FreeDouriNozZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα...εχω αγορασει την gopro hero 2 και θελω με ενα προγραμμα οποιοδηποτε να κανω τις εξης "δουλειες"1) αποκοπη απο ενα σημειο μεχρι ενα αλλο αλλα το τελικο αποτελεσμα σαν ποιοτητα να μην αλλαξει ΚΑΘΟΛΟΥ.2)μειωση ηχου οπου χρειαζεται αλλα επισης το τελικο αποτελεσμα να παραμενει ιδιο(σε ποιοτητα) με το αρχικο.3)να ενωσω 2,3 clips ετσι ωστε να φτιαξω ενα τελικο βιντεο ΕΠΙΣΗΣ με την ιδια εξαρχης καλη ποιοτητα του βιντεο.4)θα ηθελα να επαναλαμβανεται μια σκηνη του κλιπ σε αργη κινησητα χαρακτηριστικα που εχουν τα συγκεκριμενα βιντεακια απ την συγκεκριμενη καμερα ειναι τα εξης.Μορφοποίηση : MPEG-4Format_Profile : JVTCodecID : avc1Μέγεθος αρχείου : 463 MiBDuration/String : 4mn 16sΣυνολικό BitRate : 15,1 MbpsΗμερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2012-05-05 12:26:34Tagged date : UTC 2012-05-05 12:26:34AMBA : VideoID : 1Μορφοποίηση : AVCΜορφοποίηση/ : Advanced Video CodecFormat_Profile : [email protected]Format_Settings_CABAC/String : ΝαιFormat_Settings_RefFrames/String : 4 frameFormat_Settings_GOP : M=1, N=15CodecID : avc1/ : Advanced Video CodingDuration/String : 4mn 16sΡυθμός μετάδοσης δεδομένων : 15,0 MbpsBitRate_Nominal/String : 49,9 MbpsΠλάτος : 1 920 εικονοστοιχείαΎψος : 1 080 εικονοστοιχείαΛόγος εικόνας : 16:9Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 29,970 fpsColorSpace : YUVChromaSubsampling : 4:2:0BitDepth/String : 8 bitsScanType/String : Συνεχής σάρωσηBits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.241StreamSize/String : 459 MiB (99%)Τίτλος : GoPro AVCΓλώσσα : EnglishΗμερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2012-05-05 12:26:34Tagged date : UTC 2012-05-05 12:26:34colour_primaries : BT.709-2, SMPTE 274M, SMPTE 296Mtransfer_characteristics : BT.709-2, SMPTE 170M, SMPTE 274M, SMPTE 293M, SMPTE 296Mmatrix_coefficients : BT.709-2, SMPTE 274M, SMPTE 296MΉχοςID : 2Μορφοποίηση : AACΜορφοποίηση/ : Advanced Audio CodecFormat_Profile : LCCodecID : 40Duration/String : 4mn 16sΡυθμός μετάδοσης δεδομένων : 128 KbpsΚανάλι(α) : 2 κανάλιαΘέσεις καναλιών : Front: L RΣυχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHzΚαθηστέριση video : -33msStreamSize/String : 3,92 MiB (1%)Τίτλος : GoPro AACΓλώσσα : EnglishΗμερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2012-05-05 12:26:34Tagged date : UTC 2012-05-05 12:26:34να διευκρινησω δεν εχω κανενα προβλημα εαν το προγραμμα ειναι μεγαλο.χαρακτηριστικα laptop(ι7,8gb ram,2gb GPU)Οποιος ή οποια θα μπορεσει να μου δωσει λυση σ αυτο το "σπουδαιο" προβλημα για μενα τον ευχαριστω.
parasaser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 pinnacle αν εισαι pro adobe effects sony vegas
FreeDouriNozZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) pinnacle αν εισαι pro adobe effects sony vegas στα ελληνικα δεν υπαρχει καποια εκδοση ?ευχαριστω παντως Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2013 από FreeDouriNozZ
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το 1 και το 3 γίνεται πανεύκολα με το δωρεάν avi demux και χωρίς καμία απώλεια. Το 2 μπορεί να γίνει χωρίς απώλεια αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να το κάνεις με το demux. Το 4 δεν μπορεί να γίνει χωρίς re-encode, δηλαδή θα έχεις απώλειες.
FreeDouriNozZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα δοκιμασει μ αυτο το προγραμμα που πρωτεινες φιλε μου ενα απλο cut κ το αποτελεσμα ηταν να μειωθει η ποιοτητα κ μαλιστα κακη ποιοτητα.μιλαω παντα για βιντεο με την μορφη που ειπα παραπανω Sent from my iPhone using Insomnia
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον κάτι έκανες λάθος, το demux δεν κάνει επανακωδικοποίηση αν δεν του το ζητήσεις. Όταν φορτώσεις το βίντεο επιλέγεις από αριστερά video=Copy και Audio=Copy και στο Format βάζεις το ίδιο με αυτό που είναι το βίντεο (avi, mkv, mp4 mpg κτλ. Μαρκάρεις με Α και Β το σημείο κοπής και πατάς DELETE. Πας στο τέλος Save video και σώζεις δίνοντας ένα νέο όνομα και την κατάληξη του αρχείου γιατί το demux δεν την προσθέτει αυτόματα (π.χ. video.avi). Με αυτόν τον τρόπο δεν κάνει καμία επανακωδικοποίηση και σου ετοιμάζει το βίντεο σε λίγα λεπτά. Παρόμοια προσθέτεις επιπλέον βίντεο το ένα πίσω από το άλλο και σώζεις με video & audio στο copy. Εκτός βέβαια αν προσπάθησες να αλλάξεις ανάλυση ή να έβαλες κανένα φίλτρο, τότε μόνο κάνει re-encoding. BTW, τα πργράμματα αυτά δεν έχουν απ' ότι ξέρω Ελληνικά. Μόνο την έκδοση 9 του pinnacle είχα δει με Ελληνική μετάφραση την οποία είχε κάνει η Ελληνική αντιπροσωπεία αλλή η 9 θεωρείται αρχαία έδκοση πλέον.
FreeDouriNozZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον κάτι έκανες λάθος, το demux δεν κάνει επανακωδικοποίηση αν δεν του το ζητήσεις. Όταν φορτώσεις το βίντεο επιλέγεις από αριστερά video=Copy και Audio=Copy και στο Format βάζεις το ίδιο με αυτό που είναι το βίντεο (avi, mkv, mp4 mpg κτλ. Μαρκάρεις με Α και Β το σημείο κοπής και πατάς DELETE. Πας στο τέλος Save video και σώζεις δίνοντας ένα νέο όνομα και την κατάληξη του αρχείου γιατί το demux δεν την προσθέτει αυτόματα (π.χ. video.avi). Με αυτόν τον τρόπο δεν κάνει καμία επανακωδικοποίηση και σου ετοιμάζει το βίντεο σε λίγα λεπτά. Παρόμοια προσθέτεις επιπλέον βίντεο το ένα πίσω από το άλλο και σώζεις με video & audio στο copy. Εκτός βέβαια αν προσπάθησες να αλλάξεις ανάλυση ή να έβαλες κανένα φίλτρο, τότε μόνο κάνει re-encoding. BTW, τα πργράμματα αυτά δεν έχουν απ' ότι ξέρω Ελληνικά. Μόνο την έκδοση 9 του pinnacle είχα δει με Ελληνική μετάφραση την οποία είχε κάνει η Ελληνική αντιπροσωπεία αλλή η 9 θεωρείται αρχαία έδκοση πλέον. Σ ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω :)Sent from my iPhone using Insomnia
gtsiolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εγω εχω το sony vegas pro 11.εχω δουλεψει και με το 10.Ειναι αρκετα δυσκολο αλλα αμα το μαθεις καλα θα φτιαχνεις πολυ καλα βιντεο με αμετριτα effects. Ομως θελει πολυ υπομονη και βιντεο στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα