karetsos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδιά μια απλοϊκη ερώτηση σχετικα΄με το συγκεκριμένο tablet, μια που δεν παίρνει κάρτα μνήμης: πώς μπορώ να μεταφέρω ένα αρχείο εύκολα στην εσωτερική μνήμη που έχει; δηλαδή τι εννοώ, ας πούμε έχω ένα αρχείο video 1GB και θέλω να το μεταφέρω στο tablet, ποιοί τρόποι υπάρχουν;
katsikoula Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδιά μια απλοϊκη ερώτηση σχετικα΄με το συγκεκριμένο tablet, μια που δεν παίρνει κάρτα μνήμης: πώς μπορώ να μεταφέρω ένα αρχείο εύκολα στην εσωτερική μνήμη που έχει; δηλαδή τι εννοώ, ας πούμε έχω ένα αρχείο video 1GB και θέλω να το μεταφέρω στο tablet, ποιοί τρόποι υπάρχουν; σύνδεση μέσω usb με τον υπολογιστή αλλιώς το κατεβάζεις επιτόπου από το internet.
manosfp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παίρνει ένα καλώδιο και με την απαραίτητη εφαρμογή γίνεται η αντιγραφή. Sent from my iPhone using Insomnia
karetsos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 άρα πρέπει να έχω κοντά υπολογιστή... δεν διαβάζει ας πούμε ένα usb stick;
katsikoula Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 έκανα και εγώ μια παραγγελία. για να δούμε... και εμένα δεν μου ήρθε τίποτα στο email. μόνο το pdf έχω.
delmparmpounel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 άρα πρέπει να έχω κοντά υπολογιστή... δεν διαβάζει ας πούμε ένα usb stick; Διαβάζει με το καλώδιο OTG Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008WOXUKI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A369FSJDK4IK7C">ΟTG σε συνδυασμό με την εφαρμογή Nexus Media Importer, η οποία είναι paid αλλά μπορείς να την κατεβάσεις απο τον θείο βεβαίως...
jimmy213 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω να εκφράσω μια απορία. Τελικά ένα χρόνο εγγύηση έχει ή δύο; Γιατί απ' όσο θυμάμαι ένα χρόνο δίνει η Asus.
manosfp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Με το καλώδιο που ανέφερα διαβάζει. Sent from my iPhone using Insomnia
Errik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά το ταμπλετάκι είναι αστέρι. Εγώ έχω την 16GB έκδοση, από όταν είχε πρωτοβγεί αγγλία τον Ιούλιο, και είναι απλά ο,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά. Το μοναδικό για εμένα που συγκρίνεται είναι το καινούριο ipad το full size, λόγω οθόνης, εφαρμογών και λειτουργικόυ. Πέρα από αυτό, είναι απλά μονόδρομος!
haris_led Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδιά μια απλοϊκη ερώτηση σχετικα΄με το συγκεκριμένο tablet, μια που δεν παίρνει κάρτα μνήμης: πώς μπορώ να μεταφέρω ένα αρχείο εύκολα στην εσωτερική μνήμη που έχει; δηλαδή τι εννοώ, ας πούμε έχω ένα αρχείο video 1GB και θέλω να το μεταφέρω στο tablet, ποιοί τρόποι υπάρχουν; Επίσης μπορείς να χρησιμποιήσεις μια εφαρμογή για να κάνεις μεταφορά μέσω του wifi σου!
karetsos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 θα μπορουσα να κάνω κοινόχρηστο ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη του tablet και να στέλνω εκεί κατευθείαν τα αρχεία από το pc μέσω wi-fi;
fsbmaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δυστηχως εχει παρα πολυ κακη οθονη ...τελειως ξεβαμενη ...που για μενα ειναι το Α-Ω .Ας δουμε το επομενο αλλιως αinol novo 9 1
theosgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 θα μπορουσα να κάνω κοινόχρηστο ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη του tablet και να στέλνω εκεί κατευθείαν τα αρχεία από το pc μέσω wi-fi; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή πχ. airdroid 1
nek4d Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδιά μια απλοϊκη ερώτηση σχετικα΄με το συγκεκριμένο tablet, μια που δεν παίρνει κάρτα μνήμης: πώς μπορώ να μεταφέρω ένα αρχείο εύκολα στην εσωτερική μνήμη που έχει; δηλαδή τι εννοώ, ας πούμε έχω ένα αρχείο video 1GB και θέλω να το μεταφέρω στο tablet, ποιοί τρόποι υπάρχουν; οπως λεει κ ο theosgr το airdroid ειναι κορυφαιο και δουλευει αψογα, μεσω wifi. (αλλες συναφεις εφαρμογες, οπως η wifi explorer που αναφερει ο haris_led, στις δωρεαν εκδοσεις εχουν οριο μεγεθους αρχειου οποτε δεν συνιστουνται -δεν ξερω αν αλλαξε κατι, ειχα δοκιμασει 3 προ διμηνου μεχρι να βρω το airdroid κ καθαρισα)
naturegodtm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δυστηχως εχει παρα πολυ κακη οθονη ...τελειως ξεβαμενη ...που για μενα ειναι το Α-Ω .Ας δουμε το επομενο αλλιως αinol novo 9 θα το σκυλομετανιώσεις κοίτα πόσο λαγκαρει, και διαβασε μερικά comments. δεν αναφέρομαι στο nexus. το οποίο φένεται να είναι πολυ καλο . άμα σε νοιάζει τόσο η οθόνη , πάρε το ipad ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα