haris013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα ψάχνω όσο το δυνατών να αγωράσω 3-4 φθηνά flashάκια τα οποία τα θέλω αποκλειστικά για να περάσω 1 live cd για ώρα ανάγκης,κανά gparted, κανά rescue cd,usb antivirus διότι έχω βαρεθεί να καίω δισκάκια και να τα χάνω όποτε τα ξαναχρειαστώ ή να μην παίζουν. γιαυτό ψάνω όσο το δυνατόν φθηνότερα φλασάκια,ανεξαρτήτου χωρητικότητας(την χαμηλώτερη ώστε να μειώσω το κόστος) και ανεξαρτήτου ταχύτητας αφού δεν θα είναι για μεταφορά αρχείων αλλά για μία ώρα ανάγκης. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προσφέρουν μια αξιοπιστία και να μην χαλάσουν εν ώρα λειτουργίας ή με αφήσουν στα κρύα του λουτρού. μπορώ να αγωράσω απο παντού(ebay/amazon κλπ) αρκεί να έχουν καλή τιμή(παίζει τίποτα με κανα 15ευρω τα 3?)
vargogagis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 καθε κυριακη κοιτα σε γνωστο μαγαζι crazy sundays
haris013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 καθε κυριακη κοιτα σε γνωστο μαγαζι crazy sundays ούτε για πλάκα να μου έρθουν του χρόνου?(ή να μην μου έρθουν ποτέ?)
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Τα περισσότερα είναι αξιόπιστα για την δουλειά που τα θέλεις,οπότε απλά να είναι επώνυμα και να ταιριάζουν στην τιμή που ψάχνεις. Εγώ τελευταία έχω κολλήσει με τα kingston ακριβώς για την ίδια δουλειά μ'εσενα και είναι μια χαρά,
haris013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Τα περισσότερα είναι αξιόπιστα για την δουλειά που τα θέλεις,οπότε απλά να είναι επώνυμα και να ταιριάζουν στην τιμή που ψάχνεις. Εγώ τελευταία έχω κολλήσει με τα kingston ακριβώς για την ίδια δουλειά μ'εσενα και είναι μια χαρά, προτείνεις κανά συγκεκριμένο μοντέλο? να πάρω 3 τέτοια http://www.ebay.co.uk/itm/Transcend-4GB-JetFlash-300-USB-Flash-Drive-Memory-Stick-/160864668315?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item2574480a9b (έχει και lifetime η transcend)
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα καλύτερα,έχω και Transcend και είναι μια χαρά. απλα σκέψου αν χρειάζεται να πάρεις 2 χωρητικότητες
haris013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα καλύτερα,έχω και Transcend και είναι μια χαρά. απλα σκέψου αν χρειάζεται να πάρεις 2 χωρητικότητες λέω να πάρω 1 8άρι για το λίνουξ(να έχει αέρα) και 2 4άρια για τα live images. κάτι τελευταίο αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/SANDISK-CRUZER-BLADE-4GB-4G-4-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/330847158489?pt=UK_Computing_FlashDrives_SM&hash=item4d080700d9 επειδή είναι απο hong kong παίζει να είναι μούφα/απομίμηση? έχει free shipping γιαύτο με ενδιαφέρει. απο ελλάδα όλα έχουν μεταφορικά και τα μαγαζιά στην πόλη που μένω έχουν τα πάντα πανάκριβα
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όλα από εκεί είναι έτσι και αλλιώς εγώ πάντως πήρα 8αρια με 5 ευρώ από εδώ,όχι τα ίδια,αυτά που προανέφερα. Δεν ξέρω αν συμφέρουν.. Το free shipping είναι με ένα απλό ταχυδρομείο,αν στα αγοράσει ένας φίλος από Αθήνα και στα βάλει σε ένα απλό φάκελο μπορεί να σου βγει και φτηνότερα.
haris013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όλα από εκεί είναι έτσι και αλλιώς εγώ πάντως πήρα 8αρια με 5 ευρώ από εδώ,όχι τα ίδια,αυτά που προανέφερα. Δεν ξέρω αν συμφέρουν.. Το free shipping είναι με ένα απλό ταχυδρομείο,αν στα αγοράσει ένας φίλος από Αθήνα και στα βάλει σε ένα απλό φάκελο μπορεί να σου βγει και φτηνότερα. θα την δώ και αυτή τη λύση γιατί στα περισσότερα καταστήματα του σκρουτζ είναι ποιό πολλά τα μεταφορικά απο τα φλασάκια
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ναι έτσι δεν συμφέρει αλλά αν πάρεις το ρίσκο σε απλό φάκελο η ακόμα και συστημένο κάνει 6 ευρώ στα 4 δηλαδή +1.5 στην τιμή αγοράς.
dimos47ki7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Kingston επιλέγω προσωπικά (έχω ακόμα στικακι από το 2004 που το έχω στο ράδιο του αυτοκινήτου χειμώνα-καλοκαίρι με ότι σημαίνει αυτό με θερμοκρασίες, και δουλεύει τέλεια) αλλά και τα transcend είναι πολύ καλά από όσο ξέρω... Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα