skbass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα είχα ένα πρόβλημα με το ρουτερ μου και μου είπαν να κάνω reset αφού έκανα..έβαλα ξανά κωδικό κτλ και όλα μια χαρα όλα τα λαμπάκια είναι πράσινα πάνω στο router και πάω να μπω σε μια σελίδα και μου λέει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το DNS τι είναι αυτό και πως θα μπορούσα να το επιδιορθωσω;..
skbass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 <p>τα λαμπακια αναβουν οπως αναβαν?</p> Απλά του ίντερνετ είναι συνέχεια αναμενο δεν αναβοσβήνει....όπως πρώτα
skbass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 <p>με την 192,168,1,254 μπαίνει στο modem?</p> Ναι..Μπήκα κανονικά..αλλά στο dynamic DNS λέει disabled και δεν ξέρω τι να πληκτρολογισω εκεί που λέει HOSTNAME
skbass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 <p>πες μου την ip σου</p> Αυτή Π μου είπες πριν
kostas.K Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 αυτη απο χθες?Αν ναι δεν ειναι αυτη γιατι αφου εκανες ρεβοοτ το μοντεμ πρεπει να αλλαξε..μπες στο μοντεμ και ψαξε για wan ip στο εφτιαξα παλι...
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 α.στο tcp ip της καρτας βαζε αυτοματα dns αμα τα εχεις καρφωτα η το αναποδο.β.το dyndns που λες δεν εχει σχεση με το θεμα που αναφερεις .το dyndns ειναι για αλλη χρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα