Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ασχολειστε ρεεε με τον barman που τρολαρει. Παιζει να μην το πηρε κ ποτε του.

Τα ταμπλετακι σε αυτα τα λεφτα ειναι απαιχτο.

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά το μηχάνημα γαζώνει. Σαφώς και δεν είναι iPad. Η οθόνη του από καλή έως πολύ καλή.

Απορία. Το insomnia app δεν παίζει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πάντως μόλις έκανα σύγκριση με το HP Touchpad (το οποίο φοράει ίδιο panel της LG με τα iPad1/2). Το Nexus 7 μου (και λέω "μου" γιατί επιφυλάσσομαι, δε νομίζω όλα τα 7άρια να έχουν ακριβώς το ίδιο panel) είναι σαφώς καλύτερο σε χρώματα. Μόνο στο πράσινο χάνει λίγο. Κόκκινο και μπλε πολύ καλύτερα στο Nexus 7.

Ο Chrome για android είναι αίσχος. Βάλε Dolphin ή Firefox.

Δημοσ.

Επίσης παρέλαβα αν και δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα, ευχαριστώ πολύ τον TS (και με την ευκαιρία για καμιά θηκούλα/μεμβράνη αν υπάρχουν προτάσεις καλή φάση).

@barman: Τo tablet είναι πολύ δημοφιλές και απ' ότι έχει πάρει το μάτι μου στα πεταχτά (δεν ξέρω ο ίδιος) υπάρχουν διάφορα πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την απόδοση των χρωμάτων αν δε σε ικανοποιεί. Αν είχες γράψει κάτι περισσότερο από "μαύρο χάλι τέλος" σχετικά δε θα είχαμε πιστεύω τέτοιες εντάσεις. Δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε όλοι το επίπεδο π.χ. του matrixxx στην τεκμηρίωση αλλά όταν είσαι απόλυτος και δε δίνεις και λεπτομέρειες δεν είναι ο,τι καλύτερο.

Peace.

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε όλοι το επίπεδο π.χ. του matrixxx στην τεκμηρίωση αλλά όταν είσαι απόλυτος και δε δίνεις και λεπτομέρειες δεν είναι ο,τι καλύτερο.

Δεν περιγράφω άλλο. Like.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μολις το εκανε παραγγελια φιλος μου (πληρωσε με πιστωτικη). Για να δουμε αν θα ερθει (μιας και λεει ομως διαθεσιμο για αποστολη κατοπιν παραγγελιας φανταζομαι θα ερθει). Θα επαιρνε ο φιλος και το alcatel t10 στα 111 ευρω (δεν ειχε προβλημα, θα τον καλυπτε σε αυτο που θελει να κανει) αλλα υπηρχε μονο εκθεσιακο (με σημαδι απο χτυπημα στο πισω μερος και δεν μας κοβανε και τιποτα απο την τιμη, το ιδιο ακριβως προβλημα με το ιδιο ταμπλετ στον κωτσοβολο στα 119 χτυπημενο απο πισω και αυτο και παλι δεν κοβανε). Σε αλλο mediamarkt επειδη δεν ειχαν φερει το alcatel αυτο, μπορουσαν να μας αφησουν το archos arnova 10c απο 159 στα 111 ευρω (που θα ειχε το alcatel αν το ειχαν εκει) αλλα δεν μας αρεσε. Το crypto που ειχαν στα 99 προσωπικα μου αρεσε εμφανισιακα αλλα δεν εμπιστευομαι την εταιρεια. Ειδαμε και στο πλαισιο στα 99 ενα tablet 7 in (καπως ετσι) αλλα δεν ξεραμε τι παιζει απο θεμα αξιοπιστιας. Ετσι παρηγγειλε το nexus.

Δημοσ.

Μεταξύ ipad 3, ipad 4, ipad mini και nexus 7 που έχω/είχα/έχω δει το nexus 7 θα προτιμούσα. Μεταξύ του nexus 7 (που δεν έχω) και του note 2 (που έχω) δεν ξέρω τι να κάνω... υπερβολή νομίζω

Δημοσ.

Μεταξύ του nexus 7 (που δεν έχω) και του note 2 (που έχω) δεν ξέρω τι να κάνω... υπερβολή νομίζω

αλλη κατηγορια το ενα αλλη το αλλο

Δημοσ.

Και μονο που κατεβάζει torrents με αφήσε με το στόμα ανοικτό!

Sent from my iPad using Insomnia

Θετικά μικρο μέγεθος ελαφρύ ωραία αίσθηση το πίσω μέρος του πλαστικού άπειρες εφαρμογές και πολλές απο αυτές δωρεάν μια απορία μερικά on line videos mp4 η flash γιατι δεν μου τα παιζει;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ειχες ipad 4 και εχεις ipad 3 και προτιμας το nexus?χμμ..μαλιστα..

10", θεό βαριά και λογισμικό ερμητικά κλειστό vs 7" που μπορώ να κάνω δικό μου φάκελο για να βάζω τις φωτογραφίες μου όπως θέλω χωρίς sync... μάλιστα

Δημοσ.

εγω με το ipad 3 jailbreaked που εχω κανω παπαδες.. εχω και android ενα galaxy s2 όμως η smooth αισθηση του ios ακομα δεν εχει ξεπεραστεί για μένα .. αλλα οκ περί ορέξεως :)

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από νέο ταμπλετοκάτοχο:

• Βλέποντας τα tablets στο κατάστημα μου φάνηκε πως 7" είναι πολύ μικρό. Χρησιμοποιώντας το άλλαξα γνώμη, μια χαρά είναι. Και το 7" και το 10" έχουν τη θέση τους.
  • Μου αρέσει πολύ που χωράει στην παλάμη (να το πιάσεις δηλαδή με ένα χέρι από τις πλαϊνές πλευρές σε portrait). Επίσης το πίσω μέρος έχει πολύ βολική υφή και σίγουρα δε θα γίνει σαν κάποια iDevice (έργο τέχνης όταν το ξεπακετάρεις, μετά γεμίζει χαρακιές/σημάδια και δε βλέπεται).
  • Πάει σφαίρα.
  • Προσωπικά βρήκα την οθόνη μια χαρά. Φαντάζομαι πως σηκώνει βελτίωση (στου Anand έγραψαν πως "η χρωματική απόδοση είναι μέτρια αλλά δεν πιστεύουμε πως παίζει μεγάλο ρόλο") αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει -- για μένα τουλάχιστον -- ότι η οθόνη είναι χάλια, δεν βλέπεται, κλπ. It does the job.
  • Το μικρό βάρος (λόγω 7") μου φαίνεται πως έχει σημασία. Πιάνοντας λίγο ένα tablet για να παίξεις τα 650-700g των 10" δε σου φαίνονται και τόσο πολλά, κρατώντας το όμως για πολλή ώρα ακόμα και τα 340g του Nexus θα ήταν καλοδεχούμενο να μειωθούν (χωρίς όμως να μου δημιουργήσουν και θέμα).

Με γειες και σ' όλους τους υπόλοιπους που παραλάβατε!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...