ektor7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Προφανώς εχει τον ρόλο του και αυτο στην παγκοσμια οικονομία... Εδώ έβαλε το poker σπίτια μας. Απο παιχνιδάκι flash ξεκινησε και πανε οι 17-18 χρονοι σε κρυφές λέσχες στα πατήσια...και τα ακουμπάνε! Αν σκεφτείς ότι όλες οι mobile πλατφορμες(εκτός της RT)έχουν εγκαταλείψει το flash!Τι μένει,που να μπορεις να παίξεις αυτούς τους τίτλους?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς τρέχουν με flash player o οποίος είναι αρκετά βαρύς θα έλεγα. Παίζω σιμς από το σταθερό μου και-ας πούμε-εξαιτίας αυτού έβαλα + 2GB ram. Πριν με 2GB που το έτρεχα ,έφτανε η χρήση ram το 80%, τώρα με τα 4 περίπου το 50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σκέφτομαι να πουλήσω το PS3, XBOX και να σβήσω το Steam, Uplay, Origin απο τον υπολογιστή μου, εφόσον έρχονται επιτέλους τα hardcore games στο facebook! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 δεν ξέρω τη λένε αλλά τα fb games με γραφικά του....... σχεδόν ξεπατώνουν των 6 πύρινο που εχω....... ακόμη και το far cry 3 που παίζω τώρα(1920χ1080 ολα full) δεν κάνει τους ανεμιστήρες να βαράνε τόσο δυνατά........... πλάκα πλάκα για καν burn test καλά θα είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπηκα χτες να παιξω το offencive combat που υπαρχει ηδη,ωραιο παιχνιδακι κατι σαν unreal turnament,εχει το χαβαλε του,αλλα μιας και ειναι flash ειναι θεοβαρυ,με το ζορυ το παιζω στο 4πυρηνο apu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 δεν ξέρω τη λένε αλλά τα fb games με γραφικά του....... σχεδόν ξεπατώνουν των 6 πύρινο που εχω....... ακόμη και το far cry 3 που παίζω τώρα(1920χ1080 ολα full) δεν κάνει τους ανεμιστήρες να βαράνε τόσο δυνατά........... πλάκα πλάκα για καν burn test καλά θα είναι Furmark=RIP!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Furmark=RIP!!! χαλαρά όμως......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeibo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Βγάζουν ειδήσεις για να σταματήσουν την κατρακύλα της μετοχής. αναμενόμενο ήταν μετά από τόση άνοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα