Galaxy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 To post #224 στο τέλος έχει όλο το ρεζουμέ από τις αρλούμπες που ειπώθηκαν , μην θέλεις και τα ρέστα τώρα . Άλλωστε ipad , iphone κτλ έχουν και άλλοι από εμάς , κάτι ξέρουμε .... Sorry για το offtopic και πάλι , δεν άντεξα να διαβάζω τα ίδια ξανά !
vagreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 το πηρες το εντυσες και μετα θυμηθηκες οτι εχεις και το note? μεγαλη πλακα εχεις μαζι με τον yog Αγαπητε εκανα μια δοκιμη να το συνδυασω με Ν4 (απο playstore), αλλα... δεν... Πωληση επιτοπου στο Ν4 (εξαιτιας κυριως της γελοιας αυτονομιας του) και αμεσως μετα του Ν7 και επιστροφη αρον αρον σε Note 2 (που ειχα και πριν και ημουν απολυτα ευχαριστημενος). Ενταξει, μπορεις να κοιμηθεις ησυχος τωρα... 1
johnbond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αλήθεια τι διαδικασία έχει για να κάνεις επιστροφή στο mediamarkt; Δεν πειράζει που το προιόν έχει ανοιχτεί δουλευτεί κτλ; Τις ζελατίνες δεν τις βγάλατε; Σκέφτομαι και εγώ να το γυρίσω,όχι γιατί δεν μου αρέσει αλλά για 2 λόγους. 1)Νομίζω οτι η μικρή οθόνη με κουράζει καθώς είχα κάποιους πονοκεφάλους απο τότε που το πήρα(ίσως είναι και απο τη στάση του κεφαλιού κατα τη χρήση). 2)Είμαι επιφυλακτικός για την πολύωρη χρήση wifi ως προς τις επιπτώσεις στη υγεία..
defacer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 2)Είμαι επιφυλακτικός για την πολύωρη χρήση wifi ως προς τις επιπτώσεις στη υγεία.. Επιστημονικά δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί ανησυχία εκτός κι αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σα μαξιλάρι (προσωπικά π.χ. τηλέφωνα με μεγάλο SAR μου προκαλούν πονοκέφαλο αν μιλάω πολλή ώρα ή αν κοιμηθώ σε 5 πόντους απόσταση απ' αυτό, αλλά μέχρι εκεί). http://en.wikipedia.org/wiki/Non-ionizing_radiation
kingdragon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Παραγγελία 5 του μηνός έκανα και μου λένε τώρα θα το έχω 4 Μάρτη....
giorginho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ε ζητα κι εσυ να παρεις καποιο απο τις 1000αδες επιστροφες που εχουν απο δυσαρεστημενους apple-ακηδες! Λιγο παραπανω ποσταρε ο αλλος οτι το δινει αν το θελει καποιος... 4 Mαρτιου σου ειπαν γιατι θα περιμενουν να τελειωσουν οι εκτακτοι ελεγχοι που διεταξαν εισαγγελεις για μη συμμορφωση με τα διεθνη μηλοστανταρ! 1
stratigos24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μολις το εκανε παραγγελια φιλος μου (πληρωσε με πιστωτικη). Για να δουμε αν θα ερθει (μιας και λεει ομως διαθεσιμο για αποστολη κατοπιν παραγγελιας φανταζομαι θα ερθει). Θα επαιρνε ο φιλος και το alcatel t10 στα 111 ευρω (δεν ειχε προβλημα, θα τον καλυπτε σε αυτο που θελει να κανει) αλλα υπηρχε μονο εκθεσιακο (με σημαδι απο χτυπημα στο πισω μερος και δεν μας κοβανε και τιποτα απο την τιμη, το ιδιο ακριβως προβλημα με το ιδιο ταμπλετ στον κωτσοβολο στα 119 χτυπημενο απο πισω και αυτο και παλι δεν κοβανε). Σε αλλο mediamarkt επειδη δεν ειχαν φερει το alcatel αυτο, μπορουσαν να μας αφησουν το archos arnova 10c απο 159 στα 111 ευρω (που θα ειχε το alcatel αν το ειχαν εκει) αλλα δεν μας αρεσε. Το crypto που ειχαν στα 99 προσωπικα μου αρεσε εμφανισιακα αλλα δεν εμπιστευομαι την εταιρεια. Ειδαμε και στο πλαισιο στα 99 ενα tablet 7 in (καπως ετσι) αλλα δεν ξεραμε τι παιζει απο θεμα αξιοπιστιας. Ετσι παρηγγειλε το nexus. Τον πηραν τηλεφωνο τον φιλο σημερα, οτι θα παραλαβουν στις 15 του μηνος (τους καθυστερησε ο προμηθευτης) και υπαρχει περιπτωση να του σταλει στις 16 του μηνος. Για να δουμε. Φαινεται τουλαχιστον οτι θα το παρει. Αρχισανε τα οργανα! Τους πηρε σημερα τηλεφωνο και του ειπαν οτι τελικα τους καθυστερησε και αλλο ο προμηθευτης και οτι παει για τελος του μηνα, αλλιως αν θελει σε μια βδομαδα θα εχουν το 16αρι και του το δινουν στα 199. Θα περιμενει μεχρι τελος του μηνα και βλεπουμε....
yiannis2002s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Το παράγγειλα 8/2 και ακόμα ούτε ειδοποίηση δεν έχουν δώσει.... Ωραία προσφορά, να μην έχεις στοκ και να πουλάς....... :mad: Μπήκε σε λογική τιμή (τιμή ευρώπης) και έγινε ανάρπαστο.....Που να το έδιναν σε πραγματικά καλή τιμή..... Κρίση μετά λέμε.......
koprodogis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αρχισανε τα οργανα! Τους πηρε σημερα τηλεφωνο και του ειπαν οτι τελικα τους καθυστερησε και αλλο ο προμηθευτης και οτι παει για τελος του μηνα, αλλιως αν θελει σε μια βδομαδα θα εχουν το 16αρι και του το δινουν στα 199. Θα περιμενει μεχρι τελος του μηνα και βλεπουμε.... Απο ποιο καταστημα στο ειπαν αυτο για το 16αρι με 199?
sobi1984 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Εγω το έδωσα πίσω και πήρα τα λεφτα μου και το κατάστημα μέχρι να βγάλεις άκρη σε κάνει μπαλάκι ποτε ξανα media mark Sent from my iPhone using Insomnia Ωραία πανε παρτο φίλε και καλοριζικο Sent from my iPhone using Insomnia Αν 222 είναι ψίχουλα για μερικούς ας το πάρουν προσωπική άποψη το μηχάνημα αξίζει το πολυ 120 ε Sent from my iPhone using Insomnia μεγαλε πολυ παρεα κανεις με τον barman απο θεσσαλονικη...τις ιδιες αποψεις εχετε και ολως τυχεως λετε οτι το μηχανημα αξιζει την ιδια τιμη 120 ευρω δλδ... κατι βρωμαει εδω ...μηπως να παμε για καμια αναφορα... γιατι το ban του barman δεν ηταν το πρωτο στα χρονικα .... 3
Santa Irini Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα περιμένω για update σε 4.2.2 ξέρει κανείς πότε περίπου θα έρθει και για Ελλάδα? Δεν έχω κάνει root...
giorginho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τι εννοεις; Αν δεις λιγα ποστ παραπισω εγραψα οτι ηδη (πανω απο 2 μερες πλεον) μου εμφανιστηκε η ενημερωση και εγκατασταθηκε επιτυχως (δε ξερω αν παιζει κανα ρολο οτι εχω μενου κλπ στα αγγλικα - φανταζομαι πως οχι).
Santa Irini Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ Αγγλικό menu έχω αλλά είμαι στην 4.2.1 εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά.
erazer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα εχθες εβγαλε ειδοποιησηση για την 4.2.2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα