Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φανταζομαι ειναι ρυθμισμενο να ελεγχει περιοδικα για ενημερωσεις, σωστα; Εχεις δοκιμασει και το 'check now' για system updates (στο about tablet των ρυθμισεων) και σου βγαζει οτι ειναι up to date?

Ισως (τελειως στην τυχη το λεω δε βρηκα καποιο σχολιο online) το update βγαινει απο την google με καποιες 'δοσεις' (αναλογα πχ με την παρτιδα των συσκευων) ωστε να μην πεσουν μερικα εκατομμυρια συσκευων την ιδια στιγμη στο αρχειο και κρεμασει κανας server/συστημα, τι να πω;

Δημοσ.

Απο ποιο καταστημα στο ειπαν αυτο για το 16αρι με 199?

Οχι, απο καταστημα. Απο το τηλεφωνο του το ειπαν, οτι αμα δεν θελει να περιμενει 2 βδομαδες, μπορουν σε μια να του δωσουν το 16αρι στα 199. Τωρα αν γενικα θα το βαλουν προσφορα, δεν ξερω.

Δημοσ.

μου έγινε αναβάθμιση...

ένα πράγμα έχω να πω:

ΑΙΣΧΟΣ

προγράμματα που κολλάνε, δεν μπορούσα να κατεβάσω τον bsplayer (unsuficient memory or something like that)

αναγκάστηκα να κάνω reset και να χάσω τα πάντα

και πάλι... κάτι εφαρμογές από το "θείο" δεν τρέχουν καλά-δλδ 2 στις 3 φορές που θα τις ανοίξω θα κολλήσουν

χάλια χάλια χάλια...

Δημοσ.

Φανταζομαι ειναι ρυθμισμενο να ελεγχει περιοδικα για ενημερωσεις, σωστα; Εχεις δοκιμασει και το 'check now' για system updates (στο about tablet των ρυθμισεων) και σου βγαζει οτι ειναι up to date?

Ισως (τελειως στην τυχη το λεω δε βρηκα καποιο σχολιο online) το update βγαινει απο την google με καποιες 'δοσεις' (αναλογα πχ με την παρτιδα των συσκευων) ωστε να μην πεσουν μερικα εκατομμυρια συσκευων την ιδια στιγμη στο αρχειο και κρεμασει κανας server/συστημα, τι να πω;

Το έχω τσεκάρει και μου βγάζει up to date δεν τρέχει τίποτα θα περιμένω λίγο ακόμα.

Δημοσ.

Το έχω τσεκάρει και μου βγάζει up to date δεν τρέχει τίποτα θα περιμένω λίγο ακόμα.

Καντο συνεχομενα 3-4 (καθαρισε το framework και μετα check) φορες μεχρι να το παρει εμενα ετσι δουλεψε.

Δημοσ.

Καντο συνεχομενα 3-4 (καθαρισε το framework και μετα check) φορες μεχρι να το παρει εμενα ετσι δουλεψε.

Ευχαριστώ μόλις το έλαβα και τώρα κάνω το update .

Δημοσ.

Αξιζει το 8gb used απο αγγλια στα 140 ευρω λετε;

Ανάλογα τη χρήση για την οποία το προορίζεις (δηλαδή αν η συσκευή είναι όντως η κατάλληλη για την περίπτωσή σου). Εμένα που μου έκατσε κουτί μου φαίνεται απίστευτη ευκαιρία το 140 αν είναι σε άριστη/σχεδόν άριστη κατάσταση.

Πιστεύω οτι στα ίδια χρήματα, μπορείς να βρείς ελληνικό 16άρι (used φυσικά).

Θα συμφωνήσω με τον georginho: δε θα το έδινα με τίποτα 140 (από που κι ως πού?).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...