giorginho Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 χωρις παρεξηγηση αλλα για 2 ευρω εννοειται οτι τον αγοραζεις απο εδω για τους παρακατω λογους. α.παραλαβη πιο ευκολη.σε θεμα εγγυησης δεν τον στελνεις εξω. γ.δεν παιζεις ρισκο να χαθει και να καθεσαι μετα με email να ξαναζητας να στον ξαναστειλουν κτλ. Aν δεν μενεις στην ιδια γειτονια που εχει eshop εχεις: α) αμαζον (και οχι γενικα "εξωτερικο") =σπιτι σου και 99% των περιπτωσεων αρκετα πιο γρηγορη παραδοση απο το eshop. Επισης σε πολλα πραγματα το eshop χρεωνει μεταφορικα, το αντιστροφο στο αμαζον. Οποτε πού ειναι η πιο ευκολη παραλαβη; β) (δεν βλεπω "β" φανταζομαι ειναι η εγγυηση) Αμαζον = εκτυπωνεις το rma απο το σπιτι πας στο πλησιεστερο ταχυδρομειο, φτανει εντος 1 βδομαδας και εχεις αμεσο refund το ποσο αγορας + τα ταχυδρομικα σου. eshop = τρεχεις στο καταστημα (το εισιτηριο του αστικου ή τη βενζινη δε στην πληρωνει κανεις -- αν εισαι βεβαια και σε πολη που δεν εχει eshop τρως και τα ταχυδρομικα επιστροφης στο κεφαλι--) ακους τα μυρια οσα απο τους καημενους που τους εχουν βαλει το πιστολι στον κροταφο για να αρνουνται εγγυησεις κλπ (κι αμα δεν απειλησεις με αστυνομια-αυτοφορο δε βγαζεις ακρη), σε βαζουν να δηλωσεις οτι θελεις πιστωτικο και οχι χρηματα αν δεν επισκευαζεται ή δεν σου βρουν ιδιο (!!! και μαλιστα ακομα και αυτο το πιστωτικο πολλες φορες το προσαρμοζουν στην "τρεχουσα αξια" παντα μονο σε περιπτωσεις που αυτη ειναι μειωμενη φυσικα απο την τιμη αγορας !!!) και πρεπει να ξανατρεξεις να παραλαβεις αν και οταν ερθει αντικατασταση. Γενικα στο θεμα εγγυησης και πολιτικης επιστροφων και αντιμετωπισης τους με τι 'ξενο' να συγκριθει το eshop? (ουτε καν με τους κινεζους του ebay!) γ) ναι αλλα το αμαζον θα στο ξαναστειλει, το eshop απο την αλλη παιζει να παραγγειλεις και να ακουσεις "δυστυχως μας τελειωσε" ή να πετυχεις DOA και να μην υπαρχει μετα τεμαχιο ουτε για δειγμα. δ) Οι φοροι μου δεν πανε στα χρεη του αμαζον (αντιθετα με το eshop) ενω το ΦΠΑ που πληρωνω στο αμαζον παει σιγουρα στο ελληνικο δημοσιο (για το αλλο δεν κοβω το χερι μου, γιατι πλεον προσφερεται 'ρυθμιση' με ωραιοτατο κουρεμα απο το δημοσιο για τα χρεη προς το δημοσιο σε οσες εταιριες χρωστουν) Για μενα μονη περιπτωση για ελληνικα μαγαζια (σε σχεση με υπολογιστες) πλεον ειναι 1) να προκειται για αναλωσιμα ή ευτελους αξιας προϊοντα ή 2) να ειναι σε ανταγωνιστικη τιμη και να ειναι το καταστημα στην γειτονια μου και χωρις 'προβληματικη συμπεριφορα' ή 3) να εχεις 'ποντικους' στο κτηριο και ανευθυνο ταχυδρομο. Και γενικα αναλογα τον καθενα μας μπορει να εχει καποιον συγκεκριμενο (υποκειμενικό ή και αντικειμενικο) λογο για να προτιμησει το ελληνικο, αλλα τα σημεια στα οποια σταθηκες δεν ειναι απολυτως σωστα. ΥΓ. ontopic, ψωνισε τελικα καποιος κατι απο τις 'προσφορες' αυτες? 8
Kill_bill2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξέρω αν γέλασε κανείς άλλος εκτός απο σένα και στον giorginho
dlmltrls Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ΥΓ. ontopic, ψωνισε τελικα καποιος κατι απο τις 'προσφορες' αυτες? ναι ψωνισα την μια και μοναδικη διαθεσιμη μαλλον καρτα μνημης. στην προσφορα ανεγραφε στις 00.30 "ελαχιστα τεμαχια" και μολις εριξα την παραγγελια αλλαξε σε "αναμενεται νεα παραλαβη". υποθετω πως ηταν η μοναδικη, ελπιζω να μην μου στειλουν καμια ανοιχτη συσκευασια...
tsomby Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Παράγγειλα και εγώ το usb stick. Νομίζω καλά είναι 12 ευρώ για 16gb usb3.0. Ελπίζω μόνο να είναι γρήγορο, γιατί με ένα sandisk blade που πήρα πρόσφατα έχω απελπιστεί...
android7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 το usb παιδιά το ειχα χτυπήσει από παλιότερο crazy Sundays και είναι οτι λέει κορυφαίο για τα λεφτά του
Aias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 giorginho ψωνιζε απο οπου θες και ασε εμας να ψωνιζουμε και απο το eshop. Απλα δεν μπορω να καταλαβω τον ζηλο σου.
fasmatikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Aν δεν μενεις στην ιδια γειτονια που εχει eshop εχεις: α) αμαζον (και οχι γενικα "εξωτερικο") =σπιτι σου και 99% των περιπτωσεων αρκετα πιο γρηγορη παραδοση απο το eshop. Επισης σε πολλα πραγματα το eshop χρεωνει μεταφορικα, το αντιστροφο στο αμαζον. Οποτε πού ειναι η πιο ευκολη παραλαβη; β) (δεν βλεπω "β" φανταζομαι ειναι η εγγυηση) Αμαζον = εκτυπωνεις το rma απο το σπιτι πας στο πλησιεστερο ταχυδρομειο, φτανει εντος 1 βδομαδας και εχεις αμεσο refund το ποσο αγορας + τα ταχυδρομικα σου. eshop = τρεχεις στο καταστημα (το εισιτηριο του αστικου ή τη βενζινη δε στην πληρωνει κανεις -- αν εισαι βεβαια και σε πολη που δεν εχει eshop τρως και τα ταχυδρομικα επιστροφης στο κεφαλι--) ακους τα μυρια οσα απο τους καημενους που τους εχουν βαλει το πιστολι στον κροταφο για να αρνουνται εγγυησεις κλπ (κι αμα δεν απειλησεις με αστυνομια-αυτοφορο δε βγαζεις ακρη), σε βαζουν να δηλωσεις οτι θελεις πιστωτικο και οχι χρηματα αν δεν επισκευαζεται ή δεν σου βρουν ιδιο (!!! και μαλιστα ακομα και αυτο το πιστωτικο πολλες φορες το προσαρμοζουν στην "τρεχουσα αξια" παντα μονο σε περιπτωσεις που αυτη ειναι μειωμενη φυσικα απο την τιμη αγορας !!!) και πρεπει να ξανατρεξεις να παραλαβεις αν και οταν ερθει αντικατασταση. Γενικα στο θεμα εγγυησης και πολιτικης επιστροφων και αντιμετωπισης τους με τι 'ξενο' να συγκριθει το eshop? (ουτε καν με τους κινεζους του ebay!) γ) ναι αλλα το αμαζον θα στο ξαναστειλει, το eshop απο την αλλη παιζει να παραγγειλεις και να ακουσεις "δυστυχως μας τελειωσε" ή να πετυχεις DOA και να μην υπαρχει μετα τεμαχιο ουτε για δειγμα. δ) Οι φοροι μου δεν πανε στα χρεη του αμαζον (αντιθετα με το eshop) ενω το ΦΠΑ που πληρωνω στο αμαζον παει σιγουρα στο ελληνικο δημοσιο (για το αλλο δεν κοβω το χερι μου, γιατι πλεον προσφερεται 'ρυθμιση' με ωραιοτατο κουρεμα απο το δημοσιο για τα χρεη προς το δημοσιο σε οσες εταιριες χρωστουν) Για μενα μονη περιπτωση για ελληνικα μαγαζια (σε σχεση με υπολογιστες) πλεον ειναι 1) να προκειται για αναλωσιμα ή ευτελους αξιας προϊοντα ή 2) να ειναι σε ανταγωνιστικη τιμη και να ειναι το καταστημα στην γειτονια μου και χωρις 'προβληματικη συμπεριφορα' ή 3) να εχεις 'ποντικους' στο κτηριο και ανευθυνο ταχυδρομο. Και γενικα αναλογα τον καθενα μας μπορει να εχει καποιον συγκεκριμενο (υποκειμενικό ή και αντικειμενικο) λογο για να προτιμησει το ελληνικο, αλλα τα σημεια στα οποια σταθηκες δεν ειναι απολυτως σωστα. ΥΓ. ontopic, ψωνισε τελικα καποιος κατι απο τις 'προσφορες' αυτες? ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ πόσο δίκο έχεις..... δεν θα κουράσω με την "κόλαση" του e-shop από την όποιά πέρασα για έναν δίσκο WD πού πήρα και τελικά μετά από 4 μήνες πήρα τα λεφτά μου πίσω.... απλά θα πω και εγώ πως στο Ελλαδιστάν είναι πολύ λίγοι αυτοί που είναι πραγματικά επαγγελματίες και σέβονται τον πελάτη... οι περισσότεροι είναι λαμόγια... Amazon και πάλι Amazon.... για κανένα χαρτί εκτυπωτή και πραγματάκια < 10-20 euro μια χαρά είναι το e-shop... αλλά ως εκεί... 3
pcbill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Τα ασύρματα ακουστικά Esperanza EH133 είναι της προκοπής ?
nek4d Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξέρω αν γέλασε κανείς άλλος εκτός απο σένα και στον giorginho - καταρχας, βιαστηκες να απαντησεις τυπε, μπορει να προστεθουν κ αλλοι, ουπς, να ενας ακομη, υπαρχει ελπιδα στον ματαιο τουτο κοσμο - αν θεωρησες οτι το εγραψα για να γελασεις, θα σε στενοχωρησω, αστοχησες, το περιτυλιγμα ειναι χιουμορ, η ουσια ειναι τουλαχιστον προς προβληματισμο, προσεξε τα αυτα τα σχόλια, δειχνουν το ευρος της αντιληψης σου. - αν σε εκανε να νιωσεις καλυτερα η απαντηση σου, με γεια σου με χαρα σου. Γραψε κ αλλη. - εγω τουλαχιστον προσφερθηκα δυο φορες να γεφυρωσω τις διαφορες και την αντιπαραθεση (ειρηνη υμιν). Ακομη κ στον φιλο που παραδεχτηκε οτι δεν ζητησε τα λεφτα του πισω, του ειπα ΟΚ και δεν το συνεχισα. Αντε ζητα τα λεφτα σου πισω απο οποιοδηποτε Ελληνικο μαγαζι και αν δεν στα "πρηξουν" γραψε μας, εαν φυσικα τα παρεις... - αν και ψωνιζω απο παντου, μπορεις φυσικα να με κατηγορησεις οτι ειμαι με τα 1000 υπερ του αμαζον. Θα σου πω ευχαριστω. Την αποψη μου δεν μπορει να την αλλαξει κανεις γιατι βασιζεται σε πολλαπλες εμπειριες. Οποιος δεν ψωνιζει απο εκει και δεν θελει να μαθει, κακο του κεφαλιου του. Οποιος εχει "ανοιχτο" μυαλο, μπορει να δοκιμασει και να επωφεληθει εξυπηρετηση και ψυχικη υγεια Και εγω δεν ψωνιζα απο το αμαζον οταν γεννηθηκα, οταν δουλευα σε τρελλους ρυθμους, δεν το ειχα δοκιμασει καν, το θεωρουσα λανθασμενα ως μπλεξιμο κ χρονοβορο, μετα που αλλαξα ρυθμους και διαβαζοντας εδω μεσα τις καλες προσφορες κ κριτικες, το δοκιμασα κ γνωρισα "εξωγηινη" εξυπηρετηση. Πανε καπου 2 χρονια που εγινα "πιστος σπονσορας". Οφειλω να σε προειδοποιησω ομως, οι περισσοτεροι που δοκιμασαν, μετα αγοραζουν απο Ελλαδα μονο σε >10% χαμηλοτερη τιμη ή αν βιαζονται καποιο προιον. Σε σχεδον ισοτιμες τιμες, πανε αμαζον ανεπιστρεπτι... Για τις συχνα-πυκνα φθηνοτερες τιμες, δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας, μιλανε τα απειρα θεματα προσφορων εδω. 6
PETRITIS13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Οποιος δεν του αρέσει το eshop δεν είναι υποχρεομένος να ψωνίσει. Απορώ γιατί ασχολείται και μπαίνει μέσα να "βρίσει". Αποψή μου δεν είναι καθόλου κακό το eshop, και είναι το μονο που κατα καιρούς βγάζει "καλές" προσφορές σε σχέση με το ολιγοπώλιο (plaiso, getitnow, multirama). Κάνει δικές του εισαγογές και πουλάει φτηνότερα (laptop χωρίς OS, ας το κάνουν και οι άλλοι). Υπό αυτή την έννοια μια χαρά είναι. Δίνει "διαφορετικές" εγγυήσεις καλύτερες στα χαρτιά από τους άλλους (πχ αντικατάστασης και όχι επισκευής, και 2 έτη όχι 1 σε πολλά προϊόντα). Το θέμα είναι αν θα υπάρχει σε δύο χρόνια αλλά το ίδιο είχα αναρωτηθεί και πριν δυο χρόνια και αυτό είναι ακόμα εδώ. Συγκρίσεις με amazon ή ebay είναι για γέλια (μήλα με αχλάδια) ας μην το αναλύσουμε (τελωνεία, ελληνικό ΦΠΑ, ελληνική εγγύηση). Οσο για τα προβλήματα όλα τα καταστήματα έχουν. Οσο για το άρθρο 99 αν δεν αγοράσουμε πως θα ξεπληρώσει τα χρέη του, χειρότερα το πληρώνεις αν το αφήσεις να κλείσει νομίζω (αφού δεν πληρώνει αυτό τίποτα, τα επωμίζεται η κοινωνία). Τες πα.. Είμαστε εκτός θέματος.. Το Acer laptop είναι καλή/τίμια περίπτωση αν και είχε βγάλει τις προάλες καλύτερη προσφορά (newsletter) σε lenovo οι αλήθειες είναι βρισιές ?οσο για το 99 νομίζω έχει κάνει αίτηση αλλά δεν έχει μπει. όσο για τα χρέη του κ της συμπεριφορές τους σε αυτούς που χρωστάνε άστο καλύτερα. δικαίωμα του καθενός να ψωνίζει από που θέλει όπως κ δικαίωμα του καθενός να λέει ότι αρνητικό η θετικό έχει από κάποιο μαγαζί αλλα διαφωνω στο επιχείρημα ότι επειδή είναι ελληνικό δεν πρέπει να λέμε τα παρά πολλά αρνητικά του(η οποίος τα λέει έχει μένος η βριζει) η επειδή είναι ελληνικό πρέπει να το στηρίξουμε υποχρεωτικά http://www.iefimerida.gr/news/88345/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-548-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-99-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1 30/1/2013 παντως το φυλλο τους εχει μεσα στις αιτησεις... (2η σελιδα πανω αριστερα) μεσα στις αιτησης οχι οτι εχουν μπει ομως 1
christs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια, o nek4d εχει δικιο σ αυτα που σας γραφει. Δυστυχως, για το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνικων μας καταστηματων.. Και αντε αφηστε στην ακρη τη διαφορα τιμων, ας ειχαν σωστη συμπεριφορα και θα τους στηριζα. Πραγματικα στα λογια του ειδα τον εαυτο μου ως καταναλωτη τα τελευταια 2 χρονια. Τωρα οσοι δε θελετε να ψαχτειτε και να ησυχασετε, πραγματι κακο του κεφαλιου σας. Εχω παρατηρησει καιρο τωρα, οτι ΚΑΙ εδω μεσα, κυριαρχει ο εγωισμος και ο ξερολισμος σε σημειο στην τελικη να μην αξιζει να γινεται καποιος κακος και κουραστικος, για να βοηθησει και να συμβουλεψει καποιους που ντε και καλα ξερουν. 2
Redshift Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 για το σετακι πληκτρολογιο+ποντικι ξερουμε τπτ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505452
sintalkas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδιά να σας ρωτήσω έχετε λινκ της προσφοράς το πληκτρολόγιο sharkoon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα