manosfp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 θα ειχε φαινεται καμία χιλιάδα . ακομα διαθεσιμο....
stratigos24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μολις το εκανε παραγγελια φιλος μου (πληρωσε με πιστωτικη). Για να δουμε αν θα ερθει (μιας και λεει ομως διαθεσιμο για αποστολη κατοπιν παραγγελιας φανταζομαι θα ερθει). Θα επαιρνε ο φιλος και το alcatel t10 στα 111 ευρω (δεν ειχε προβλημα, θα τον καλυπτε σε αυτο που θελει να κανει) αλλα υπηρχε μονο εκθεσιακο (με σημαδι απο χτυπημα στο πισω μερος και δεν μας κοβανε και τιποτα απο την τιμη, το ιδιο ακριβως προβλημα με το ιδιο ταμπλετ στον κωτσοβολο στα 119 χτυπημενο απο πισω και αυτο και παλι δεν κοβανε). Σε αλλο mediamarkt επειδη δεν ειχαν φερει το alcatel αυτο, μπορουσαν να μας αφησουν το archos arnova 10c απο 159 στα 111 ευρω (που θα ειχε το alcatel αν το ειχαν εκει) αλλα δεν μας αρεσε. Το crypto που ειχαν στα 99 προσωπικα μου αρεσε εμφανισιακα αλλα δεν εμπιστευομαι την εταιρεια. Ειδαμε και στο πλαισιο στα 99 ενα tablet 7 in (καπως ετσι) αλλα δεν ξεραμε τι παιζει απο θεμα αξιοπιστιας. Ετσι παρηγγειλε το nexus. Τον πηραν τηλεφωνο τον φιλο σημερα, οτι θα παραλαβουν στις 15 του μηνος (τους καθυστερησε ο προμηθευτης) και υπαρχει περιπτωση να του σταλει στις 16 του μηνος. Για να δουμε. Φαινεται τουλαχιστον οτι θα το παρει.
alimentas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 εγω παντως που το ξαναελενξα σημερα για 10ατη φορα στο ΜΜ μια χαρα μου φανηκε η οθονη του κ σε περιναλλον με full φοτισμο.στο τσακ ειμαι να το παραγειλω αλλα κατι μου λεει οτι θα δουμε κ αλλο τετοιο κραχτη(περιμενω το note κοντα στα 300Ε) μεχρι το τελως των εκπτωσεων.
whiteman7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πραγματικα αμφιβάλλω αν ο barman Το είχε ποτε το nexus7 είναι απιστευτα καλο το μηχανηματακι, όσο για τα χρώματα...έχετε πλάκα έτσι?????????? όποιος το πήρε ας μας πει αν το μετάνοιωσε... εκτός του barman που μας τα πρηξε 2
Santa Irini Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα έλαβα mail με τον αριθμό αποστολής από την ACS περιμένω μέχρι Δευτέρα για παραλαβή ευχαριστώ το forum για την άμεση ενημέρωση.
alexiko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πήγα στη Συγγρού και είχε καμιά δεκαριά κομμάτια.. Αξίζει το ταμπλετ. Τελικά εγώ δεν το πήρα γιατί από ότι τα σύγκρινα με το note2 που έχω έιναι λίγο πιο αργό και μικρή διαφιρά έχει στο μέγεθος για να δώσω αυτήν την εποχή 200ευρώ. Πάντως αξιζει σε αυτή την τιμή με χίλια. Επίσης με το καλώδιο otg τα κινητά διαβάζουν κανονικά τα στικάκια που είναι fat32. Επίσης διαβάζουν και τους σκληρούς που είναι fat32 αρκεί να έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Το παραπάνω που μπορεί να σου προσφέρει το root είναι να διαβάζει και ntfs μέσω εφαρμογής. Εγώ χρησιμοποιώ το paragon. δηλαδη τους 2,5 που δεν εχουν εξωτερικη τροφοδοσια δεν τους διαβαζει;
yog35 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;;;;; μερικά site videos /δεν τα παιζει λέει θέλει κάποια επέκταση τι κάνω;
defacer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 θα ειχε φαινεται καμία χιλιάδα . ακομα διαθεσιμο.... Παίζει να ξεστοκάρει η γραμμή διάθεσης γενικότερα, αν δεν κάνω λάθος ακούγονται "φήμες" για ανανεωμένο Nexus 7 κάπου κατα Μάιο.
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Είναι γρήγορο(σφαίρα), είναι Google,είναι καλή τιμή, αλλά οι 7" θα κουράσουν αργά η γρήγορα. Ιδανικές είναι οι 10" αλλά δεν είναι το ίδιο ιδανική και η τιμή τους.
Grey Warden Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντως που έχω Ainol Novo Fire 7άρι δεν έχω κουραστεί τόσους μήνες. Ίσα ίσα με βολεύει πολύ για να το έχω στο κρεβάτι ξαπλωμένος και να σερφάρω. Σίγουρα αν μου έδιναν ένα 10άρι δεν θα έλεγα όχι αλλά το 7άρι είναι πολύ καλύτερο απ ό,τι ακούγεται.
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εξαρτάται την χρήση. Αν είναι μόνο για leisure φάση, τότε οκ. Αλλά για καθημερινή χρήση εντός και εκτός σπιτιού και όχι μόνο για entertainment κλπ, το θεωρώ σχεδόν απαγορευτικό το μέγεθος της οθόνης. Όταν θέλω να δείξω ένα γράφημα, έναν πίνακα, να δω μια ταινία χωρίς να κολλήσω στην μούρη μου το tablet κλπ, οι 10" είναι το ελάχιστο όριο για την χρήση αυτή. 12" θεωρώ την τέλεια διάσταση οθόνης για tablet.
Galaxy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Το 10άρι είναι κάπως βαρύ για πολλές ώρες , λογικό . Αν δεν είχα παραγγείλει ήδη το Fire και εγώ μάλλον αυτό θα χτυπούσα ... αλλύπητα . Ισως να μην είναι αργά βέβαια .... Πάντως για 7άρι είναι από τις top επιλογές πλέον . .
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;;;;; μερικά site videos /δεν τα παιζει λέει θέλει κάποια επέκταση τι κάνω;καλά ρε συ νόμιζα απο κάποια ποστ σου πιο πριν οτι το εχεις καιρό το νεξους! Δεν ξέρεις δηλαδή οτι μετα το android 4.0 η Google σταμάτησε να υποστηριζει flash στον chrome? Ψάξε για Firefox beta και είσαι σχεδόν έτοιμος...!
yog35 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη το Firefox beta θα παίζει;πως το βρίσκω; Οχι τωρα το πήρα παλια είχα Samsung αλλα το πούλησα πάντως την αγάπησα αυτη την ταμπλετα πολυ όμορφη Sent from my iPhone using Insomnia Εντάξει δεν είναι iPad mini retina αλλα είναι πολυ καλη ταμπλετα τα torrents κατεβαίνουν σφαίρα! Sent from my iPhone using Insomnia
djuan1988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη το Firefox beta θα παίζει;πως το βρίσκω; Οχι τωρα το πήρα παλια είχα Samsung αλλα το πούλησα πάντως την αγάπησα αυτη την ταμπλετα πολυ όμορφη Sent from my iPhone using InsomniaΕντάξει δεν είναι iPad mini retina αλλα είναι πολυ καλη ταμπλετα τα torrents κατεβαίνουν σφαίρα! Sent from my iPhone using Insomnia Βασικά δεν υπάρχει iPad mini retina.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα