aekfc212 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 κοιτα να δεις φιλε δεν με καιει το σταθερο αλλα αφου μολις εβαλα την προσφορα της φορθνετ με το νοβα εχω κ σταθερο αλλα οχι τηλ.ελεγα να περιμενω να παρω κατι με ανοιχτη ακροαση αλλα δεν ηθελα να δωσω λεφτα πως να στο πω.ε εκατσε κ η προσφορα κ μια χαρα τσαμπα πραμμα.γιατι να πληρωσω κατι αφου μπορω να το παρω δωρεαν.επισης μην κρινεις τους αλλους με τα δικα σου στανταρ.μπορει τα 10 ευρω σε πολλους εδω μεσα να μην περισευουν πλεον.απλως προσωπικα εχω αλλες προτεραιοτητες αυτην την στιγμη.η καθυστερηση στο να δωσουν το προιον ειναι λαθος τους παρολο που η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη κ φυσικα δεν επρεπε να παρω εγω τηλ για να το μαθω αλλα να με παρουν αυτοι.τιμια κ ωραια κ θα το δεχομουν.
pedrojay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Βρε δεν σε έκρινα για τα 10€,εσύ όμως θα έδινες 17,5€ για την προσφορά για να πάρεις το σταθερό που χρειάζεσαι.Τεσπα,το θέμα είναι ότι θα το πάρεις,έστω και σε λίγες μέρες,απλά σε θεώρησα λίγο υπερβολικό στις εκφράσεις σου.
aekfc212 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 οχι ισα ισα μου εκατσε κ κουτι γιατι ηταν στα σχεδια αυτο το κινητο συγκεκριμενα(το εχουν 2 φιλοι μου) κιολας για να χωρεσω 2 καρτουλες που εχω.γι'αυτο κ το πηρα κιολας αλλιως σαν προσφορα δεν λεει κατι αν δεν θελεις σιγουρα κατι απο τα 2 απλα εγω ετυχε να θελω κ τα 2 κ μου εκατσε κουτι.απλα με εκαιγε να παρω λιγο πιο γρηγορα το σταθερο παρα το κινητο. δεν εσκασα κιολας.απλα λιγο ξενερωσα οταν πηγα στην σπιντεξ κ ειδα μονο ενα μικρο κουτι χωρις να ξερω τι παιει κ το μυαλο πηγε αμεσως στο κακο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι κανουν αυτοι, 1-2 φορες που εχω ψωνισει φετος (2012 ), σου στελνουν "αμεσως" ο,τι ειναι ετοιμοπαραδοτο η στην κεντρικη αποθηκη ή στο χ-ψ υποκαταστημα (Κωτσου) και ακομα και μετα απο 1 μολις ημερα (ή περισσοτερες) σου στελνουν το 2ο προιον με 2ο κουριερ αν το προιον υπαρχει σε αλλο υποκαταστημα η δεν ηταν ετοιμοπαραδοτο. Αυτο βοηθαει στην ταχυτερη εξυπηρετηση. Αυτο σας ετυχε πιστευω και αντι να το εκτιμησετε αρχισατε να πιστευετε οτι σας την εφεραν. Σε αλλα μαγαζια, ας αναφερουμε το φρεσκο παραδειγμα του public, αν το ενα προιον απο τα 2 (η απο τα 50!!!) που εχεις παραγγειλει εχει μια καθυστερηση ή ειναι σε αλλο υποκαταστημα, σου κολλαει πισω ολη την παραγγελια αφου περιμενουν με αργες (χελωνας κυριολεκτικα) διαδικασιες να τα μαζεψουν ολα σε ενα μερος και να χρεωθουν μονο ενα κουριερ!! Οποτε στο "p" η αποστολη γινεται "συνολικα" μετα απο 10-20 ημερες και μαλιστα, μπορει να σου ερθει (οπως ετυχε σε μενα) και με λιγοτερα προιοντα τελικα. Και τρως την αναμονη της αρκουδας και τελικα σου ακυρωνουν ο,τι γουσταρουν ή ο,τι τους αρεσε σαν προιον και το εφαγαν! Ευτυχως ειναι μερα με τη νυχτα τα δυο παραδειγματα. Μακαρι ολη η Ελληνικη αγορα να εσπαγε παραγγελιες σε πολλαπλες αποστολες χωρις οικονομικη επιβαρυνση, μονο το αμαζον ξερω και το μαγαζι του θεματος. Σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι δεν δουλευει αψογα (καποιες φορες ουτε απλα καλα) το κομματι της ενημερωσης, κατι ομως που δεν δουλευει καλα σε κανενα μπορω να πω Ελληνικο μαγαζι, απο τα γνωστα και "μεγαλα" τουλαχιστον. (εδω μπορουμε να γελασουμε, ακου "μεγαλα") 1
deadp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Για να δούμε λοιπόν, γιατί παρήγγειλα για ένα συνάδελφο και τελικά... μου έμεινε το sammy στο χέρι, γιατί νόμιζε ότι τον κορόιδευα. Τουλάχιστο ας έρθει το σταθερό να "χρυσώσει" το χάπι...
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι κανουν αυτοι, 1-2 φορες που εχω ψωνισει φετος (2012 ), σου στελνουν "αμεσως" ο,τι ειναι ετοιμοπαραδοτο η στην κεντρικη αποθηκη ή στο χ-ψ υποκαταστημα (Κωτσου) και ακομα και μετα απο 1 μολις ημερα (ή περισσοτερες) σου στελνουν το 2ο προιον με 2ο κουριερ αν το προιον υπαρχει σε αλλο υποκαταστημα η δεν ηταν ετοιμοπαραδοτο. Αυτο βοηθαει στην ταχυτερη εξυπηρετηση. Αυτο σας ετυχε πιστευω και αντι να το εκτιμησετε αρχισατε να πιστευετε οτι σας την εφεραν. Σε αλλα μαγαζια, ας αναφερουμε το φρεσκο παραδειγμα του public, αν το ενα προιον απο τα 2 (η απο τα 50!!!) που εχεις παραγγειλει εχει μια καθυστερηση ή ειναι σε αλλο υποκαταστημα, σου κολλαει πισω ολη την παραγγελια αφου περιμενουν με αργες (χελωνας κυριολεκτικα) διαδικασιες να τα μαζεψουν ολα σε ενα μερος και να χρεωθουν μονο ενα κουριερ!! Οποτε στο "p" η αποστολη γινεται "συνολικα" μετα απο 10-20 ημερες και μαλιστα, μπορει να σου ερθει (οπως ετυχε σε μενα) και με λιγοτερα προιοντα τελικα. Και τρως την αναμονη της αρκουδας και τελικα σου ακυρωνουν ο,τι γουσταρουν ή ο,τι τους αρεσε σαν προιον και το εφαγαν! Ευτυχως ειναι μερα με τη νυχτα τα δυο παραδειγματα. Μακαρι ολη η Ελληνικη αγορα να εσπαγε παραγγελιες σε πολλαπλες αποστολες χωρις οικονομικη επιβαρυνση, μονο το αμαζον ξερω και το μαγαζι του θεματος. Σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι δεν δουλευει αψογα (καποιες φορες ουτε απλα καλα) το κομματι της ενημερωσης, κατι ομως που δεν δουλευει καλα σε κανενα μπορω να πω Ελληνικο μαγαζι, απο τα γνωστα και "μεγαλα" τουλαχιστον. (εδω μπορουμε να γελασουμε, ακου "μεγαλα") Καλα το public μπορει να σε ξεχασει και τελειως σε καποιες περιπτωσεις. Εχει παρα πολυ κακη εξυπηρετηση παραγγελιων Intenret
keysmith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για να δούμε λοιπόν, γιατί παρήγγειλα για ένα συνάδελφο και τελικά... μου έμεινε το sammy στο χέρι, γιατί νόμιζε ότι τον κορόιδευα. Τουλάχιστο ας έρθει το σταθερό να "χρυσώσει" το χάπι... Από την χαρά μας απαγγέλλουμε για άλλους και την πατάμε εμείς μετα αν κάτι δεν τους αρέσει.. Για τα αδέρφια μας το πολύ να αγοράζετε.
mixanobious Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 για την ιστορια παρελαβα το bitmore
pedrojay Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λέει τίποτα ή μόνο για τζάμπα κάνει?Σαν κατασκευή εννοώ,μιας και από τα σταθερά συνήθως δεν έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις.
mixanobious Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 καλο φαινεται τι να σου πω, το πηρα για περιπτωση αναγκης κλπ ηθελα το κινητο και λεω γιατι να μην το παρω με 3 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα