gamer hd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αντε καλοδουλευτος αν και θα επρεπε ενα 400 να το πιανεις , σατα 3 ειναι? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Enantia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αντε καλοδουλευτος αν και θα επρεπε ενα 400 να το πιανεις , σατα 3 ειναι? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App ΣΕ ευχαριστω φιλε! ναι σατα 3 ειναι ! να ρωτισω κατι τελευταιο μηπως ξερει κανεις .. κατεβασα απ το σαιτ της μητρικης οδηγους για το chipset .. αλλα μαλλον δε το εχω εγκαταστησει σωστα ! παω στο everest κ εκει που διχνει τα chipset ειναι κενο δεν εχει τιποτα ! ξερεις καποιος πως κανω εγκατασταση κ πως βλεπω αν εγινε σωστα ??? και επισης τι μετραει το τεστ στις 4 κατηγοριες του ξεχωριστα! στην πρωτη εγραφη και αναγνωση .. στις αλλες????? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από Enantia
gamer hd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Για πηγαινε device manager και δες αν σου εχει πουθενα μια κιτρινη πινακιδα με θαυμαστικο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App 1
Enantia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Για πηγαινε device manager και δες αν σου εχει πουθενα μια κιτρινη πινακιδα με θαυμαστικο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App μου εχει ναι ! κ λεει αγνωστη συσκευη ! ουτε οδηγους βρησκει ουτε τιποτα ! φευγει μονο αν κανω απεγκατασταση της συσκευης ! αλλα μετα την επανεκινηση εειναι παλι εκει το θαυμαστικο !!! τι ειναι αυτο ??
atomakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Εχω και εγώ αυτο το προβλημα..που μπορει να οφειλεται;
Enantia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο το κοκκινο που μου βγαζει πανω εννω πριν ηταν ολα οκ ??? ευχαριστω προκαταβολικα ...
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Που εχει το θαυμαστικο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Να σου πω εκανες κανα image cloning η restore ? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Κοιτα το 31κ σημαινει οτι εχεις θεμα με το partition , δοκιμασε να κανεις μια εικονα του συστηματος διεγραψε την υπαρχουσα και βαλε την εικονα που δημιουργησες η κανε νεα εγκατασταση των windows Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 banned, άσε που σε άλλο topic λέει ότι το έφτιαξε, τσάμπα γράφεις...
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ε καλα δεν υπαρχει θεμα , μπορει να το δει καποιος αλλος και να τον βοηθησει Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα