Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.... θα ηθελα την βοηθεια σας κι ευχαριστω για τον χρονο σας....ενω υπολογιστης δουλευει μια χαρα (και τ ποντικι) δεν μπορω ν γραψω...παταω τ κουμπια αλλα τπτ..επισης μερικες φορες οταν πληκτρολογω μ βγαζει κατι αριθμους ή αγγυλες ή μου ανοιγει καποιο παραθυρο...κ κατι τελευταιο πριν τ πααθει αυτο τ χρησιμοποιουσαν αρκετοι λογω γενεθλιων...

Δημοσ.

εικαζω οτι μαλλον το πληκτρολογιο σου ηπιε καποιο υγρο(αναψυκτικο/ποτο whatever)μαζι με αυτον-η που το χρησιμοποιουσε εκεινη την ωρα.

Εγω θα σου προτεινα να ριξεις ενα πολυ καλο καθαρισμα σε ολα τα κουμπια μηπως και νιωσει παλι.

Δημοσ.

το πληκτρολόγιο δεν τυπώνει γράμματα αλλά ανοίγει παράθυρα, π.χ. στο wordpad οταν πατάω το "s" μου ανοίγει το παράθυρο αναζήτησης. δεν μπορώ να γράψω πουθενά γράμματα και αριθμούς....το backspace δουλευει μια χαρα.....λες ν χυθηκαν νερα ε....

και κατι αλλο αναφερομαι σε φορητο υπολογιστη

Δημοσ.

Φίλε μου πες μας και το μοντέλο έτσι για να ξέρουμε και εμείς.

Από εκεί και πέρα βαλε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο και πες μας αν σου κάνει και με αυτο το ιδιο προβλημα.

Αν δεν σου κάνει πρόβλημα με το εξωτερικό τότε πάει να πει ότι για κάποιο λόγο χάλασε το δικό του.

Άλλαξε το με ένα νέο και καθάρισες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...