Προς το περιεχόμενο

Android game testing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω ανεβάσει στο google play ένα παιχνίδι σε beta version και θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορεί να το τεσταρει. Το game λέγεται LaserEraser και είναι free φυσικά.

Google Play Link

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coreGames.LaserEraser&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jb3JlR2FtZXMuTGFzZXJFcmFzZXIiXQ..

• Like 5
Δημοσ.

Μου βγάζει το google play "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση"

(samsung pocket, android 2.3)

Είδα το video.

Με τι το έφτιαξες; (βιβλιοθήκες, προγράμματα για γραφικά κλπ)

Δημοσ.

Tnx για το feedback guys!

Το έφτιαξα με το Unity 3D σε C#. Χρησιμοποίησα autodesk maya για τα 3d models και photoshop για τα textures. Το google play μου λέει με ποιές συσκευές είναι συμβατό το παιχνίδι μου και το  galaxy pocket δεν είναι μέσα σε αυτές μάλλον γιατί δεν έχει κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Tnx για το feedback guys!

Το έφτιαξα με το Unity 3D σε C#. Χρησιμοποίησα autodesk maya για τα 3d models και photoshop για τα textures. Το google play μου λέει με ποιές συσκευές είναι συμβατό το παιχνίδι μου και το  galaxy pocket δεν είναι μέσα σε αυτές μάλλον γιατί δεν έχει κάρτα γραφικών.

Ωραίος!

Όσον αφορά το θέμα με το Galaxy Pocket, ενδεχομένως να οφείλεται στην χαμηλή ανάλυση της συσκευής.

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω ανεβάσει στο google play ένα παιχνίδι σε beta version και θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορεί να το τεσταρει. Το game λέγεται LaserEraser και είναι free φυσικά.

Google Play Link

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coreGames.LaserEraser&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jb3JlR2FtZXMuTGFzZXJFcmFzZXIiXQ..

Μπράβο από εμένα πολή καλή ιδέα !!!!!

Δημοσ.

Από ότι βλέπω το galaxy nexus παίζει 720 x 1280. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω τεστάρει ποτέ σε αυτή την ανάλυση :-). Είχα πρόβλημα με τον emulator και πήγα λίγο στα τυφλά στο θέμα της ανάλυσης...

Αυτά που με προβληματίζουν είναι το frame rate και αν δουλεύουν σωστά τα scores και κυρίως τα online scores που δεν έχουν τεσταριστεί και πολύ.

Tnx!

Δημοσ.

Από ότι βλέπω το galaxy nexus παίζει 720 x 1280. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω τεστάρει ποτέ σε αυτή την ανάλυση 

κοιτα το παντως γιατι πολλες "ναυαρχιδες" παιζουν πλεον σε αυτη την αναλυση 

Δημοσ.

μερικες παρατηρησεις

1)το δοκιμασα στο ταπεινο ταμπλετακι μου(xperia tablet s)και με χαλασε λιγο η γραμματοσειρα του tutorial σε μερικες λεξεις προσπαθουσα να καταλαβω τι εγραφες.

2)το μενου ειναι "μαζεμενο"στη μιση οθονη του ταμπλετ κ η υπολοιπη αδεια.

απο μετρημα μια χαρα παει αν κ δεν εχω καταλαβει γιατι σε μερικες φορες η ενεργεια πεφτει ανα 5 η ανα 7.

Παντως για διασκεδαση ειναι πραγματικα ωραιο παιχνιδι για να σκοτωσεις την ωρα σου.Για μενα τυφλα να χει το agent dash πχ.

Δημοσ.

Για το μενού είναι το θέμα με την μεγάλη ανάλυση. Στο επόμενο version θα το φτιάξω. Όσο για την ενέργεια, χάνεις 5 καθε φορα που ρίχνεις λαζερ και παίρνεις 3 για καθε εχθρό που χτυπας. Οπότε αν φας εναν θα χάσεις 2 ενεργεια, αν φας 2 θα πάρεις 1 και για παραπάνω έχει και μπονους για το combo. Μαλλον θα έιδες +7 που δίνει στο combo x3.

Και κάτι άλλο, αν κάντε sign in (sign up επρεπε να λεει) θα βλεπετε στα score και το ranks σας για κάθε level. Μονο ένα nickname χριαζεται, ουτε καν password.

Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σας παιδιά!

Δημοσ.

Tnx φίλε warlock.

Μάλλον θα πρέπει να ξαναφτιάξω το μενού απο την αρχή με 3d objects ωστε να είναι ανεξάρτητο ανάλυσης μιας και έχω μόνο 2 τηλέφωνα για testing.

Επίσης αν μπορεί καποιος να τεσταρει τα online scores θα με βοηθούσε πολύ. Στο τελευταιο version σε κανει υποχρεωτικά sign up για να παίξεις και αν πατήσεις high scores και είσαι online θα σου βγάλει τα scores με το rank δίπλα. Στα πρωτα versions είχε bug οπότε μπορέι να πάρει λίγη ώρα μέχρι να ξαναστείλει τα scores (για καποιον που είχε παλίο version και δεν έχει κανει uninstall).

Αν το device είναι offline ή κάποιος δεν έχει κανει sign up τότε βγάζει offline high scores τα οποία μάλλον δουλεύουν.

Βασικά σκεφτομαι να βγάλω τελείως τα online scores αλλά έχω μια μικρή ελπίδα οτι θα δουλεψουν :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...