Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κακή οθόνη το nexus7? διάβασα καλά????? μήπως δεν πήγες στις ρυθμίσιες για την οθόνη και το άφησες στο auto mode?

για το ainol novo9 έχω διαβάσει και καλά και κακά σχόλια, είναι αξιόλογη ταμπλέτα στις 10 ιντσες περίπου όμως

ομως νομίζω ότι δεν έχει ουτε Bluetooth ουτε gps αν δεν κάνω λάθος

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω το βλεπω στα 222 και οχι 224 μικρο το κακο βεβαια και υπερ μας . Απο εκει και περα . Εχω μια απορια ..

ελπιζω να μην προκειται για τα γνωστα λαθη τους (μαλλον δεν ειναι) και να παραλαβετε ολοι

Μπορεις να το τεκμιριωσεις αυτο ; ποια ειναι αυτα τα γνωστα τους λαθη ; Να ξερουμε και εμεις να προσεχουμε ; ή απλα το λες για να το πεις ;

Δημοσ.

Έχω εδώ και κανένα μήνα το nexus 32 gb 3G και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί με το usb otg καλώδιο περνάω από σκληρούς δίσκους ότι αρχείο θέλω και με την εφαρμογή nexus media importer τα έχω εκεί αποθηκευμενα. Και επειδή έχω ένα θεμα με τον ήχο κατάφερα να στείλω τα τραγούδια από το tablet(με εφαρμογη που λεγεται honey player)στο airport express της Apple και από εκεί στον ενισχυτη μου!!! Στη Vodafone μου κάνανε προσφορά καρτοκινητο και με 15 ευρω για 3 μήνες Internet με 500 mb δωρεάν.

Δημοσ.

Έριξα και εγώ μία παραγγελία.

Η οθόνη του Nexus 7, αν και δε φτάνει στα επίπεδα των iPad 3 και 4, είναι αρκετά καλή. Το πρόβλημα που έχει και παρατηρούν αρκετοί είναι ότι σε μεσσαίο - υψηλό επίπεδο φωτεινότητας πέφτει αρκετά το gamma με αποτέλεσμα να φαίνονται ξεθωριασμένα κάποια χρώματα. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στο full της φωτεινότητας ούτε και κάτω από το 30% αυτής (το οποίο θα είναι το σύνηθες εντός σπιτιού και τη νύχτα). Τώρα για τα ενδιάμεσα επίπεδα φωτεινότητας υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store που αλλάζουν το gamma και διορθώνουν το πρόβλημα. Κατά τα άλλα η οθόνη του είναι μια χαρά: Έχει τη μεγαλύτερη χρωματική κάλυψη σε android ταμπλέτα (εκτός βέβαια από το Galaxy Tab 8.9 με την AMOLED) και πολύ καλό contrast ratio. Πολύ καλή μπαταρία κ.α.

Δημοσ.

Μια χαρούλα είναι η οθόνη του Nexus. Δεν είναι amoled ούτε retina ipad 4 αλλά πιστεύω ότι είναι εμφανώς ανώτερη από οποιοδήποτε άλλο tablet σε αυτήν την τιμή.

Εγώ πάντως χωρίς root δεν κατάφερα να διαβάσω φλασάκι απο το USB OTG, αλλά δεν το έψαξα πολύ, όλα τα κάνω μέσω samba shares, γιατί να παιδεύομαι να μεταφέρω και να σβήνω;!

Δημοσ.

Εγώ πάντως χωρίς root δεν κατάφερα να διαβάσω φλασάκι απο το USB OTG, αλλά δεν το έψαξα πολύ, όλα τα κάνω μέσω samba shares, γιατί να παιδεύομαι να μεταφέρω και να σβήνω;!

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!

Πηγαίνεις βόλτα, τραβάς με τη φωτογραφική σου φωτογραφίες, μπαίνεις σε μία καφετέρια και τη συνδέεις με το ταμπλετ και τις χαζεύεις/μοιράζεσαι/επεξεργάζεσαι.

Samba shares είναι για άλλη δουλειά.

Προσωπικά θεωρώ ότι τάμπλετ που δεν δέχεται ένα απλό στικάκι είναι για πέταμα.

Δημοσ.

Πήρα ένα κομμάτι από τη Συγγρού με 3 εντοκες δόσεις με 2 ευρώ επιβάρυνση.

Φοβερή αγορά!!!!!!

:-D

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

είχε πολλά;

Δημοσ.

Μια χαρούλα είναι η οθόνη του Nexus. Δεν είναι amoled ούτε retina ipad 4 αλλά πιστεύω ότι είναι εμφανώς ανώτερη από οποιοδήποτε άλλο tablet σε αυτήν την τιμή.

πρέπει να είναι σε fat32 φορμαρισμένο για αυτό !!!!

Παντως στα smartphone με android χρειαζεται να εχει γινει root για να διαβασει το usb στικακι. Δεν ξερω τι γινεται με τα ταμπλετ.

Για μεταφορα αρχειων απο το pc μπορειτε με τον δωρεαν και καλο file manager "es file explorer" οπου μπορεις να δεις ολα τα κοινοχρηστα αρχεια που εχεις ορισει στo δικτυο σου. Ειναι πιο πρακτικο απο προγραμματα οπως το airdroid που απαιτουν να εισαι στο pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...