ChristoM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα έχω ένα προγραμματάκι που είναι σε MS-DOS και τρέχει μονό σε xp και θέλω να μου τρέχει σε windows 7 το να αλλάξω την συμβατικότητα το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει έχετε να μου προτείνετε κάτι?
ChristoM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 και τι ακριβώς είναι αυτό? το κατέβασα αλλά δεν μου τρέχει το πρόγραμμα που έχω
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 dos emulator. τρεχεις τον emulator και μεσα απο αυτον τρεχεις το προγραμμα σου. αλλη λυση ειναι να βαλεις στο Virtualbox emulator το DOS, και μεσα απο αυτο να τρεξεις το προγραμμα σου. οδηγιες εδω: http://www.instructables.com/id/How-To-Install-DOS-622-Under-VirtualBox/
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είναι εικονικό περιβάλλον dos, για να τρέξει το πρόγραμμα σου θα πρέπει να το σετάρεις όπως θα έκαμνες και σε πραγματικό dos. Αν δεν ξέρεις δες στην σελίδα του dosbox, έχει και front end τα οποία σου κάνουν της ρυθμίσεις πολύ ποιο εύκολες.
ChristoM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ παιδιά το βρήκα πως δουλεύει και μου τρέχει τέλεια Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα