Galaxy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη το Firefox beta θα παίζει;πως το βρίσκω; Οχι τωρα το πήρα παλια είχα Samsung αλλα το πούλησα πάντως την αγάπησα αυτη την ταμπλετα πολυ όμορφη Sent from my iPhone using InsomniaΕντάξει δεν είναι iPad mini retina αλλα είναι πολυ καλη ταμπλετα τα torrents κατεβαίνουν σφαίρα! Sent from my iPhone using Insomnia Σωστά ipad retina δεν βγήκε και το nexus 7 εχει καλύτερη ανάλυση απο το ipad mini . Καλά ολόκληρo tegra 3 το έχεις για torrent ?
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη το Firefox beta θα παίζει;πως το βρίσκω; Google play store ρε συ, και ψάξε στο γουγλη για 'flash on nexus 7' δεν είναι τιποτα , πας στο Firefox beta -> settings -> plugins 'enabled'... Τόσο απλα.
yog35 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 το retina ipad mini θα βγει μαρτιο ευχαριστω για την βοηθεια! ποιο παιχνιδι προτεινετε ¨)
Santa Irini Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις παρέλαβα και πραγματικά το βρίσκω πολύ καλό. Θα ήθελα όμως μια βοήθεια.Όταν το άνοιξα το κουτί είχε ασφάλεια μόνο από την μία μεριά και ο φορτιστής και το καλώδιο ήταν μέσα σε σακουλάκια αλλά δεν ήταν σφραγισμένα και η οθόνη είχε κάποια σημάδια (όχι δαχτυλιές) που φύγαν με ένα πανάκι. Πέστε μου αν σε εσάς ήταν διαφορετικά. Και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω πόσο χρόνο έχει τρέξει. Όπως καταλάβατε θέλω να μου φύγει κάθε αμφιβολία ότι μπορεί να ήταν εκθεσιακό κομμάτι.
Socratis_g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Παίζει και να ήταν. Αλλά τι σε χαλάει? το ίδιο πράγμα είναι.
triggerman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Σφραγισμενο ειναι μονο απο την μια μερια αλλα αυτο που λες για τις δαχτυλιες στην οθονη δεν ξερω.Δεν ειχε την προστατευτικη ζελατινα? 1
oldermania Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Το μαύρο αυτοκόλλητο δεν υπήρχε; Τελικα δεν μου παίζουν τα streaming videos ούτε με τον beta Firefox γιατι; Έκανα. Enable Sent from my iPad using Insomnia
Santa Irini Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Υπήρχε το μαύρο αυτοκόλλητο αλλά μόνο από την μία πλευρά και η ζελατίνα ήταν κανονικά όμως άνετα μπαίνει και βγαίνει. Όσο για το αν με χαλάει σίγουρα με χαλά και όχι μόνο για το γαμώτο. Όταν αγοράζω κάτι θέλω να είναι σε άριστη κατάσταση και αχρησιμοποίητο νομίζω ότι αυτό είναι το αυτονόητο. Καμία ιδέα για το πως θα μπορούσα να δω εάν έχει ήδη τρέξει για κάποιες ώρες?
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα δεν μου παίζουν τα streaming videos ούτε με τον beta Firefox γιατι; Έκανα. Enable Δλδ απο εδω δεν ειδαμε προκοπη; https://www.google.gr/search?q=flash+on+nexus+7&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a Υπήρχε το μαύρο αυτοκόλλητο αλλά μόνο από την μία πλευρά Αυτο λεμε ΜΟΝΟ απο την μια ειναι 'σφραγισμενο' "κανονικα".
Galaxy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 "Εντάξει δεν είναι iPad mini retina αλλα είναι πολυ καλη ταμπλετα τα torrents κατεβαίνουν σφαίρα!" το retina ipad mini θα βγει μαρτιο ευχαριστω για την βοηθεια! ποιο παιχνιδι προτεινετε ¨) Έκανες σύγκριση με κάτι που δεν υπάρχει ακόμη .... πως λέμε "Time travel" . Γιαυτό και τα σχόλια μας . Εγώ θα πρότεινα για παιχνίδια της Gameloft φυσικά , Nova 3 , Asphalt 7 , nfsu , emulators ...
oldermania Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά μπορει κάποιος να με διαφωτίσει γατί δεν παίζουν τα streaming?θελει κάποιο tool? Sent from my iPad using Insomnia
stratigos24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 @santa irini Ριξε μια ματια: http://www.youtube.com/watch?v=SXAQQzowqVY
triggerman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Στο πρωτο βιντεο απ οτι λεει εχει μια μονο προστατευτικη ταινια ενω στο δευτερο εχει 2.Εμενα παντως η συσκευασια ειναι σαν αυτη απο το πρωτο βιντεο.Οριστε και ενα ακομη ελληνικο unboxing :
astymagos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μιας και το ταμπλετακι ειναι της google συνεργασια να αναφερω κατι off topic.. Ανακαλυψαν οτι αν κανεις search καποιες μαθηματικες πραξεις απο bug του google η αναζητηση επιστρεφει σελιδες πορνο..πχ καντε search το -4^(1/4) . Ασχετο με το θεμα αλλα μου φανηκε ενδιαφερων. Πουτ***ριδες εκει στην google 1
katsikoula Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Και εμένα παιδιά μόνο από τη μία πλευρά ήταν σφραγισμένο με μαύρη ταινία σαν μονωτικη... Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα