yota21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 στην ουσια δωρο το σταθερο τηλεφωνο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10099447 σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/337548/Samsung-E1182.html 3
πιτόγυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 πάνω που σκεφτόμουν να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. οπότε μάλλον θα το τσιμπήσω από εδώ να πάρω και το σταθερό. όχι ότι το χρειάζομαι αλλά αφού είναι τσάμπα. ευχαριστώ
aekfc212 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 κ εγω το εχω τσιμπησει κ το καλο ειναι οτι τα ηθελα κ τα 2 οποτε τσαμπα πραμμα
πιτόγυρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ε όχι ρε να πάρει. δεν έκανα χθες την παραγγελία και τώρα που πήγα να το παραγγείλω βλέπω ότι δεν υπάρχει. αυτά τα πράγματα είναι να τα χτυπάς αμέσως
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 το κινητο παντως ειναι σκυλι μαυρο!εχει 1000αρα μπαταρια και κραταει 9 μερες.εχω το ιδιο.
Kill_bill2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το δώρο που είναι; Το κινητό βγαίνει μόνο στα 17,90
bill987 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το δώρο που είναι; Το κινητό βγαίνει μόνο στα 17,90 Μάλλον θα τελείωσε!!!
driver4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Παραμύθι!!!!!!!! Μου φέρανε σήμερα την παραγγελία, ένα μικρό κουτάκι χωρίς το δώρο, δεν παρέλαβα τα έστειλα πίσω!! Της πλάκας εξυπηρέτηση....
pedrojay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Είχες παραγγείλει όσο υπήρχε το δώρο?Αν ναι,δεν φαίνεται κάπου (επιβεβαιωτικό email ή στο λογαριασμό σου στο site) ότι υπάρχει και το σταθερό μαζί?Αν φαίνεται τότε διεκδίκησέ το,γιατί να το χάσεις?
mixanobious Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 και εμενα μου φερανε μονο το κινητο τους πηρα τηλεφωνο και τους λεω η κληση σας καταγρεφεται γιατι μονο οταν συμφερει την καταγραφουνε και ρωταω που ειναι το σταθερο και μου ειπαν πως θα το παραλαβω τελος του μηνα και τους κανω γιατι δεν υπαρχει σχετικη ενημερωση και μου λενε τι να σας πω δεν ξερω παντως θα το παραλαβετε τελος του μηνα για να δουμε γιατι αν δεν γινει θα κανω καταγγελια 1
driver4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ασφαλώς και φαίνεται στην παραγγελία το κινητό συν το δώρο, μετά λένε υποστηρίξτε τις ελληνικές επιχειρήσεις... Και εγώ με εμπόριο ασχολούμαι αλλά δεν κοροιδεύω τον κόσμο. Στο κάτω κάτω αν δεν είχαν τα σταθερά ετοιμοπαράδοτα να μην βγάζανε την προσφορά, και επειδή τον τελευταίο καιρό όλο τέτοια περιστατικά συμβαίνουν, μόνο με αντικαταβολή αγοράζω για να μην μπλέκω με τους δήθεν επαγγελματίες.. 1
aekfc212 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 κ εγω παρελαβα το κινητο μονο κ πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι δεν το χανουμε το σταθερο αλλα επειδη εχουν μεινει απο στοκ λογω μεγαλης ζητησης παρειγγειλαν κ αλλα κ θα ερθουν σε 15μερες περιπου.με χαλασε λιγο γιατι το ηθελα καως δεν εχω σταθερο αλλα τι να κανουμε υπομονη.
pedrojay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ βλέπω ότι τελικά μάλλον βιαστήκατε να κρίνετε και να χαρακτηρίσετε αρνητικά.Φαίνεται οτι απλά είχε μεγαλύτερη ζήτηση από ότι περίμεναν η προσφορά (insomnia ftw!) και έκαναν κι άλλη παραγγελία σταθερών για να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ όσους παρήγγειλαν.Το μόνο μεμπτό που βρίσκω είναι πως δεν σας ενημέρωσαν με κάποιο τρόπο ότι θα παραλάβετε αργότερα το σταθερό. Κι αν μη τι άλλο,το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ανταποκριθεί σωστά τις περισσότερες φορές σε "λάθη" και διάφορες προσφορές.Σε κάποιες λίγες έχουν κάνει κι αυτοί τους κινέζους,αλλά νομίζω ότι το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό.Σε αντίθεση βέβαια με τον άλλο γνωστό όμιλο.. Όσο για σένα φίλε aekfc "με χαλασε λιγο γιατι το ηθελα καθως δεν εχω σταθερο αλλα τι να κανουμε υπομονη."Ε σόρρυ αλλά μην μας τρελάνεις κιόλας,αν χρειαζόσουνα σταθερό θα είχες ψωνίσει ένα από τα δεκάδες που υπάρχουν με 8-10€,δεν θα περίμενες πότε θα βγει μια προσφορά να δίνει ένα δώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα