινητά διαβάζουν κανονικά τα στικάκια που είναι fat32. Επίσης διαβάζουν και τους σκληρούς που είναι fat32 αρκεί να έχουν εξωτερική τροφοδοσία.

Το παραπάνω που μπορεί να σου προσφέρει το root είναι να διαβάζει και ntfs μέσω εφαρμογής. Εγώ χρησιμοποιώ το paragon.

Δεν μπορει να διαβασει το καθε android κινητο τα στικακια.

Δημοσ.

Δεν μπορει να διαβασει το καθε android κινητο τα στικακια.

Συγκεκριμένα (επειδή ρώτησες προηγουμένως) το S3 και το Note II δε χρειάζονται καμία τρίτη εφαρμογή.

Μόλις βάλεις το φλασάκι ανοίγει ο ενσωματωμένος file manager.

• Like 2
Δημοσ.

Τελείωσαν τα κομμάτια; στη σελίδα τους δεν έχει κάποια αναφορά!

Παραγγελία όσα κομμάτια έμεινα από εδώ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-Google-Nexus-7-WiFi-32GB,99452,397553,573063.html?langId=-18

Το πήρα και εγώ... αυτό το thread των προσφορών μας έχει καταστρέψει ... :fear: :fear: :fear:

• Like 2
Δημοσ.

Συγκεκριμένα (επειδή ρώτησες προηγουμένως) το S3 και το Note II δε χρειάζονται καμία τρίτη εφαρμογή.

Μόλις βάλεις το φλασάκι ανοίγει ο ενσωματωμένος file manager.

Στο Nexus i9250 (δεν το έχω κάνει root) με το Nexus media importer διάβασε με άνεση στικάκια 32g FAT32 και 32g NTFS.Έπαιξε χωρίς πρόβλημα ταινία MKV 10g 1080p και χωρίς σπασίματα.Eπειδή είναι καθαρόαιμο 4.2.1 android,μέχρι τώρα έπρεπε να γίνει root και να παίζει ταινίες με το πρόγραμμα stick mount.Eπιτέλους...Το πρόγραμμα απλά τα σπάει...

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ. Όλα καλά αλλά σε μία άκρη της οθόνης έχει λίγο bleeding στο μαύρο.

Είναι φυσιολογικό αυτό ή θεωρείται πρόβλημα;

Δημοσ.

οχι δεν ειναι φυσιολογικό

Και τι μπορώ να κάνω;

Να πάω στο κατάστημα ή να μιλήσε με αντιπροσωπεία;

Κάτι τέτοιο αλλά μόνο σε ένα σημείο και λίγο.

DSC_1090.JPG

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ. Όλα καλά αλλά σε μία άκρη της οθόνης έχει λίγο bleeding στο μαύρο.

Είναι φυσιολογικό αυτό ή θεωρείται πρόβλημα;

ζήτα αλλαγή

Δημοσ.

Πολλές οθόνες έχουν bleeding. Δε θεωρείται πρόβλημα και δε νομίζω να σου το αλλάξουν. Και μόνο σε ένα σημείο από ότι λες; Μην ασχοληθείς καν.

Δημοσ.

ακομη μια φορα το media markt φερνει οτι σαβουρα μενει απο την γερμανια

Εγω το εχω απο τον αυγουστο (e-shop) και δεν εχει κανενα προβλημα με την οθονη γιατι ειναι απο Αμερικη.

Το προβλημα που ειχε ηταν το γνωστο της πρωτης παρτιδας ξεκολουσε το digitizer .Με εγγυηση e-shop ειχε παει εξωτερικο και το ειχα πισω σε 1 βδομαδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...