maggle Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 γεια και χαρα σας.εχω ενα acer λαπτοπακι με linux mint.μετα απο ενα update κανενα ασυρματο δικτυο δεν λειτουργει.με καλωδιο ειναι μια χαρα.δοκιμασα να κανω restart σε λαπτοπ και ρουτερ και παλι τιποτα.δοκιμασα αλλο ασυρματο δικτυο και παλι τα ιδια.update διαθεσιμο δεν υπαρχει για να κανω μηπως και επανελθει.καμια βοηθεια?σας ευχαριστω!!` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μερικες βασικες ερωτησεις, επειδη δεν περιγραφεις τπ προβλημα σου σωστα. Ποια εκδοση του mint εχεις? Πριν σου παρουσιασει το προβλημα, ειχες περασει καποιον driver για το ασυρματο? Αν ναι, με ποιον τροπο? Ποιο ασυρματο εχει το λαπτοπ σου, δηλαδη πως το βλεπει στο lspci? Για το τι ειναι το lspci εχω πει εδω http://www.insomnia.gr/topic/437309-hardware-και-drivers-στο-linux/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goldenlion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 εκτέλεσε ifconfig και δώσε μας τα interfaces που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggle Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 παιδια συγγνωμη που καθυστερησα να απαντησω,ηρθε ενας φιλος και μου εβαλε windows7 και ολα οκ.τα λινουξ παρουσιαζαν κατα καιρους προβληματακια.ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Άστα...πολλά προβλήματα αυτά τα λίνουξ!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Άστα...πολλά προβλήματα αυτά τα λίνουξ!!! Να φανταστεις καθημερινα πελαγωνω εδω περα.... Αιμα φτυνω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα