Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το samba server στο android αλλά από τα windows 7 στο δίκτυο δεν μου εμφανίζει τον κοινόχρηστο φάκελο. Από το linux βλέπω τον φάκελο χωρίς πρόβλημα. Τι πρέπει να ρυθμίσω στα windows γιατί δεν βγάζω άκρη;

Δημοσ.

Στη σελίδα του προγραμματος λέει:

- Windows: only works if you have a rooted device since windows does not support non-standard SMB ports. Also, if you use Windows 7 you might need to find out how to enable it since the server only accepts guest logins and Windows 7 automatically uses the currently logged in user.

Πάντως αν το έχεις root νομίζω υπάρχουν και άλλες ίσως καλύτερες εφαρμογές για smb server.

Δες και εδώ:

http://help.lockergnome.com/linux/Samba-Windows-smb2-connect-guest--ftopict525251.html

Νομίζω πάντως αν είσαι ρουτ λογικά θα μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο το σερβερ πακέτο απο .apk και μετά να γράψεις το .conf εσυ με ενα editor, ετσι θα είναι ποιο εύκολο χωρίς μονο guest logins που σου δίνει αυτη η εφαρμογή.

Υ.Γ:Λογικά πάντα έτσι χωρίς να είμαι ρουτ στο κινητό,μονο απο λίνουξ εμπειρεια, ε δε μπορεί όλο και κάποιος θα έχει πακετάρει το πακέτο της σαμπα για ανδροιντ.

Δημοσ.

πώρε τι να πω ευχαριστώ. το ψάχνω τόσες μέρες και δεν είχα δει ότι θέλει root

θα κοιτάξω να το ρουτάρω για να κάνω την δουλειά μου.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ε ναι όταν εγκαθιστάς σερβερ πάντα θέλει ρουτ, μόνο για client δε χρειάζεται. Πάντως πρόσεχε τη διαδικασία που θα ακολουθήσεις τσέκαρε σε διάφορα σαιτ νομίζω όμως στο xda είναι η καλύτερη επιλογή να πας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...