Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop είναι του multirama και έχει ?

Intel core 2 duo X7900 2.8 Mhz

IFL90 M/B intel PM965

2X1GB DD2 - 4300 (266Mhz) A-Data Dual 4-4-4-12 3/4 FSB:DRAM

Nvidia 8600GT

250GB HDD

Windows Vista

------

SSD μπορώ να του βάλω, όπως και 2χ2GB RAM. Αξίζει τον κόπο ή να κοιτάξω για άλλο ? Τρέχω στο Laptop εφαρμογές γραφείου και AutoCAD. Περιμένω τη  γνώμη των πιο έμπειρων ;)

Δημοσ.

Για βοηθήστε λιγάκι παιδιά. Του άλλαξα τον 150GB 5200rpm σκληρό, με ssd 128GB και θα του περάσω τα win8 64bit. Αξίζει να παραγγείλω και 2x2GB μνήμες απο ebay ή δεν θα δω μεγάλη διαφορά απο 2χ1GB ? Επίσης οι μνήμες που θα αγοράσω πρέπει να είναι υποχρεωτικά DDR2 - 4300 ή να πάρω γρηγορότερες ? Θα τις διαβάσει το chipset της μητρικής ?

Τέλος αν όλα αυτα δεν έχουν νόημα πείτε μου να τον σπρώξω να πάρω κανέναν άλλο

Δημοσ.

κοιτα να δεις...

βαλτου 4 γιγα μνημη και με τον ssd  και 7αρια θα ειναι μια χαρα...

θα παρει τα πανω του το μηχανημα πιστευω...

βεβαια αυτο εξαρταται και απο σενα....

οικονομικα παντως στις αγγελιες μπορεις να τα βρεις με 35-40 ευρω τα 4 γιγα μνημη...και να την βγαλεις καθαρη απο την στιγμη που εισαι ικανοποιημενος απο το μηχανημα

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι ότι : Ο επεξεργαστής τρέχει στα 2.8 αρκετά γρήγορος ακόμα και για σύγχρονο laptop. Η 8600Gt είναι απλά οκ για βασικές εφαρμογές. Ο ssd είναι ότι καλύτερο για HDD. Λειτουργικό win8 64. Αναρωτιέμαι αν πρέπει για 4Gb απο ταχύτερες μνήμες να αλλάξω όλο το laptop :-/

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

κοιτα να σου πω εγω πως θα επραττα...θα εδινα 35-40 ευρω για μνημες και θα δοκιμαζα το μηχανημα.δεν ειναι απαραιτητο 8αρια.

αν δεν μου εκανε θα εβαζα αγγελια να πουλησω τις μνημες 30 ευρω και θα εδινα μετα λεφτα για νεο λαπτοπ.

εαν και εφοσον δεν με καλυπτε το παλιο με την αναβαθμιση που του ειχα κανει...

γιατι αλλο 40 ευρω και αλλο 400 στην ξεφτυλα...

ο ssd ειτε καινουργιο ειτε παλιο λαπτοπ παντου χωραει :)

Δημοσ.

Το μόνο που με εκνευρίζει αφάνταστα μ αυτο τι laptop είναι ότι είναι ασήκωτο ! Πάντως όπως λες άλλο 35 και άλλο 350min ! Με τις μνήμες τι να κάνω - πρέπει να πάρω στα 266 ή και γρηγορότερες και επίσης τι χρονισμούς να έχουν; <br><br><br><br><br>

Δημοσ.

λογικα και γρηγοροτερες να παρεις δεν θα εχεις προβλημα...εγω σε οτι λαπτοπ ειχα ποτε δεν το κοιταξα αυτο...ριξε μια ματια στις αγγελιες

Δημοσ.

Τι είναι καλύτερο να πάρω : 2 μνήμες pc4200 cas4 ή 2 μνήμες pc6400 cas6 που θα λειτουργούν ως pc5200 γιατι δεν διαβάζει το chipset παραπάνω ? Μπερδεύτηκα :-/ <br><br><br><br><br>

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...