Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, windows 8 σε Λενόβο g585 , μόλις πατάω shut down ΔΕΝ κλείνει.

Είναι σαν να μην το έχω πατήσει,

μένει κανονικά στα windows αλλά κολάν όλα τα προγράμματα.

Το λάπτοπ αγοράστηκε πριν 1 μήνα.

Υπάρχει καμια λύση να προτείνετε?

Στο task manager ο cpu δουλεύει πανω απο 80% αλλα δεν φαίνεται ποιο πρόγραμμα τρώει τοσο δύναμη.

Απο ιούς δεν βρίσκω κάτι.

Δημοσ.

Κανε ενα repair στα windows αρχικα!!Μηπως υπαρχει καποιο θεμα εκει και μετα βλεπεις τι αλλο μπορει να φταιει.Λογικα καποιο damage εχουν παθει τα windows.

Δημοσ.

Repair μάλλον δεν μπορεί να γίνει διότι δεν υπάρχει cd windows ή usb και το ζητάει στις επιλογές πριν κάνεις repair.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασε να το κανεις αυτο εδω: http://www.thewindowsclub.com/create-shutdown-restart-log-off-suspend-shortcutsγιατι ειχα και εγω στο Acer Aspire V3-571 μου το ιδιο προβλημα απο το πρωτο βραδυ που το εφερα σπιτι το εκανα αυτο και διορθωθηκε το προβλημα μονο που εμενα ελεγε τερματισμος λειτουργιας και εμενε εκει δεν εκλεινε.

Δημοσ.

Δοκιμασε να το κανεις αυτο εδω: http://www.thewindowsclub.com/create-shutdown-restart-log-off-suspend-shortcutsγιατι ειχα και εγω στο Acer Aspire V3-571 μου το ιδιο προβλημα απο το πρωτο βραδυ που το εφερα σπιτι το εκανα αυτο και διορθωθηκε το προβλημα μονο που εμενα ελεγε τερματισμος λειτουργιας και εμενε εκει δεν εκλεινε.

Εγώ είχα ένα ψιλοπαρόμοιο πρόβλημα: μου έκλεινε μεν πατώντας τερματισμό, αλλά έκανε 1-2 λεπτά τουλάχιστον για να κλείσει. Έκανα αυτό που λέει ο φίλος και έκλεινε σε δευτερόλεπτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα ένα ψιλοπαρόμοιο πρόβλημα: μου έκλεινε μεν πατώντας τερματισμό, αλλά έκανε 1-2 λεπτά τουλάχιστον για να κλείσει. Έκανα αυτό που λέει ο φίλος και έκλεινε σε δευτερόλεπτα.

Για Windows 8.0 και Windows 8.1 ειναι το παραπανω link που ποστάρα επειδη δεν μου ετυχε σε windows 7.

Χερομαι που σε βοηθησα φιλε μου :)

Δημοσ.

Εντάξει, δε με βοήθησες. :-)  Το πρόβλημα το είχα στο παλιό μου pc, πριν κάτι χρόνια. Απλά το είχα σκεφτεί κι εγώ αυτό που πρότεινες και το έκανα (νομίζω σε xp).

• Like 1
Δημοσ.

Lenovo System Update.

Τρέξε όλα τα Updates και αναβάθμισε το Bios μέσω του προγράμματος και κάνε restart όποτε σου ζητηθεί.

Μου μοιαζει για θέμα ACPI driver πιο πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...