KoGi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οποίος πάρει αυτο το πράγμα θα κλαιει τα λεφτα του bye! Τοσοι που το πηραμε δεν κλαιμε, αλλα γελαμε με την τιμη που το πηραμε! Τωρα εσυ μαλλον δεν ειχες την απαιτουμενη προσοχη μικρος, και μαλλον εισαι της καρπαζιας irl, γι αυτο και γραφεις οτι γραφεις εδω μπας και σε προσεξει κανεις και σου δωσει λιγη σημασια. Μπα δε θα σου κανουμε τη χαρη... γυρνα στη μιζερια σου!
yog35 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ο Mozilla κολλάει η κάμερες δεν παίζουν Ηχειο κακιστο ως ανύπαρκτο Ηχειο μονο iPad τέλος! Τοσοι που το πηραμε δεν κλαιμε, αλλα γελαμε με την τιμη που το πηραμε!Τωρα εσυ μαλλον δεν ειχες την απαιτουμενη προσοχη μικρος, και μαλλον εισαι της καρπαζιας irl, γι αυτο και γραφεις οτι γραφεις εδω μπας και σε προσεξει κανεις και σου δωσει λιγη σημασια.Μπα δε θα σου κανουμε τη χαρη... γυρνα στη μιζερια σου! Δεν είμαι μικρός και για μιλά καλυτερα
akalos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ο Mozilla κολλάει η κάμερες δεν παίζουν Ηχειο κακιστο ως ανύπαρκτο Ηχειο μονο iPad τέλος! εχει και ηχειο;; παιδια το ξερατε αυτο πριν το παρετε;
yog35 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εδω μέσα μπήκαμε να πούμε της απόψεις μας και αν κάποιοι δεν το σέβονται αυτο πρόβλημα τους Sent from my iPhone using Insomnia
makhs5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για ηρεμηστε λιγο. Εδω δεν ειναι Site για να τσακωνεστε. Αντε μπραβο
astymagos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ηρεμηστε δεν σας το δωσανε και τζαμπα που γελατε κιολας με την τιμη που το πηρατε..ολοι οι λεφταδες στο insomnia.o καθενας λεει την γνωμη του ειτε καλη ειτε κακη.παντως 230 ευρω την εποχη μας δεν τα θεωρω λιγα.
Str Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια κι όσοι ζητάνε τα πολλά... για να απαντήσω και στον από πάνω, σε αυτά τα λεφτά, επώνυμο, με την υποστήριξη που έχει (official και unofficial), με τέτοιο Hardware και με την τάση να ανεβαίνουν οι τιμές αντί να πέφτουν (αν θυμάσαι πως πηγαίναν τα ταμπλετάκια πριν βγάλει η google τη σειρά της με τιμές χώμα) συνεχίζω να στηρίζω ότι ΑΝ θέλεις ταμπλέτα και έχεις κάποια λεφτά, είναι το καλύτερο vfm... Μέχρι και η apple αναγκάστηκε να μπει στην χαμηλή κατηγορία τιμής μετά από αυτό... 1
yog35 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εγω το έδωσα πίσω και πήρα τα λεφτα μου και το κατάστημα μέχρι να βγάλεις άκρη σε κάνει μπαλάκι ποτε ξανα media mark Sent from my iPhone using Insomnia Ωραία πανε παρτο φίλε και καλοριζικο Sent from my iPhone using Insomnia Αν 222 είναι ψίχουλα για μερικούς ας το πάρουν προσωπική άποψη το μηχάνημα αξίζει το πολυ 120 ε Sent from my iPhone using Insomnia
jpapadakis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ...ξέρει κανείς κάποιο link για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ manual του Nexus?
stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ρε συ yog35, μπορεις να πεις οτι θες αλλα με σωστο τροπο χωρις να προκαλεις. Δηλαδη με το ζορι πρεπει να μην αρεσει στους αλλους επειδη εσενα δεν σου αρεσε ?(και καλα εκανε και δεν σου αρεσε, γουστα ειναι αυτα). Το να λες, οποιος το παρει θα κλαιει τα λεφτα του κλπ δεν ειναι προσωπικη αποψη. Το να λες εμενα δεν με καλυψε, το ηχειο δεν μου αρεσε, το ταδε δεν ηταν καλο κλπ, ναι, τοτε ειναι αποψη. Και το περιεργο ειναι οτι δεν βρισκεις τιποτα θετικο πανω του οταν εχει τοσα που μου ερχονται στο μυαλο: -Παντα ενημερωσεις -4πυρηνο επεξεργαστη -1gb ram -Αυτονομια -Αναλυση 1280x800 -Γραφικα -Τιμη (της προσφορας) -32gb -και οτι αλλο ξερουν καλυτερα αυτοι που το εχουν και το internet που εχει βουηξει. Ειδικα στις προηγουμενες σελιδες εχεις κανει τοσα ποστ χωρις λογο: ''Πιστεύω ότι τα iPad ειναι τα καλυτερα tablet και αν δεν είχαν περιορισμούς θα ηταν κορυφή'' ''Οποίος έχει συνηθίσει σε iPad και iOS δύσκολα να παει σε αυτο'' ''Το iPad εχει πιο δυνατό Ηχειο αυτο ειναι χαμηλό ως ανύπαρκτο'' ''Εντάξει δεν είναι iPad mini retina αλλα είναι πολυ καλη ταμπλετα τα torrents κατεβαίνουν σφαίρα!'' ''Ο Mozilla κολλάει η κάμερες δεν παίζουν Ηχειο κακιστο ως ανύπαρκτο Ηχειο μονο iPad τέλος!'' Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2013 από stratigos24 2
yog35 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν αναγκασα κανέναν απλα την γνώμη μου είπα μην πετάξει τα λεφτα του πιστεύω ότι το galaxy tab ειναι πολυ ανώτερο απο αυτο Sent from my iPad using Insomnia Πάντως δεν εχει να χάσει κάποιος να το δοκιμασει μεχρι 14 μέρες μετα τους το παει πίσω Sent from my iPad using Insomnia
gr234567 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Κάποιος μου είπε ότι γίνετε επιστροφή χρημάτων αληθεύει; Θα το δώσω πίσω Sent from my iPhone using Insomnia μόλις το επέστρεψα και πήρα τα χρήματά μου πίσω..
Santa Irini Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το έχω ήδη τρείς ημέρες και δηλώνω ενθουσιασμένος. Απίστευτη αίσθηση και πολύ καλή κατασκευή. Όντως το ηχείο δεν τα σπάει αλλά το γενικό σύνολο είναι αξεπέραστο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα