Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που γραφουν για otg καλωδιο στο αμαζον και λενε ταυτοχρονα οτι ειναι micro usb b. Το otg πρεπει να εχει micro usb a υποδοχη, οχι b.

Δημοσ.

Πήρα ένα κομμάτι από τη Συγγρού με 3 εντοκες δόσεις με 2 ευρώ επιβάρυνση.

Φοβερή αγορά!!!!!!

:-D

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

είχε πολλά;
Στην ουσία δεν πήγα εγώ αλλά έστειλα έναν φίλο και δεν τον ρώτησα... Θα τον ρωτήσω και αν είναι θα σας πωSent from my GT-I9100 using Insomnia
Δημοσ.

Φυτιλια που με βαζετε Δευτεριατικο. Γενικα την ψαχνω εδω και αρκετο διαστημα για αγορα ταμπλετας και μεχρι στιγμης τεινω προς ainol novo fire.Τωρα με βαλατε σε σκεψεις παλι και δε ξερω κατα ποσο αξιζει τα παραπανω λεφτα το συγκεκριμενο.Υπαρχει καποιος που να εχει εμπειρια και απο τα 2 να μας πει την γνωμη του?

Δημοσ.

Παντως στα smartphone με android χρειαζεται να εχει γινει root για να διαβασει το usb στικακι. Δεν ξερω τι γινεται με τα ταμπλετ.

Για μεταφορα αρχειων απο το pc μπορειτε με τον δωρεαν και καλο file manager "es file explorer" οπου μπορεις να δεις ολα τα κοινοχρηστα αρχεια που εχεις ορισει στo δικτυο σου. Ειναι πιο πρακτικο απο προγραμματα οπως το airdroid που απαιτουν να εισαι στο pc.

στο xperia u μου,με την επίσημη rom μια χαρά τα διαβάζει με uotg

Δημοσ.

Φυτιλια που με βαζετε Δευτεριατικο. Γενικα την ψαχνω εδω και αρκετο διαστημα για αγορα ταμπλετας και μεχρι στιγμης τεινω προς ainol novo fire.Τωρα με βαλατε σε σκεψεις παλι και δε ξερω κατα ποσο αξιζει τα παραπανω λεφτα το συγκεκριμενο.Υπαρχει καποιος που να εχει εμπειρια και απο τα 2 να μας πει την γνωμη του?

σ'αυτή τη τιμή είναι μονόδρομος το Nexus φίλε.

Καλό το ainol (πολύ καλό μάλιστα) αλλά εδώ μιλάμε για άλλη κατηγορία. Άσε που έχεις πάντα άμεσα τα update καθώς είναι google το τάμπλετ.

και επιπλέον ainol fire δύσκολα βρίσκεις πια. πολλοί τ διαφημίζουν σε στοκ αλλά λίγοι το έχουν

Δημοσ.

Μια ερωτηση λιγο οφτοπικ. Θα ειμαι γερμανια τον επομενο μηνα. Μπορω να πω στο κολλητο μου που ειναι ηδη εκει να κανει παραγγελια το νεξους 4 και οταν παω να το παρω; Η τιμη του θα ειναι του google play?

Δημοσ.

στο xperia u μου,με την επίσημη rom μια χαρά τα διαβάζει με uotg

Χωρις να εχει γινει root διαβαζει τα στικακια; :confused: (με την επισημη rom). Με ποια εφαρμογη τα διαβαζει;

Δημοσ.

αν δεν έχει rootaristei από την Sony ,ναι.Υπόψιν μιλάω πάντα για android 4.0 και fat 32 φλασάκι .

Γιατι το πουλαει routαρισμενο η Sony το xperia u; :confused: Δηλαδη χωρις root με android 4.0 και fat32 διαβασες το στικακι. Να σε ρωτησω με ποια εφαρμογη; Εχω προσπαθησει αλλο xperia, το neo v, και χωρις root δεν διαβαζει το στικακι. Δεν ξερω αν εχει βγει καμια προσφατη εφαρμογη που μπορει να διαβαζει χωρις να απαιτει root γιατι παλιοτερα δεν γινοταν.

Δημοσ.

Χωρις να εχει γινει root διαβαζει τα στικακια; :confused: (με την επισημη rom). Με ποια εφαρμογη τα διαβαζει;

Ναι διαβάζουν τα android κινητά στικάκια και πολλά άλλα πράγματα ΧΩΡΙΣ να είναι root.

Το δικό μου Galaxy S3 είναι ενα παράδειγμα.

Καλό είναι να μη γράφουμε πράγματα για οποία δεν είμαστε σίγουροι.

Δες αυτό το βίντεο για να καταλάβεις τι δυνατότητες συνδεσιμότητας υπάρχουν

http://m.youtube.com/watch?v=A9MSX10RZRE

Δημοσ.

Ναι διαβάζουν τα android κινητά στικάκια και πολλά άλλα πράγματα ΧΩΡΙΣ να είναι root.

Το δικό μου Galaxy S3 είναι ενα παράδειγμα.

Καλό είναι να μη γράφουμε πράγματα για οποία δεν είμαστε σίγουροι.

Δες αυτό το βίντεο για να καταλάβεις τι δυνατότητες συνδεσιμότητας υπάρχουν

http://m.youtube.com/watch?v=A9MSX10RZRE

Προσθεσα παραπανω οτι παλιοτερα τα android δεν διαβαζαν στικακια χωρις root. Δεν ξερω τωρα αν εχουν βγει εφαρμογες που μπορουν να διαβασουν μονο (οχι και να γραψουν) τα usb στικακια χωρις root. Εφοσον υπαρχουν,  λαθος μου. Ξαναρωταω ομως με ποιες εφαρμογες γινεται κατι τετοιο;

Δημοσ.

θα το σκυλομετανιώσεις  κοίτα πόσο λαγκαρει, και διαβασε μερικά comments.

δεν αναφέρομαι στο nexus. το οποίο φένεται να είναι πολυ καλο . άμα σε νοιάζει τόσο η οθόνη , πάρε το ipad ...

Ναι το εχω δει αλλα πιστευω οτι θα κανουν κατι .Βασικα περιμενω το nexus το καινουριο . Αν δεν ειχα θεμα με τα χρηματα δεν υπηρχε αλλη επιλογη απο το ipad..οθονη μπαταρια λογισμικο (me jailbreak παντα) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...