Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι υπερβολικα πολλα; Και αυτα μονο μεσα σε εξι λεπτα!! ΕΠισης εχω αρκετα disconnects απο παιχνιδια τις τελευταιες ημερες.. Τι παιζει;

post-69898-0-20573200-1359896760_thumb.jpg

Δημοσ.

Σημερα το αποκορυφωμα κανει αποσυνδεση καθε μιση ωρα, ειδικα οταν παιζω Online games!! Δε γινονται αυτα!! Μηπως επειδη αρνηθηκα να βαλω vdsl;

Ή εμαθαν με καποιον τροπο οτι στο καινουριο σπιτι που μετακομιζω εχω βαλει cyta;

**ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΡΑ!!**

Δημοσ.

Και τωρα πλεον εχω line attenuation 22.. Απλα ελεος.. 

Και δε κλειδωνει παραπανω απο 6.. 

Παραξενο, ενω 4 χρονια ημουν μια χαρα.. Πολυ παραξενο..

Δημοσ.

μπορει κατι να εχει παθει το ρουτερ μπορει θεμα γραμμης.δοκιμασε μονο με το ρουτερ χωρις τιποτα αλλο πανω.ναι θα σου χαλασουν την συνδεση επειδη θα βαλεις cyta.let's be serious.

εχω δει αρκετες γραμμες και λογω crosstalk να βγαζουν αρκετα errors.πχ σημερα πετυχα 2.εγινε αλλαγη ζευγους απο οτε και ανεβηκε ο συγχρονισμος οπως και τα errors ηταν πιο λιγα.βεβαια δεν πειθεις ευκολα τον οτε να κανει αλλαγη ζευγους εκτος αν ειναι και λιγο χαλια ο συγχρονισμος.

Δημοσ.

Δε ξερω τι μπορει να ηταν. Παντως ξερω οτι ολη η πολυκατοικια ειχε προβλημα με το ιντερνετ, και ειχαμε διαφορετικους παροχους. Μια ημερα ειχαν ερθει κατι τεχνικοι και κατι εφτιαχναν και το βραδυ συγχρονισα μετα απο κατι χρονια στα 18000. Βεβαια την επομενη το πρωϊ μετακομισα στο καινουριο σπιτι, οποτε πλεον το θεμα ειναι αδιαφορο..

Δημοσ.

μαλλον για καλωδιακη το κοβω να ηταν για να ειχαν ολοι προβλημα στην πολυκατοικια.το εχω πετυχει αρκετες φορες αυτο.πχ ολη η πολυκατοικια να μην εχει τηλεφωνα κτλ.

Δημοσ.

αφου ειναι να μετακομισει δεν ξερω αν εχει νοημα να δηλωσει καν βλαβη.επισης αποσυνδεσεις σε games δεν σημαινουν προβλημα της γραμμης.το βασικο ειναι να μας πει γενικοτερα αν κανει αποσυνδεσεις αν σβηνει καποιο λαμπακι κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...