Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κανεις δε γνωριζει. Αν ομως πχ πει βγαινει ιουνιο στα 199 και ειναι full hd δεν αξιζει το περιμενε; Στην τελικη και να μην αξιζει το παλιο θα πεσει οποτε τι το ενα τι το αλλο.

Δημοσ.

προσωπικη αποψη για ολα τα τεχνολογικα καλουδια, αν το θελω σημερα δε χρειαζεται να περιμενω να βγει το επομενο που θα ειναι τουμπανο.

Μας ειπαν θα ειναι καλυτερο και πιο φθηνο αλλα ας περιμενουμε να το δουμε.

Απαιτω να αντιδρασει ο γερμανος που το εχει με κουπονακι 50 ευρω ωστε να το παρουμε 229 - 50  :devil:  =179

Δημοσ.

Συμφωνω με εσενα με τη διαφορα οτι λεω αν το Χρειαζομαι σημερα δεν περιμενω. Αν απλα το θελω τοτε κανω και την καρδια μου πετρα που λενε για ενα διαστημα! Ναι αν το ειχε 179 αλλαζε το θεμα :)

Δημοσ.

Αν δεν εχεις κινητο που να γινεται wifi hot spot ναι ειναι καλη τιμη. Αν ομως εχει τζαμπα λεφτα. Εγω κανω το nexus hot spot και εχω νετ απο λαπτοπ και ταμπλετ οταν χρειαζεται,

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι μπορω να κανω το κινητο μου hot spot και εχει 3g, αλλα αυτη η δουλεια καθε φορα.. Απο την αλλη το κινητο παντα το εχεις μαζι κινητο ειναι οποτε εχεις δικιο

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι μπορω να κανω το κινητο μου hot spot και εχει 3g, αλλα αυτη η δουλεια καθε φορα.. Απο την αλλη το κινητο παντα το εχεις μαζι κινητο ειναι οποτε εχεις δικιο

Ενα αγγιγμα στο κινητο ειναι η 'δουλεια', επισης λογικα κερδιζεις και σε αυτονομία του ταμπλετ με αυτον τον τροπο... :)

ΥΓ. Τι κριμα που εδωσα το galaxy tab 7 και κρατησα το Ν7.... αν εκανα το αναποδο τωρα θα μπορουσα να παιξω και... φρισμπι με τον γαλαξια (οχι σε καποιο app... εννοω να κανω τον γαλαξια φρισμπι :P)

Δημοσ.

+ οτι αν μετα το tab σου εχει 3g πρεπει να σκας αλλο ενα 10ευρακι το μηνα στον οποιο παροχο για να σου δινει το ιντερνετ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...