Προς το περιεχόμενο

TP-LINK TD-W8968 + forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,
Έχω forthnet και είμαι κάτοχος ενός Thomson TG585 v8 και ενός Level1 FBR-1461 το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στα online games έχω πολύ lag και disconnects από τα games. Έχοντας κάνει ότι μπορεί να κάνει ένας gamer (firmware upgrade του router, port forwarding και τα σχετικά), πλέον κοιτάω να δοκιμάσω την τύχη μου με εκ των Link.png Site: http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TD-W8968#over">TD-W8968 ή TD-W8960N
ποια η γνώμη σας; γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί και δεν μου περισσεύουν ... αξίζει η αγορά;

Uptime: 0 days, 2:16:52
DSL Type: G.992.5 annex A
Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.136 / 11.020
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 10.697
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 45,72 / 111,55
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10,0 / 18,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,5 / 12,0
Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
FEC Errors (Up/Down): 18.532 / 2.062
CRC Errors (Up/Down): 3.014 / 22
HEC Errors (Up/Down): 10.367 / 30

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι φταινε 2 ρουτερς.για μενα κρατα το Thomson και ζητα απο forthnet να σε βαλουν σε no rfi και fast path.το πρωτο για να κερδισεις ταχυτητα και το δευτερο για να εχεις καλυτερο ping.γιατι βλεπω οτι σε εχουν και με 11 αρι Profile.πχ με το thomson οταν εχεις dc's σβηνει κανα λαμπακι?επισης κλεισει και firewall στο pc και σε ρουτερ.

Δημοσ.

μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες για το τι είναι το no rfi και fast path (τι κερδίζω και τι χάνω; )
επίσης να σου πω όταν ήμουν με ΟΤΕ συγχρονιζόμουν στα 14 αλλά με έριξαν γιατί είχα κάμποσες αποσυνδέσεις και από τότε είχε στρώσει δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με αυτό που μου λες.

Βέβαια αυτό τώρα πρέπει να έχει αλλάξει τώρα που είμαι Forthnet

Δημοσ.

μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες για το τι είναι το no rfi και fast path (τι κερδίζω και τι χάνω; )

επίσης να σου πω όταν ήμουν με ΟΤΕ συγχρονιζόμουν στα 14 αλλά με έριξαν γιατί είχα κάμποσες αποσυνδέσεις και από τότε είχε στρώσει δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με αυτό που μου λες.

Βέβαια αυτό τώρα πρέπει να έχει αλλάξει τώρα που είμαι Forthnet

το fast path ειναι για να εχεις μικροτερο Ping.κερδιζεις σε ping αλλα χανεις σε ταχυτητα.

no rfi.επειδη εισαι σε broadcom δηλαδη alcatel dslam το no rfi θα σου δωσει καλυτερη ταχυτητα.

free profile.να σε γυρισουν στο 6 margin.αν εχεις αποσυνδεσεις βεβαια τοτε θα πρεπει κατι απο ολα αυτα να περιοριστει.

για αρχη αμα θες ζητα να σε βαλουν σε fast path και τα αλλα μπορουν να γινουν σε δευτερη φαση.επισης να εισαι σιγουρος οτι με την εσωτερικη σου καλωδιωση εισαι οκ γιατι μπορει οι αποσυνδεσεις να οφειλονται σε καμια συσκευη χωρις φιλτρο σε κανα συναγερμο χωρις φιλτρο κτλ κτλ.

Δημοσ.

πες και βάζω fast path πόσο θα χάσω σε ταχύτητα; είμαι ήδη στα 10.6mgbps

το free profile τι ειναι πάλι;

απόσυνδέσεις δεν έχω και τόσο !!! ποιο πολές έχω από τα online games (pes, bf3)

το no rfi να τους πω να με βάλουν τελικά ή όχι ;

και που παίρνς για ολά αυτα στη τεχνική βοήθεια της forthnet;

συναγερμό δεν έχουμε τα πάντα όλα είναι σε φίλτρα !!!!

Δημοσ.

πες και βάζω fast path πόσο θα χάσω σε ταχύτητα; είμαι ήδη στα 10.6mgbps

το free profile τι ειναι πάλι;

απόσυνδέσεις δεν έχω και τόσο !!! ποιο πολές έχω από τα online games (pes, bf3)

το no rfi να τους πω να με βάλουν τελικά ή όχι ;

και που παίρνς για ολά αυτα στη τεχνική βοήθεια της forthnet;

συναγερμό δεν έχουμε τα πάντα όλα είναι σε φίλτρα !!!!

αν πιστευεις οτι δεν θα εχεις αποσυνδεσεις τοτε πεστους να σε βαλουν σε 6αρι free no rfi profile και σε fast path.λογικα θα κερδισεις σε ταχυτητα με το 6αρι profile και με το no rfi και θα χασεις λιγο απο το fast.σε συνολικο αποτελεσμα στην χειροτερη θα εισαι στο ιδιο στην καλυτερη πιστευω οτι θα παρεις 2-3 Mbit ακομα παρολο που θα εχεις fast path

Δημοσ.

θα σε εμπιστευτω άκουγεσαι άνθρωπος του επαγγέλματος θα τους πάρω αύριο κιόλας ελπίζω μονάχα να πέσω σε κάποιον που να ξέρει τι του ζητάω. Και που θα καταλάβω ότι το αίτημά μου έχει πραγματοποιηθεί ;

Δημοσ.

θα σε εμπιστευτω άκουγεσαι άνθρωπος του επαγγέλματος θα τους πάρω αύριο κιόλας ελπίζω μονάχα να πέσω σε κάποιον που να ξέρει τι του ζητάω. Και που θα καταλάβω ότι το αίτημά μου έχει πραγματοποιηθεί ;

αν θες να μην μπλεξεις με πολλα πραγματα για αρχη ζητα ενα fast path με το default profile Που εχεις χωρις να ζητησεις κατι αλλο.και μετα μπορεις να πας και στα υπολοιπα σιγα σιγα.αν τωρα δεν βγαλεις ακρη επειδη ο αλλος δεν μπορει να καταλαβει τι θες μου το λες.αν γινει fast path θα δεις καλυτερο Ping.αν γινει 6 αρι profile θα δεις οτι το Margin σου στο down απο 12 που το βλεπεις τωρα θα ειναι κοντα στο 6 πανω κατω.το no rfi δεν θα το καταλαβεις αμεσα με την εννια οτι αμα γινουν ολα μαζι δεν θα καταλαβεις αν εχει γινει αυτο η οχι.αλλα μην ανησυχεις εδω ειμαστε;)

Δημοσ.

οκ φαστ παθ για αρχή και έχει ο θεος σε ευχαριστώ φίλος θα σου πω τα αποτελέσματα

αν το πας βημα βημα θα δεις κιολας αν εισαι σταθερος σε καθε αλλαγη διοτι αμα η  γραμμη ειναι παραξενη μπορει καποιο απο ολα να σου κανει θεμα.αν κανεις fast path για αρχη θα δεις λιγο μικροτερο συγχρονισμο και μικροτερο Ping στα games.αν τωρα καποιος σου αλλαξει και Profile ταυτοχρονα με το fast χωρις να του το πεις θα το δουμε στην πραξη με βαση το margin που θα εχεις μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της forthnet και μου είπε ο τεχνικός να κάνω ping στο www.google.gr του είπα ότι παίρνω ping 51ms επίσης μου είπε να κάνω ping και στο router μου το όποιο φυσικά και είχε 0ms αυτό τον παραξένεψε αν και δε καταλαβαίνω τον λόγο αφού συνδέεται με μισό μέτρο καλώδιο UTP. 

Εν κατακλείδι μου είπε να μην κάνω τίποτα δεν θα δω κάποια διαφορά. Tα ping μου είναι πολύ καλά.

Ποια η γνώμη σου;  

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.

πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της forthnet και μου είπε ο τεχνικός να κάνω ping στο www.google.gr του είπα ότι παίρνω ping 51ms επίσης μου είπε να κάνω ping και στο router μου το όποιο φυσικά και είχε 0ms αυτό τον παραξένεψε αν και δε καταλαβαίνω τον λόγο αφού συνδέεται με μισό μέτρο καλώδιο UTP. 

Εν κατακλείδι μου είπε να μην κάνω τίποτα δεν θα δω κάποια διαφορά. Tα ping μου είναι πολύ καλά.

Ποια η γνώμη σου;  

το 51 ειναι κανονικο.αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα εχεις καλυτερο με fast path..εχω 67 με google με interleave.(παιζει να κατεβαζει και τιποτα ο bro απο μεσα)τον παραξευνεσε διοτι 0 δεν υπαρχει ακριβως.συνηθως δειχνει λιγοτερο απο 1 η 1.τωρα ναι το λιγοτερο απο ενα ανηκει στο 0 θα μου πεις 0,κατι.με το fast path θα κερδισεις κατι πχ το 51 θα γινει κατι λιγοτερο.εφοσον παιζεις games δεν βρισκω λογο να μην το βαλεις το fast path και γιατι  ο τεχνικςο δεν στο εβαλε και προσπαθησε να σε πεισει οτι ολα οκ.ενταξει ναι ολα οκ ειναι αλλα αφου παιζει games Το παιδι γιατι να μην εχει καλυτερο ping/.επρεπε να τους πεις να στο βαλουν αφου θες γενικα καλυτερο Ping.

Δημοσ.

δε σου κρύβω σήμερα έκανα κάτι εργασίες στο σπίτι όσο αναφορά το τηλεφωνικό μου δίκτυο δηλαδή έψαξα όλες τις πρίζες για να βρω καμία με πυκνωτή βρήκα μια την οποία και αφαίρεσα και άλλαξα και κάτι παλιές πρίζες του '70 μαζί με την "πρώτη" (αυτή που έρχεται το τηλέφωνο από κάτω) δεν είδα κάποια διαφορά σε margin αλλά ούτε σε Attenuation.

Δημοσ.

δε σου κρύβω σήμερα έκανα κάτι εργασίες στο σπίτι όσο αναφορά το τηλεφωνικό μου δίκτυο δηλαδή έψαξα όλες τις πρίζες για να βρω καμία με πυκνωτή βρήκα μια την οποία και αφαίρεσα και άλλαξα και κάτι παλιές πρίζες του '70 μαζί με την "πρώτη" (αυτή που έρχεται το τηλέφωνο από κάτω) δεν είδα κάποια διαφορά σε margin αλλά ούτε σε Attenuation.

δεν σημαινει οτι οι διπολικες κανουν προβλημα αλλα γενικως αποφευγονται γιατι τα καλωδια ειναι σε rj11 πλεον και πατανε καλυτερα.οι πυκνωτες πρεπει να αποφευγονται γιατι οκ μπορει να μην κανουν και προβλημα αλλα μπορει να δημιουργησουν διαφορα.να χτυπαει μια φορα μονο το τηλεφωνο και να σταματαει.χαμηλοτερο συγχρονισμο.ασταθεια και αποσυνδεσεις και διαφορα αλλα θεματα.το margin και το attenuatiOn δεν θα αλλαξουν απλα μπορει να δεις καλυτερο συγχρονισμο και μεγαλυτερη σταθεροτητα.γενικα στο σπιτι μπορει πολλα πραγματα να πηγαινουν λαθος αλλα θελει αρκετες δοκιμες.και ακομακαι τωρα που λες οτι το εψαξες να ειναι συνδεδεμενο καποιο αναπληρωματικο καλωδιο και να σου κανει θεμα.θα ξαναζητησεις fast?

Δημοσ.

οταν λες αναπληρωματικο καλωδιο τι εννοεις...?επισης ξεχασα να σ πω οτι συνδεσα το router στην ''πρωτη'' πριζα και δε ειδα καμια διαφορα στα στατιστικα...οταν εννοεις να ξαναζητησω fast τι εννοεις...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...