psychedelas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα σε ολη την παρεα!! θελω την βοηθεια σας!!! εχω την gigabyte ga-880ga-ud3h μητρικη η οποια μoυ δουλευε τελεια,εβγαλα τον παλιο σκληρο μου των 320gb(western digital caviar blue) και ειπα να εγκαταστησω εναν αλλο σκληρο δισκο 1tb (western digital caviar blue) και το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης,εχω συνδεση κανονικα των 1tb στον υπολογιστη και κανω boot τα windows,ολα κανονικα μπαινω στην bios και τον σκληρο των εχει αναγνωρισει κανονικοτατα αλλα οταν βαζω το λειτουργικο που θελω και φτανει στο σημειο που λεει που θελετε να εγκαταστησετε τα windows δεν υπαρχει μεσα ο σκληρος δισκος,με λιγα λογια κενη λιστα!!!! αλλα οταν βαζω παλι τον παλιο μου δισκο δουλευει κανονικα και απροβληματιστα μπαινει στα windows που ειχα!! θελω να σημιωσω οτι του εκανα και bios update και παλι τιποτα!!! οποτε χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι σιγουρα κατι μου ξεφευγει!!!
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέσα στο bios εχει μια επιλογή για τους δίσκους πως θα ειναι σε raid / ide / ahci, βάλε ide και δοκίμασε ξανά, αν και αφου σου έβλεπε τον παλιό κανονικά δεν έπρεπε να ειχε πρόβλημα δοκίμασε το ομως. Αλιώς ενα αλλο που μπορεί να κάνει ειναι να τον βάλει σαν 2ο δίσκο να κανεις boot με τον αλλον που εχεις τα windows και να δεις αν στον βλέπει στα win. Edit : Τον παλιό τον βλέπει κανονικά γιατι υπάρχουν drivers στα windows και δεν εχει πρόβλημα να κανει boot, το πιο πιθανό ειναι να ειναι σε ahci οποτε βρες αυτο που σου ειπα βαλτο σε ide και θα εισαι οκ
psychedelas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το κοιταξα αυτο στην bios και ειναι σε ide οπως ακριβως το περιγραφης αλλα και παλι τιποτα,θα ηθελα να σου πω επισης που ξεχασα να το περιγραψω οτι ο σκληρος ο 1tb ηταν σε αλλον υπολογιστη σε raid 1tb+1tb και πηρα τον 1 στον 1 υπολγιστη ολα καλα δουλεψε στον αλλον ομως οχι αλλα και στους 2 διεγραψα την μορφη raid!!
Giannisdb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Θα πας control panel --> system κάτι (Sorry δεν εχω pc μπροστά μου) και θα πας στους σκληρους! Εκεί θα δεις οτι ο υπολογιστης αναγνωριζει τον σκληρο , απλα δεν του εχει βαλει γραμμα ( π.χ. E ή D ) και θα πατησεις "Add Letter" , το βαζεις κι εισαι ετοιμος. Πες μου να ξέρω εάν δούλεψε.
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε τον τοτε σαν 2ο μπες στα windows με τον αλλον και δες αν τον βλέπει μεσα, αν τον βλέπει καντου 1 format να εχει καινούργιο partition μηπως εκει ειναι το θέμα.
psychedelas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 καλα μαλλον με δουλευει ο υπολογιστης μου,λοιπον τον εβαλα σαν δευτερο σκληρο,ανοιξαν τα δικα μου παλια windows ολα οκ και οταν μπηκε μου ζητησε να διαμορφοσω τον σκληρο που με παιδευει...... τον διαμορφωσα ολα ενταξει σε ntfs οπως ειναι και ο αλλος δισκος,το δοκιμασα και παλι τιποτα παιδια....κενη η λιστα παλι!!!!!
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία τοτε μηπως απλα ειναι θέμα διανομής windows ? Δοκίμασε αν εχεις και μια αλλη διανομή απο 7 η xp να δεις παλι αν τον βλέπει, ας ειναι και xp απλα να δούμε αν τον βλέπει
giorgosathens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε να διαγράψεις όλα τα partition του δισκου. Να αφήσεις όλο το χώρο μη κατανεμημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα