Προς το περιεχόμενο

e-shop Crazy Sunday 3-2-13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ψωνισα την μια και μοναδικη διαθεσιμη μαλλον καρτα μνημης. στην προσφορα ανεγραφε στις 00.30 "ελαχιστα τεμαχια" και μολις εριξα την παραγγελια αλλαξε σε "αναμενεται νεα παραλαβη". υποθετω πως ηταν η μοναδικη, ελπιζω να μην μου στειλουν καμια ανοιχτη συσκευασια...

καλα οι ανθρωποι ειναι αστειοι. παρηγγειλα πρωτος και την ωρα που ανεγραφε ελαχιστο stock, και σημερα που τσεκαρω την παραγγελια μου, γραφει αναμονη παραλαβης. μου φαινεται μας δουλευουν. τελικα μαλλον κι αυτοι απο αμαζον θα ψωνιζουν..

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ασύρματα ακουστικά Esperanza EH133 είναι της προκοπής ?

Εγω τα τσιμπησα και οτι κατσει. Αν τα παραλαβω μες στη βδομαδα θα γραψω. Παντως η τιμη ειναι χωμα για ασυρματα, ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα Esperanza, απο σχόλιο στο αμαζον.de είδα οτι η συσκευασία δεν περιλαμβάνει φορτιστή, μπαταρίες και καλώδιο φόρτισης !!!

Επεξ/σία από SATELLITE
Δημοσ.

οποιος παραλαβει η εχει το πληκτολογιο+ποντικι ας μας πει αν θελει τι ψαρια πιανει για να μην τρεχουμε τσαμπα

ευχαριστω

Δημοσ.

το ένα από τα 2 sharkoon που παρήγγειλα μου έχει έρθει εδώ και και 2 μέρες..είναι πολύ καλό απλά απογοητεύτηκα λίγο γτ για κάποιο λόγο είχα θεωρήσει ότι θα ήταν φωτιζόμενο...πάντως αξίζει και πάλι !!

εγώ προσωπικά μόνο απο e-shop (CRAZY SUNDAYS RULES!! ) αγοράζω τον τελευταίο χρόνο και ότι έχω επιστρέψει το έχουν δεχτεί χωρίς δεύτερη κουβέντα..ντάξει μερικές φορές (όχι τις περισσότερες) αργούν να έρθουν τα προιόντα αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό..

Δημοσ.

Ο 840 Pro βγαίνει 2 € πάνω από το Amazon (με τον Ελληνικό ΦΠΑ). Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αγοράσετε από το e-shop...

καλα τωρα πλακα μας κανεις ετσι...;

αν ήταν 20 ευρω το συζητάγαμε αλλα για 2 ευρω ειναι τουλαχιστον υποχρέωση μας γιατι το e-shop στο φινάλε συντηρει και μερικές εκατοντάδες θεσεις εργασίας...

Συγχαρητηρια, ωραια λογική, ετσι θα πάμε μπροστα...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε για 2 ψωροευρό θα προτιμήσω ξένο μαγαζί και όχι ένα Ελληνικό που δίνει ΨΩΜΙ σε εκατοντάδες παιδιά στην Ελλάδα? Δεν μιλάμε για 10 - 20 ευρώ διαφορά! Έχουμε χάσει την λογική εντελώς σε αυτή τη χώρα και δυστηχώς θα πεινάσουμε όλοι...

καλα τωρα πλακα μας κανεις ετσι...;

αν ήταν 20 ευρω το συζητάγαμε αλλα για 2 ευρω ειναι τουλαχιστον υποχρέωση μας γιατι το e-shop στο φινάλε συντηρει και μερικές εκατοντάδες θεσεις εργασίας...

Συγχαρητηρια, ωραια λογική, ετσι θα πάμε μπροστα...

... Θα ξανακανουμε copy-paste 5-6 σελίδες τώρα...;
  • Like 1
Δημοσ.

Ο 840 Pro βγαίνει 2 € πάνω από το Amazon (με τον Ελληνικό ΦΠΑ). Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αγοράσετε από το e-shop...

Απλά γυφτιά...τίποτα άλλο λιγότερο ή περισσότερο...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...