karetsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 θυμαται κανείς τι κάνουμε για να πάρουμε τα 30 € δώρο σε καφέδες; κάτι στέλνουμε στο nespresso club, αλλά παέι καιρός και δεν το θυμάμαι... (παρεπιτπόντως η μηχανή τα σπάει.... )
nektar73 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα βλέπω πως πήγε στα 79. Αν κάποιος συμφορουμίτης την έχει παραγγείλει στ 59 και δεν τη θέλει (ειδικά από το Περιστέρι) ας μου στείλει τα στοιχεία του να την πάρω αντ' αυτού.
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Γμτ και εγώ δεν πρόλαβα, και ήμουν στο τσακ να κάνω αγορά από νετ. Αν υπάρχει κανείς καλός Σαμαρείτης να την έχει κρατήσεις στην Συγγρού pm me lol
karetsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 επανέρχομαι, ρωτώντας ξανά πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από την προσφορά των 30 €. μαζί με την μηχανή δεν μου στείλανε κάποιο κουπόνι, μήπως πρέπει να πάρω στα MM να ρωτήσω;
LRoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 επανέρχομαι, ρωτώντας ξανά πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από την προσφορά των 30 €. μαζί με την μηχανή δεν μου στείλανε κάποιο κουπόνι, μήπως πρέπει να πάρω στα MM να ρωτήσω; Κανονικά έπρεπε να σου δώσουν κουπόνι από ΜΜ. Παίρνεις το ασημί αυτοκόλλητο με το serial number από τη συσκευασία, το κολλάς πάνω στο κουπόνι και με το κουπόνι και φωτοτυπημένη την απόδειξη αγοράς της μηχανής, πηγαίνεις σε ένα Nespresso Club και τσιμπάς ότι θέλεις μέχρι 30€. Εγώ ας πούμε που είχα 50€ έκπτωση, έδωσα κι άλλα 20 και πήρα το Aerrocino
karetsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 τους πήρα στο MM, το ψάξανε και είπαν θα με πάρουν πίσω να μου απαντήσουν...
wannaplay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.2shared.com/document/Qm2kqnLt/nespresso_voucher.html πατα το δευτερο download το πρωτο ειναι fake.
karetsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.2shared.com/document/Qm2kqnLt/nespresso_voucher.html πατα το δευτερο download το πρωτο ειναι fake. ευχαριστώ, αλλά το κουπόνι αυτό αυτό αφορά αγορά μέχρι 2/2/2013 και εγώ την αγόρασα στις 4/2/2012 οπότε δεν ξέρω αν ισχύει...
karetsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 μόλις φτιάξουν club στην Καρδίτσα, θα πάω πρώτος - πρώτος! 2
grmaster2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 πάρε τηλέφωνο τη nespresso και πες ότι έχασες την προσφορά για δύο μέρες, κάτι θα κάνουνε και για σένα...
karetsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 μα η προσφορά δεν είναι από τη Nespresso, είναι από το ΜΜ, ακόμη και τώρα την αναγράφει στο site... μπες και δες, γράφει ακριβώς Καφετιέρα Nespresso EN 95 S ESSENZA της Delonghi μαζί με κουπόνι 30€ μόλις το έκανα copy-paste οπότε θα περιμένω από το MM να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι αύριο, αλλιώς θα ξαναπάρω... το nepsresso club είναι η τελευταία λύση.
wannaplay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 εγω παντως που ειχα αγορασει την προσφορα με το aeroccino μαζι στα 100 € τον οκτωβρη ειχα κρατησει τον σειριακο αριθμο και τους τα εστειλα τωρα με γειωσανε μου ειπανε οτι τα αγορασα πριν απο το εκπτωτικο κουπονι. επρεπε να βρω μια αποδειξη απο καποιον αλλον και να τα εστελνα τωρα πηγε ο σειριακος τσαμπα,γιαυτο και εγω πηγα σε illy μερια δεν τους ξαναδινω cent
giorginho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε μα προφανώς είναι θέμα του τι είδους προσφορά βγάζουν ανα περίοδο. Πχ τότε που πήρες μπορεί να έλεγαν 'με κάθε καφετιέρα δώρο το αεροτσινο'. Τώρα λένε 'δώρο 30 η 50 ξέρω γω ευρώ για αγορες απο το κλαμπ'. Υπήρξαν και 1-2 φορες που τα έδωσαν όλα όπως πχ πέρσι το Μάρτιο (70 ευρώ + αεροτσινο!). Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς κατι που δεν δικαιούσαι, ειδικά τόσο καιρο μετα (άλλο να έβγαζαν προσφορά με δωροεπιταγη μέσα σε 1-2 βδομάδες απο την αγορά σου).
nek4d Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 karetsos μηπως κατα λαθος εγραψες 4/2/2012, αντι 4/2/2013 ? Απ'οτι καταλαβαινω, το κουπονι μπορει να το δινουν θεωρητικα τα ΜΜ αλλα ειναι για το nespresso club, σωστα? Γνωμη μου, λογω αποστασης, παρε τηλ στο club και ζητα να σου στειλουν το κουπονι με email/fax και στειλτο πισω συμπληρωμενο. Βαλε πανω ημερομ αγορας 2/2 και κανε τον ανηξερο, εχουν καλη διαθεση να εξυπηρετησουν, νομιζω πως ακομη κ αν το εντοπισουν, θα το περασουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα