Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειναι υπερβολικα πολλα; Και αυτα μονο μεσα σε εξι λεπτα!! ΕΠισης εχω αρκετα disconnects απο παιχνιδια τις τελευταιες ημερες.. Τι παιζει;
Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα το αποκορυφωμα κανει αποσυνδεση καθε μιση ωρα, ειδικα οταν παιζω Online games!! Δε γινονται αυτα!! Μηπως επειδη αρνηθηκα να βαλω vdsl; Ή εμαθαν με καποιον τροπο οτι στο καινουριο σπιτι που μετακομιζω εχω βαλει cyta; **ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΡΑ!!**
Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Και τωρα πλεον εχω line attenuation 22.. Απλα ελεος.. Και δε κλειδωνει παραπανω απο 6.. Παραξενο, ενω 4 χρονια ημουν μια χαρα.. Πολυ παραξενο..
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 μπορει κατι να εχει παθει το ρουτερ μπορει θεμα γραμμης.δοκιμασε μονο με το ρουτερ χωρις τιποτα αλλο πανω.ναι θα σου χαλασουν την συνδεση επειδη θα βαλεις cyta.let's be serious. εχω δει αρκετες γραμμες και λογω crosstalk να βγαζουν αρκετα errors.πχ σημερα πετυχα 2.εγινε αλλαγη ζευγους απο οτε και ανεβηκε ο συγχρονισμος οπως και τα errors ηταν πιο λιγα.βεβαια δεν πειθεις ευκολα τον οτε να κανει αλλαγη ζευγους εκτος αν ειναι και λιγο χαλια ο συγχρονισμος.
Luxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δε ξερω τι μπορει να ηταν. Παντως ξερω οτι ολη η πολυκατοικια ειχε προβλημα με το ιντερνετ, και ειχαμε διαφορετικους παροχους. Μια ημερα ειχαν ερθει κατι τεχνικοι και κατι εφτιαχναν και το βραδυ συγχρονισα μετα απο κατι χρονια στα 18000. Βεβαια την επομενη το πρωϊ μετακομισα στο καινουριο σπιτι, οποτε πλεον το θεμα ειναι αδιαφορο..
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 μαλλον για καλωδιακη το κοβω να ηταν για να ειχαν ολοι προβλημα στην πολυκατοικια.το εχω πετυχει αρκετες φορες αυτο.πχ ολη η πολυκατοικια να μην εχει τηλεφωνα κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 μήπως να δηλώσεις βλάβη?
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 αφου ειναι να μετακομισει δεν ξερω αν εχει νοημα να δηλωσει καν βλαβη.επισης αποσυνδεσεις σε games δεν σημαινουν προβλημα της γραμμης.το βασικο ειναι να μας πει γενικοτερα αν κανει αποσυνδεσεις αν σβηνει καποιο λαμπακι κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα